Safet Sušić - Pape

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 nov 2010, 00:17

Tarantino je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:[

Igrali smo baraž protiv smiješnog Portugala, ček da prebacim na Eurosport, vidi čuda:

Portugal 4 - 0 Spain

45' [1 - 0] C. Martins
49' [2 - 0] S. Ramos (o.g.)
68' [3 - 0] H. Postiga
90' [4 - 0] H. Almeida

Prvaci Svijeta, ovo-ono...
Najlakše se praviti pametan preko tastature,ako ćemo tako gledati na stvari onda može,koju je velesilu Portugal pobijedio na SP? :D
Portugal smijesan ti bio..Portugal uvijek biti velasila za nas, i sada i u buducnosti, razlika izmedju Spanije i Portugala je mala :mrgreen: volim Spanjolski nogomet..
Del Bosque kao najbolji trener na SP izgubio od tima kojeg je izbacio na SP, cudo jeli :lol: ma prevelika je razilka tu, Portugal je smijesna ekipa ma ja kako da ne..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 nov 2010, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2010, 00:18

Tarantino je napisao/la:Virtual volio bih te upoznati licem u lice,da uzmem autogram dok još imam vremena,ipak takav stručnjak i talenat mora uspjeti u trenerskim vodama,pa makar na "Football Menager-u. " :D Ja mislim da si na "Football Manager-u" osvojio sve trofeje,zato iz tebe isijava ta stručnost,i ne sumnjam da bi ti osvojio SP bez primljenog gola da si umjesto Sušića,a kvalifikacije bi ti bile lakši trening. :D

U ovoj zemlji živi oko 4.miliona ljudi a od toga 3,5 miliona su fudbalski stručnjaci,kao što je virtual i društvo. :D
Mlatiš praznu slamu, laku noć i prijatno ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2010, 00:20

harishp je napisao/la::lol: Ipak je trebalo par sati da dodju'' sebi''. :mrgreen:
Kockica cukera,vodica po mogucnosti ne sveta. :lol:
Ja znam neke kojima je trebalo po 7-8 dana, tako da je trosatni oporavak puno prihvatljiviji :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 18 nov 2010, 00:20

Virtu4l je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:Virtual volio bih te upoznati licem u lice,da uzmem autogram dok još imam vremena,ipak takav stručnjak i talenat mora uspjeti u trenerskim vodama,pa makar na "Football Menager-u. " :D Ja mislim da si na "Football Manager-u" osvojio sve trofeje,zato iz tebe isijava ta stručnost,i ne sumnjam da bi ti osvojio SP bez primljenog gola da si umjesto Sušića,a kvalifikacije bi ti bile lakši trening. :D

U ovoj zemlji živi oko 4.miliona ljudi a od toga 3,5 miliona su fudbalski stručnjaci,kao što je virtual i društvo. :D
Mlatiš praznu slamu, laku noć i prijatno ;)
A ti kao mlatiš punu slamu?laku noć i prijatno. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 nov 2010, 00:21

Tarantino je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:Najlakše se praviti pametan preko tastature,ako ćemo tako gledati na stvari onda može,koju je velesilu Portugal pobijedio na SP? :D
Ti čovječe nemaš pojma o čemu pričaš, kažem ti, podsjećaš me na Paju. Tastatura i forum služe upravo za ovo, da svako iznese svoje mišljenje. Portugal je na SP ispao od Španije, prvaka Svijeta, a danas su im složili četiri komada.

Vi morate početi razlikovati ljude koji kritikuju sa dobrim namjerama i ove koji kritikuju/pljuju bez obzira na sve.
Virtual volio bih te upoznati licem u lice,da uzmem autogram dok još imam vremena,ipak takav stručnjak i talenat mora uspjeti u trenerskim vodama,pa makar na "Football Menager-u. " :D Ja mislim da si na "Football Manager-u" osvojio sve trofeje,zato iz tebe isijava ta stručnost,i ne sumnjam da bi ti osvojio SP bez primljenog gola da si umjesto Sušića,a kvalifikacije bi ti bile lakši trening. :D

Mozes se i ti svrstat u to drustvo jer i ti kao i mi svi ovde iznosimo svoja misljenje,vidjenja glede utakmica,igraca,taktike.....
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2010, 00:22

Zar mi nismo Portugalu ebali mater ili sam nesto preskocio. :?
@Virtual sram ih bilo 7-8 dana velis.
Uostalom za koga onda navijas osim Zelje i Celzonje.
Ako ti je nakon losih igara repke bilo ko baciti ga u cenifi. :roll:
A i ti se izgubi jedino kod one pobjede Celzonje nad Liverpoolum od dva gola razlike.Neki dan. :mrgreen:
Nestalo have,sta li.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2010, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 nov 2010, 00:24

Postavio sam logicno pitanje! Ako vec poredis igre Francuza prije nas, zasto ja ne bih, tom logikom, poredio nase igre prije Slovaka?!
Prvo,prijateljske i kvalifikacijske utakmice je glupo porediti,tako da je nasa pobjeda protiv Slovacke neusporedivno manje bitna od poraza od Francuske,a posljednih godina Francuska nije igrala nista bolje od nas..I ja nisam tvrdio da smo mi velesila za Slovacku,za razliku od doticnoga koji je tvrdio da smo izgubili od te "strasne"Francuske,premda je tu poraz najmanji problem,jedna od najgorih predstava nase reprezentacije uopce je nesto sto treba da nas brine..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 18 nov 2010, 00:24

RKO pljuvanje je konstantno,bilo kakav da je rezultat ili igra ,a to čini veliku razliku. ;)

steps
Kontakt:

Post Postao/la steps » 18 nov 2010, 00:25

Ne znam što se toliko palite za i protiv kada nam je ostala još samo jedna utakmica do diskvalifikacije. Poslije bi mogli diskutovati na temu šta bi bilo da smo ostali u kvalifikacijama.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 nov 2010, 00:26

Danas je Francuska pokazala koliko je važno imati dobrog trenera, nakon kratkog perioda Blanc je stvorio slobodno mogu reći strašnu Francusku. Mislim da bi Sušiću trebalo brat bratu 2 godine da sastavi reprezentaciju Bosne koja bi parirala onim većim.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 18 nov 2010, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2010, 00:26

harishp je napisao/la:Zar mi nismo Portugalu ebali mater ili sam nesto preskocio. :?
A i ti se izgubi jedino kod onoe pobjede Celzia nad Liverpoolum od dva gola razlike.Neki dan. :mrgreen:
Samo za Želju, Chelsea simpatišem :P

Nisam se izgubio, nisi u toku, čestitao sam im na najvećem uspjehu od osvajanja lige prvaka, odmah poslije utakmice. :D

Loše igre repke me ne pogađaju, poslije Katara sam zaspao k'o beba, očekivano. Večeras je problem, Pape me šokirao, vidi koliko je sati a valja u 8 na posao... ne mogu oka sklopiti, sve mi Medunjanin leti ispred očiju :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 nov 2010, 00:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:Danas je Francuska pokazala koliko je važno imati dobrog trenera, nakon kratkog perioda Blanc je stvorio slobodno mogu reći strašnu Francusku. Mislim da bi Sušiću trebalo brat bratu 2 godine da sastavi reprezentaciju Bosne koja bi parirala onim većim.
pa to je super ako budu 2 god, taman tempiramo formu pred prvenstvo. Ciri brate ni toliko nije bilo dovoljno, protiv vecih smo uvijek izgledali jadno... Nadajmo se da ce sa Papetom doci zaokret, inace nam valja cekati 3-4 godine
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 18 nov 2010, 00:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Danas je Francuska pokazala koliko je važno imati dobrog trenera, nakon kratkog perioda Blanc je stvorio slobodno mogu reći strašnu Francusku. Mislim da bi Sušiću trebalo brat bratu 2 godine da sastavi reprezentaciju Bosne koja bi parirala onim većim.
Da Sušiću bi trebalo 2 godine,a da si kojim slučajem ti umjesto njega,rasturio bi Francuze na proste faktore,a da ti je Virtual pomoćnik,onda bi i Brazil strahovao. :D

Djeco draga,dosta vas je bilo,odoh spavati,nemojte šta zamjeriti. ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 nov 2010, 00:33

Ma nemamo mi tebi šta zamjerati, do inteligencije je.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 18 nov 2010, 00:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma nemamo mi tebi šta zamjerati, do inteligencije je.
I to što kažeš. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2010, 00:34

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Zar mi nismo Portugalu ebali mater ili sam nesto preskocio. :?
A i ti se izgubi jedino kod onoe pobjede Celzia nad Liverpoolum od dva gola razlike.Neki dan. :mrgreen:
Samo za Želju, Chelsea simpatišem :P

Nisam se izgubio, nisi u toku, čestitao sam im na najvećem uspjehu od osvajanja lige prvaka, odmah poslije utakmice. :D

Loše igre repke me ne pogađaju, poslije Katara sam zaspao k'o beba, očekivano. Večeras je problem, Pape me šokirao, vidi koliko je sati a valja u 8 na posao... ne mogu oka sklopiti, sve mi Medunjanin leti ispred očiju :mrgreen:
Ako je Mudonja pred ocima zaspat ces ko' klada. :mrgreen:
I jos uz to sanjaj Papeta i ujutro ces biti otresit ko' Vranjes a pohitan ko' Subasic.
P.S ja sam rekao dovesti te na tobe,pa makar mi zadnja bila :mrgreen:
Ove ostale cafire niko ziv ne spasi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2010, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 nov 2010, 00:37

:lol: Isti taj je popusio u debiju, i kod kuce od Bijelorusa :mrgreen: tako razultat kaze..tad nije za tebe bio vrh.trener :mrgreen: sto se neko preko noci mijenja..L.Blanc je suvise mlad trener i pred njim je dosta posla.Znaci Pape uveze 2,3 pobijede vrh.trener 8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 nov 2010, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 18 nov 2010, 00:38

Dylan Dog je napisao/la:
Postavio sam logicno pitanje! Ako vec poredis igre Francuza prije nas, zasto ja ne bih, tom logikom, poredio nase igre prije Slovaka?!
Prvo,prijateljske i kvalifikacijske utakmice je glupo porediti,tako da je nasa pobjeda protiv Slovacke neusporedivno manje bitna od poraza od Francuske,a posljednih godina Francuska nije igrala nista bolje od nas..I ja nisam tvrdio da smo mi velesila za Slovacku,za razliku od doticnoga koji je tvrdio da smo izgubili od te "strasne"Francuske,premda je tu poraz najmanji problem,jedna od najgorih predstava nase reprezentacije uopce je nesto sto treba da nas brine..
Nije poenta u tome...cinjenica je da su Francuzi jaci od nas, i da ce uvijek biti, a da bi dobili jace od sebe, mora ti se svasta nesto poklopiti zar ne? Vagati igrace po pozicijama, kao sto se ovdje radi, nema veze sa analizom... Slazem se da je u toj utakmici moglo biti drugacije, da je taktika mogla biti drugacija, ali ono sto je mene boljelo nakon te tekme nije losa takticka predstava, vec indolencija na terenu!!! To nas treba da brine!!! Selektori dolaze i prolaze sa svojim taktikama, a onaj ko igra za drzavu treba da se dooobro oznoji!!!! Francuska je za nas velesila,a o odnosu nas i Slovacke...hmmm...Bolje su plasirani, i imaju sistem koji ih je odveo na SP i tamo opet medju 16 najboljih!! Mi smo ih veceras i nadtrcali (ne zato sto se njima nije trcalo, vec nisu znali gdje i kad da trce), nadigrali, i to bez par bitnih igraca...Igraci su dali sve od sebe na terenu i to mi je bilo najbitnije, a rezultat je dosao samo kao slag na tortu!!!

P.S. Imali smo mi i losijih predstava od te...Iran i Rijeka iz blize proslosti...;)
Pozz

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 18 nov 2010, 00:41

damir_82 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:Kad se bude birao klaun na klupi,ja ću prvi glasati za Ćiru,ali dok na trenerskim klupama treba da sjede osobe koje se bave fudbalskom taktikom tu je Sušić ispred Ćire.
Zbog takvih glasača kao što si ti, par kola prije kraja ovih kvalifikacija ćemo početi pripremati tim za naredne kvalifikacije, uz nama poznatu parolu 'nismo imali sreće'.
Neozbiljno malo davati "takve" prognoze zar ne?! Otkud znas da cemo ispasti iz trke? Otkud znas da necemo u baraz? Ili direktno? Hocemo li biti ispred Luksemburga? Kad vec znas da se necemo plasirati, racunam da znas odgovore na postavljena pitanja!
Mozda covjek nije vidio, pa reko' da opet upitam?

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 nov 2010, 00:43

Dylan Dog je napisao/la: 1.Tebi ubjedljiv poraz od Svedske i nerijeseno na svome terenu sa Katarom nisu razocarenja,cak ni najmanje?
2.Ma da,Francuzi su godinama bili losi,bas pred utakmicu sa nama su ponovno postali velesila
3.Pogledaj sastav Engleske,ovih 11 nikad vise nece zajedno izaci na teren
4.Niko nije rekao da je pobjeda bila pod moranje,ali covjek ipak ocekuje da se napravi bilo sta u 90 minuta utakmice,ili ne :roll:
5.Pa da,kao i uvjek,svi pobjeduju na srecu,samo se to nama nikad ne desava
6.cesto taj i Brazil prave i navijaci,npr.nocas nakon pobjede nad Slovackom Dzeko je ponovno postao najbolji napadac na svijetu
7.Imamo solidan broj igraca iz L.Petica,na velika takmicenja se plasiraju reprezentacije i sa slabijim igrackim kadrom
1.Mjerilo su zvanicne utakmice.
Normala da je bruka odigrati remi protiv Katara ali sta sad to je ipak samo prijateljska utakmica. Znali smo mi gubiti i od velesile HNK Rijeka pa smo kasnije dogurali do baraza. Sa istim trenerom. Da su nasi htjeli uvalili bi im 4 komada i cao. Cak Misimovic poslije utakmice rekao da nam takve utakmice netrebaju.
Dobili Ganu u prijateljskoj. Ganu koja je kasnije dogurala do cetvrtfinala SP a da je A.Gyan ciljao 2 cm nize dosli bi do polufinala.
I po cemu je 4:2 ubjedljiv poraz? Znaci ako neko pobjedi 2:0 onda je to ubjedljiva pobjeda?
2. Francuzi su bili losi u zadnje 2-3 godine i to je to, prije toga su bili jedna od najboljih reprezentacija svijeta a sada se polako ali sigurno vracaju medju iste. Francuzi su po igracima duplo jaci od nas, kako god okrenes.
3. Stoji ali sta sad? Pa nisu igrali amateri. Englezka je Englezka imaju tonu dobrih igraca. Francuzi ih nadigrali totalno i to na njihovom terenu. Netreba sad pretjerivati ipak je samo prijateljska utakmica ali pobjeda je pobjeda.
4.Slabo smo odigrali to je istina. Pape je zatvorio tu utakmicu iz jednog jedinog razloga. Odbrana nam je tanka.
5. Desava itekako. Protiv Turske u Zenici nas vile nosale. Protiv Portugala u uzvratu nas Bog spasio katastrofe. Protiv Spanije Misimovic iz nicega za 0:1. Spanci milion prilika i u 98. nam ga zabise.
6. Stoji. Djecija posla.
7. Stoji ali realno malo je takvih reprezentacija. 2. mjesto nam treba biti cilj u ovim kvalfikacijama.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 18 nov 2010, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.