Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Dallas Mavericks
Towns>Kawhi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
trenutno bi na osnovu do sad odigranih tekmi bio vjerovatno u najboljoj petorci lige
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mislim na top 5 trenutno. Premal je uzorak. Ali ako sadrži ovaj nivo do kraja sezone i odvede tim u plejof, sigurno će biti top 3-5 ukupno.japa je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:08Cekaj malo top5 igrac dosadasnjeg dijela sezone ili mislis kao top5 ukupno? Ako je ovo prvo ok mozda je i top3 ali sveukupno naravno da nije...ali cinjenica da sa 20 godina se uopste i poredi sa igracima koji godinama dominiraju ligom dovoljno govori kakav je igrac.PeppermintSA je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:15Luka je top 5 igrač lige trenutno. Ispred njega su Lebron, Harden, Giannis i možda Lillard. Nema šanse da su Kawhi, Kemba Walker, Anthony Davis, Siakam Itd ispred.
Ma sigurno da jeste, ekipu drzi na poziciji koja vodi u play off, ima bolesne brojke i neke strasne meceve, i sve i da ovako ostane opet top5 sveukupno je hrabro za reci ipak za taj status trebaju godine i godine vrhunske igre a Doncic je tek na pocetku, mada ja ne sumnjam da ce on ukoliko bude sve ok uskoro imati taj status cak i vise od toga.

Jeste da nije tema, ali ja bih se usudio reci da su Wolvsi trenutno jedan od glavnih konkurenata za prsten s obzirom na to da imaju top 5 i top 15 igraca.
Danas je okrsaj titana
Harden vs Luka

Harden vs Luka

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- PeppermintSA
- Kontakt:
Poezija za sad. Ali s obzirom na to kako se igraju odbrane, očekivano. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Da je održati ovu razliku 10-15 do poluvremena.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Harden i Westbrook se trose dok nase glavne zvijezde odmaraju, svidja mi se to. Ako Wright popravi sut u toku sezone, dobit cemo vrhunskog igraca zadatka.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Deregistruj se sam.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
18 razlike, ovo se ne smije izgubiti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ironija

#Punoljetstvo
- anonymousHD
- Kontakt:
Fantastična pobjeda. Uh!
Luka Dončić školovao Hardena i Russa, pa ono nije mu bilo ni teško. Tandem KP i LD sve bolji i bolji kako sezona ide.

Luka Dončić školovao Hardena i Russa, pa ono nije mu bilo ni teško. Tandem KP i LD sve bolji i bolji kako sezona ide.

Bravo!!! Luka majstore
Raduju sve bolje partije KPa. THJ godi mu ova rola startera, treba čovjeka pohvaliti.

Raduju sve bolje partije KPa. THJ godi mu ova rola startera, treba čovjeka pohvaliti.
- Nail for Real
- Kontakt:
Al' kakav je Rick trener jebote
. Vratio u zivot THJ-a, KP sve bolji i bolji, oduvase Houston u Houstonu covjeku se brk ne pomijera
.
Luka + Carlisle, poezija
.

Luka + Carlisle, poezija

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šta radi momak.
Ali meni je fascinantno kako je preuzeo one poraze od Portlanda i Lakersa, u fazonu: "Nema frke, ovo je do mene, ispraviti ćemo." i onda uzeo da šamara ligu uzduž i poprijeko. Neko ozbiljno laže da on ima 20 godina.
Sve se poklapa polako. Rick je mađioničar, uvijek je to bio. Šta je sve isprobao ove sezone već i obično nađe riješenje za svaki matchup. Genije. Kompletna ekipa danas na nivou. Nadam se da ćemo ovako nastaviti.
P.S. Ulažem kviska da ispravim ovo dok je "svježe" :

Ali meni je fascinantno kako je preuzeo one poraze od Portlanda i Lakersa, u fazonu: "Nema frke, ovo je do mene, ispraviti ćemo." i onda uzeo da šamara ligu uzduž i poprijeko. Neko ozbiljno laže da on ima 20 godina.

Sve se poklapa polako. Rick je mađioničar, uvijek je to bio. Šta je sve isprobao ove sezone već i obično nađe riješenje za svaki matchup. Genije. Kompletna ekipa danas na nivou. Nadam se da ćemo ovako nastaviti.
P.S. Ulažem kviska da ispravim ovo dok je "svježe" :

41.21.1.
Eh sad Clippe, prvi favorit za titulu, novi dresovi kod kuće. Ovo će biti test testova za ekipu kao i za Luku. Kawhi, PG, Beverley 

Unazad godinama odgovornom tvrdim da je Carlisle uz Popa najbolji trener. Stevens i Spoelstra su samo bljesak.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
The Mavs have scored 118.7 points per 100 possessions with Doncic on the floor this season per @nbastats. Last season's Warriors set the offensive rating record at 115.0.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.