FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kako je fino kad Thiago udje sa klupe..milina. Heklaj sa klupe brate a fudbaleri ce da igraju u prvom sastavu. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Tek se sada vidi koliko se vremena izgubilo na onu ublehu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pošto nisam stigao da gledam utakmicu vidim da smo satrali trkacki i igrom ponovo protivnika od kako je Hansi tu.
Zanima me kakav je bio danas naš brazilac Cou
Zanima me kakav je bio danas naš brazilac Cou
Kao i uvijek, možda mrvu bolji.
Lewa mu je asistirao za gol njegovo je bilo samo da ugura loptu sa 20cm preko linije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trka, presing, odlučnost od prve minute, a danas se u odnosu na prethodne utakmice dodala i jako dobra kombinatorika i dobro izrađene akcije. Protiv BVB-a je bilo dosta toga bilo dobro, ali njih smo nekako mašinski pregazili, danas je tu bilo još više i to onih pravo lijepih elemenata.
Ne treba biti previše kritičan prema Coutinhu, on je danas bio solidan. Vidi se da se trudi, a gol je zabio iz akcije u kojoj je sam i ranije već učestvovao. I generalno je bilo tu još njegovih dobrih poteza. Samo u pojedinim momentima je spor i fali tu više odlučnosti, pogotovo kada je blizu gola...
Ne treba biti previše kritičan prema Coutinhu, on je danas bio solidan. Vidi se da se trudi, a gol je zabio iz akcije u kojoj je sam i ranije već učestvovao. I generalno je bilo tu još njegovih dobrih poteza. Samo u pojedinim momentima je spor i fali tu više odlučnosti, pogotovo kada je blizu gola...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
Čestitke našoj legendi
Rafki-Rafinha za osvojenu Copa Libertadores. 

Ide li ko u Bg na tekmu? 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koja tribina?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I ja sam na jugu, pazi kako se ponasasOmerbavarac je napisao/la: ↑25 nov 2019, 16:51Jug.

- Omerbavarac
- Kontakt:

Dolazim kao gledalac, stovatelj velike Zvezde ali i zakleti ljubitelj Minhenskog diva.

Omerbavarac je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:37![]()
Dolazim kao gledalac, stovatelj velike Zvezde ali i zakleti ljubitelj Minhenskog diva.![]()

- gerdmuller
- Kontakt:
TakođerOmerbavarac je napisao/la: ↑25 nov 2019, 16:51Jug.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Mario Basler on Cuisance: "How can you be so stupid to leave a club where you have everything and where you've become a bit big. To leave the Europa League and now playing in 3rd division. Sometimes, I've to ask myself what do these young players have in skull, probably nothing!"
Baš tako Mario.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ocekujem laganu setnju kroz Beograd i hattrick Lewandowskog
1-5 za Bayern
Domaci tim se bori u zadnjem kolu za trece mjesto.
1-5 za Bayern
Domaci tim se bori u zadnjem kolu za trece mjesto.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
-
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da bude dosta tesko veceras, koliko god najavljivali zelju za nastavkom niza tesko je motivirati igrace da grizu kad je sve osigurano
Nas cekaju dvije nezgodne utakmice,leverkusen i gladbach, veceras je najvažnije da se nitko ne ozljedi i da se izrotira najvise sto se moze
Nas cekaju dvije nezgodne utakmice,leverkusen i gladbach, veceras je najvažnije da se nitko ne ozljedi i da se izrotira najvise sto se moze
Ja baš imam osjećaj da će vam Flick uklopiti taktiku i iskoristiti dobar odnos sa igračima da se ovo riješi do 45. minute ako sastav ne bude previše rotiran.
Samo uživat uz Švabu na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.