Kad se bude birao klaun na klupi,ja ću prvi glasati za Ćiru,ali dok na trenerskim klupama treba da sjede osobe koje se bave fudbalskom taktikom tu je Sušić ispred Ćire.OTNYS_YNWA je napisao/la:Tarantino je napisao/la:koji stručnjaci pišu na ovom forumu to je nevjerovatnoNeki namjerno žele da reprezentacija gubi da bi mogli kenjati po Sušiću,koji bolesnici
Ćiroljupci,vaš Ćiro ne može kopačke očistiti Sušiću što se tiče igre,jedino ako će se mjeriti uvlačenje novinarima i javnosti u pakaš,e tu je Ćiro nedodirljiv.
![]()
Ne postoji ama baš ni jedan čovjek na svijetu koji svojoj reprezentaciji želi loše. Svima nama godi kada nas toliko hvale. Ne znam koliko te zanima ali kada sam bio na moru upoznao sam jednog čovjek iz Francuske i nakon što sam mu rekao da sam iz Bosne i Hercegovine prvo što mi je rekao bilo je "WOW, PJANIK, ZEKO" ( Pjanić,Džeko ). Do te mjere nas je doveo prvenstveno niko drugi nego tata Ćiro svojim šmekerskim stavov ( to je ono što ti nazivaš uvlačenje u stražnjicu ). Napunio je stadion do te mjere da su i najveći djelovali izgubljeno kada su čuli kako se navija i bodri naša reprezentacija.
Do čega nas je Sušić doveo ?
Do toga da 50% ljudi nakon debakla od Francuske i lošeg izdanja protiv Albanije ne želi više da ide na utakmice reprezentacije i sve će to biti tako dok jedno dana ne vidimo Bosnu kako se lagano šeta među protivnica koji među svojih 20 igrača nemaju cijenu kakvu ima naš Džeko,Pjanić,Misimović,Spahić,...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ali nema para,sve se rastalilo....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ja kontam da je on.Virtu4l je napisao/la:Vidi ovoga, vjerovatno neki Pajin haver.![]()
[youtube][/youtube]
- Sexmachineboy
- Kontakt:
potpisneko_iz_mase je napisao/la:
Čuješ, tako ti to ideBola ne vrijedi ti raspravljati
Jučer je kriva bila forma naših ključnih igrača. Jer bože moj, nije Sušić toliko kriv jer Rahimić, Medunjanin, Džeko, Pjanić i Misimović nisu u formi niti igraju, a pošto griju klupe ne mogu biti u formi niti odigrati kvalitetno 90 minutaa danas, nakon što su ti igrači odigrali solidnu utakmicu, pogotovo Medunjanin, na kojeg se osipalo drvlje i kamenje, i razuvjerili pojedince... e onda sve pohvale idu na račun Papeta, a ne igrača. Jer, ipak je on taj koji je dobio utakmicu . Vrati se samo unazad par stranica pa pročitaj "eseje" o Pjaniću, Rahimiću, Ibiševiću i ostalim, sve će ti biti jasno, a za samo 48 sati oni su "legende" i igraju u životnoj formi.
Ja i dalje tvrdim da je Pape dobar čovjek ali i da je promašen slučaj u trenerskom poslu. Što ne znači da ne bi bio dobar bravar, stolar il vodoinstalater, al trener nije. U ostalom, njegov CV sam sve govori.
A da promijenim mišljenje radi jedne od 7-8 utakmica, i da zaboravim ovu lakrdiju do sada, vala i neću

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Kockica cukera,vodica po mogucnosti ne sveta.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 nov 2010, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa ti stručnjak fino lijepo izađi iz mase,pa vodi neki klub kad si to sve tako lijepo sročio.neko_iz_mase je napisao/la:Čuješ, tako ti to ideVirtu4l je napisao/la: A hoće li oni reći to isto, tu je kvaka. Poslije poraza ih nije bilo po sedam dana na forumu, to ti garantujem, brojao sam i sad oni generali poslije bitke. Jučer spremali alibi za eventualni neuspjeh, eto 'samo neka ginu na terenu, rezultat nije bitan'.Bola ne vrijedi ti raspravljati
Jučer je kriva bila forma naših ključnih igrača. Jer bože moj, nije Sušić toliko kriv jer Rahimić, Medunjanin, Džeko, Pjanić i Misimović nisu u formi niti igraju, a pošto griju klupe ne mogu biti u formi niti odigrati kvalitetno 90 minutaa danas, nakon što su ti igrači odigrali solidnu utakmicu, pogotovo Medunjanin, na kojeg se osipalo drvlje i kamenje, i razuvjerili pojedince... e onda sve pohvale idu na račun Papeta, a ne igrača. Jer, ipak je on taj koji je dobio utakmicu . Vrati se samo unazad par stranica pa pročitaj "eseje" o Pjaniću, Rahimiću, Ibiševiću i ostalim, sve će ti biti jasno, a za samo 48 sati oni su "legende" i igraju u životnoj formi.
Ja i dalje tvrdim da je Pape dobar čovjek ali i da je promašen slučaj u trenerskom poslu. Što ne znači da ne bi bio dobar bravar, stolar il vodoinstalater, al trener nije. U ostalom, njegov CV sam sve govori.
A da promijenim mišljenje radi jedne od 7-8 utakmica, i da zaboravim ovu lakrdiju do sada, vala i neću

Zbog takvih glasača kao što si ti, par kola prije kraja ovih kvalifikacija ćemo početi pripremati tim za naredne kvalifikacije, uz nama poznatu parolu 'nismo imali sreće'.Tarantino je napisao/la:Kad se bude birao klaun na klupi,ja ću prvi glasati za Ćiru,ali dok na trenerskim klupama treba da sjede osobe koje se bave fudbalskom taktikom tu je Sušić ispred Ćire.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
JeldeŠteta što jedan stručnjak kao ti propada sa Grucho-m u istraživanju paranaormalnih pojava,mislim da si se ti ubio da naslijediš Fergusona,kad ode u penziju.

Pasodzigera ,nista ja to ne znam,vec samo gledam nastupe reprezentacije Francuske posljednih godina,reci mi koga su to zadnjega nadigrali prije nego sto su nas "rasturili"

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ma ja,u pravu si,jer sa Ćirom smo ipak igrali polufinale SP.Virtu4l je napisao/la:Zbog takvih glasača kao što si ti, par kola prije kraja ovih kvalifikacija ćemo početi pripremati tim za naredne kvalifikacije, uz nama poznatu parolu 'nismo imali sreće'.Tarantino je napisao/la:Kad se bude birao klaun na klupi,ja ću prvi glasati za Ćiru,ali dok na trenerskim klupama treba da sjede osobe koje se bave fudbalskom taktikom tu je Sušić ispred Ćire.

Koga smo mi rasturili prije Slovacke? Ili smo bas prije njih proradili?Dylan Dog je napisao/la:JeldeŠteta što jedan stručnjak kao ti propada sa Grucho-m u istraživanju paranaormalnih pojava,mislim da si se ti ubio da naslijediš Fergusona,kad ode u penziju.,ma Groucho bi na sve ovo rekao"Znaš li zašto su predsjednika sahranili u podnožju brda? Zato jer je umro!
![]()
Pasodzigera ,nista ja to ne znam,vec samo gledam nastupe reprezentacije Francuske posljednih godina,reci mi koga su to zadnjega nadigrali prije nego sto su nas "rasturili",ili stojis iza toga da su bas pred utakmicu sa nama proradili?
Igrali smo baraž protiv smiješnog Portugala, ček da prebacim na Eurosport, vidi čuda:Tarantino je napisao/la:ma ja,u pravu si,jer sa Ćirom smo ipak igrali polufinale SP.Virtu4l je napisao/la:Zbog takvih glasača kao što si ti, par kola prije kraja ovih kvalifikacija ćemo početi pripremati tim za naredne kvalifikacije, uz nama poznatu parolu 'nismo imali sreće'.Tarantino je napisao/la:Kad se bude birao klaun na klupi,ja ću prvi glasati za Ćiru,ali dok na trenerskim klupama treba da sjede osobe koje se bave fudbalskom taktikom tu je Sušić ispred Ćire.
Portugal 4 - 0 Spain
45' [1 - 0] C. Martins
49' [2 - 0] S. Ramos (o.g.)
68' [3 - 0] H. Postiga
90' [4 - 0] H. Almeida
Prvaci Svijeta, ovo-ono...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Safet Sušić nije materijal za trenera. Eventualno za albuma i to je to.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Sexmachineboy
- Kontakt:
BiH - Španija 2:5Virtu4l je napisao/la:
Igrali smo baraž protiv smiješnog Portugala, ček da prebacim na Eurosport, vidi čuda:
Portugal 4 - 0 Spain
45' [1 - 0] C. Martins
68' [3 - 0] H. Postiga
90' [4 - 0] H. Almeida

Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 18 nov 2010, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Neozbiljno malo davati "takve" prognoze zar ne?! Otkud znas da cemo ispasti iz trke? Otkud znas da necemo u baraz? Ili direktno? Hocemo li biti ispred Luksemburga? Kad vec znas da se necemo plasirati, racunam da znas odgovore na postavljena pitanja!Virtu4l je napisao/la:Zbog takvih glasača kao što si ti, par kola prije kraja ovih kvalifikacija ćemo početi pripremati tim za naredne kvalifikacije, uz nama poznatu parolu 'nismo imali sreće'.Tarantino je napisao/la:Kad se bude birao klaun na klupi,ja ću prvi glasati za Ćiru,ali dok na trenerskim klupama treba da sjede osobe koje se bave fudbalskom taktikom tu je Sušić ispred Ćire.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@Virtu4le, džabe se trudiš. Argumentuje čovjek sve ali opet ne žele vidjeti. Hajde bar imaju čvrste stavove i to me raduje. Samo se nadam da ih neće ubrzo promijeniti.
Najlakše se praviti pametan preko tastature,ako ćemo tako gledati na stvari onda može,koju je velesilu Portugal pobijedio na SP?Virtu4l je napisao/la:[
Igrali smo baraž protiv smiješnog Portugala, ček da prebacim na Eurosport, vidi čuda:
Portugal 4 - 0 Spain
45' [1 - 0] C. Martins
68' [3 - 0] H. Postiga
90' [4 - 0] H. Almeida

Nisi uopce shvatio sta zelim reci,covjek tvrdi da smo izgubili od super jake Francuske,iako ta Francuska do nas nije par godina postene utakmice odigrala,a nasa pobjeda protiv Slovacke je sasvim drugi par rukavicadamir_82 je napisao/la:Koga smo mi rasturili prije Slovacke? Ili smo bas prije njih proradili?Dylan Dog je napisao/la:JeldeŠteta što jedan stručnjak kao ti propada sa Grucho-m u istraživanju paranaormalnih pojava,mislim da si se ti ubio da naslijediš Fergusona,kad ode u penziju.,ma Groucho bi na sve ovo rekao"Znaš li zašto su predsjednika sahranili u podnožju brda? Zato jer je umro!
![]()
Pasodzigera ,nista ja to ne znam,vec samo gledam nastupe reprezentacije Francuske posljednih godina,reci mi koga su to zadnjega nadigrali prije nego sto su nas "rasturili",ili stojis iza toga da su bas pred utakmicu sa nama proradili?

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Denizmare je napisao/la:Ne znam zasto ljudi ne mogu jednostavno navijati za repku nego vazda moraju biti neke prepirke vrijedjanja. Sve se nesto rezimira,kad dobijemo Ganu kazu igra bila losa(a znamo ko je i sta je Gana napravila ove god),Onda trebali smo uzeti Francuze ko da su oni Malta ,a ti isti uzmu Englesku u gostima? Ne kontam kako imamo tako visoko misljenje o nasim vrijednostima.Neuspjeh sa Njemcima,a ljudi medju 4 na svijetu??? Opet ne kontam. Kazu remi sa Katarom neuspjeh,odron,a kad uzmemo (ne samo rezultatski)u gostima Slovake koji su medju 16 na svijetu onda kazu prijateljska nije mjerilo. Itd,itd.
Ima likova ,ustvari galerija likova, koji pljuju najvise selektora ali i sve igrace niko im ne valja,pa ko ste vi kahekticni kompjuterasi da bilo sta komentirate.Nezadovoljni svojim zivotom pa im nista drugo ne valja,pravi depresivci.
Trebamo biti objektivni pa reci da je bilo promjenjivo sa novim selektorom,ali ako je suditi po ovoj tekmi onda stvari idu u dobrom smjeru,igracima i selektoru jednostavno treba dati podrsku,ne zbog njih samih nego zbog uspjeha repke.
Neko rece da smo sad u situaciji da sa Rumunijom nam zavisi sudbina,ona bi zavisila i tako i tako jer su rumuni najveci konkurent za 2 mjesto u grupi. Samo malo smirimo strasti i ne pravimo negativnu atmosferu bez potrebe...
Ti čovječe nemaš pojma o čemu pričaš, kažem ti, podsjećaš me na Paju. Tastatura i forum služe upravo za ovo, da svako iznese svoje mišljenje. Portugal je na SP ispao od Španije, prvaka Svijeta, a danas su im složili četiri komada.Tarantino je napisao/la:Najlakše se praviti pametan preko tastature,ako ćemo tako gledati na stvari onda može,koju je velesilu Portugal pobijedio na SP?
Vi morate početi razlikovati ljude koji kritikuju sa dobrim namjerama i ove koji kritikuju/pljuju bez obzira na sve.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtual volio bih te upoznati licem u lice,da uzmem autogram dok još imam vremena,ipak takav stručnjak i talenat mora uspjeti u trenerskim vodama,pa makar na "Football Menager-u. "Virtu4l je napisao/la:Ti čovječe nemaš pojma o čemu pričaš, kažem ti, podsjećaš me na Paju. Tastatura i forum služe upravo za ovo, da svako iznese svoje mišljenje. Portugal je na SP ispao od Španije, prvaka Svijeta, a danas su im složili četiri komada.Tarantino je napisao/la:Najlakše se praviti pametan preko tastature,ako ćemo tako gledati na stvari onda može,koju je velesilu Portugal pobijedio na SP?
Vi morate početi razlikovati ljude koji kritikuju sa dobrim namjerama i ove koji kritikuju/pljuju bez obzira na sve.

U ovoj zemlji živi oko 4.miliona ljudi a od toga 3,5 miliona su fudbalski stručnjaci,kao što je virtual i društvo.

Nisi uopce shvatio sta zelim reci,covjek tvrdi da smo izgubili od super jake Francuske,iako ta Francuska do nas nije par godina postene utakmice odigrala,a nasa pobjeda protiv Slovacke je sasvim drugi par rukavicaDylan Dog je napisao/la:Koga smo mi rasturili prije Slovacke? Ili smo bas prije njih proradili?damir_82 je napisao/la: Jelde,ma Groucho bi na sve ovo rekao"Znaš li zašto su predsjednika sahranili u podnožju brda? Zato jer je umro!
![]()

Apsolutno ja tebe shvatam, ali mislim da stvari gledas crno-bijelo! Francuska ce uvijek biti ispred nas, u najmanju ruku zbog velike baze kvalitetnih igraca...Imali su losih momenata, ali je bilo pitanje trenutka kad ce proraditi.. Nisu ni protiv nas bili idealni, ali smo mi bili losi i bezvoljni...U toj utakmici su nas prije svega nadtrcali, a onda mozemo reci i nadigrali...
Postavio sam logicno pitanje! Ako vec poredis igre Francuza prije nas, zasto ja ne bih, tom logikom, poredio nase igre prije Slovaka?!