Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ja cu izvinuti Papetu ako nas odvede na Euro,jer ima ekipu za to takmicenje,ovaj mec nije pravo mjerilo,al ipak cestitam igracima na borbenosti,konacno jedan dobar mec pod vodstvom takticara,ali pravo njegovo znanje ce se znati u mecevima kvalifikacija.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
O čemu ovaj? Tek smo danas nakon toliko vremena bar približno izgledali kao ona ekipa koju je Ćiro vodio, tek danas! Nakon 5-6 utakmica.Tarantino je napisao/la:koji stručnjaci pišu na ovom forumu to je nevjerovatnoNeki namjerno žele da reprezentacija gubi da bi mogli kenjati po Sušiću,koji bolesnici
Ćiroljupci,vaš Ćiro ne može kopačke očistiti Sušiću što se tiče igre,jedino ako će se mjeriti uvlačenje novinarima i javnosti u pakaš,e tu je Ćiro nedodirljiv.
A hoće li oni reći to isto, tu je kvaka. Poslije poraza ih nije bilo po sedam dana na forumu, to ti garantujem, brojao sam i sad oni generali poslije bitke. Jučer spremali alibi za eventualni neuspjeh, eto 'samo neka ginu na terenu, rezultat nije bitan'.Dylan Dog je napisao/la:Ja sam osoba spremna ako Susic ovu ekipu odvede na Euro reci da sam grijesio sto sam ga kritikovao,povuci sve svoje rijeci i reci da su Harishp i ostali "Pape izdrzi" bili u pravu.Za razliku od mene,da na kraju pod Susicevim vodstvom zavrsimo samo ispred Luksemburga Harishp bi govorio"Safet nije kriv za to".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a bio je mjerilo protiv njemacke, svedske, kataraharry_90 je napisao/la:Ja cu izvinuti Papetu ako nas odvede na Euro,jer ima ekipu za to takmicenje,ovaj mec nije pravo mjerilo,al ipak cestitam igracima na borbenosti,konacno jedan dobar mec pod vodstvom takticara,ali pravo njegovo znanje ce se znati u mecevima kvalifikacija.

nema potpisa
Ja moram staviti i ovde onaj post sa teme o utakmici Slovacka-BiH

Cio reprezentativni forum je rasprava Zeljo-Sarajevo,valja Safet-nevalja,Spahic vaki,Spahic naki,ov-ono...blabla..
Svi smo za BiH i svi navijamo za nju i volili bi da se plasiramo.....
Hajmo svi uz repku!!!Ako su igraci krivi za prethodne rezultate a ne Safet onda su i sada oni "krivi" za dobru igru a ne Susic ili ti ga ako je Susic bio kriv za prethodne sad je zasluzan za ovu.....i ja sam protiv Susica ali nam se selektor nece mijenjati 100%,a evo sad smo i proigrali pa opet malo raste nada....netreba pljuvati igrace jer svi grijese,svakom se desi greska.....Hasagic,Mravac,Panza.....puno vise imaju dobrih stvari a i Ronalo,Ferdinand,terry,Messi grijese......
HAJMO PRESTAT SA PLJUVANJEM I OMALOVAZAVANJEM!!!!SVI ZA BIH!!!!
RIP SALE VILENJAK
Opet Terry sa početnim malim slovom 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sreca pa ne pade kisa, bila je prognoza da ce padati... uglavnom, dobro je, nikom nije kisla glOva. 
bice aBd i boljih selektora od Papeta, u to treba vjerovati. Svi mi znamo da je Pape daleko od savrsenog, ali ima neku svoju viziju i ima moju podrsku do kraja kvalifikacija jer imam neki ludi osjecaj da ce se bas sada posloziti stvari na svoje mjesto. Dug je put do kraja kvalifikacija i ne treba probijati glOvu glupostima, nego ici polako korak po korak...
Iz dvomeca s Rumunima su 4 boda obaveza i to se mora ostvariti, a onda cemo dalje vidjeti...

bice aBd i boljih selektora od Papeta, u to treba vjerovati. Svi mi znamo da je Pape daleko od savrsenog, ali ima neku svoju viziju i ima moju podrsku do kraja kvalifikacija jer imam neki ludi osjecaj da ce se bas sada posloziti stvari na svoje mjesto. Dug je put do kraja kvalifikacija i ne treba probijati glOvu glupostima, nego ici polako korak po korak...
Iz dvomeca s Rumunima su 4 boda obaveza i to se mora ostvariti, a onda cemo dalje vidjeti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
E moj mali,vidi se da si stručnjakVirtu4l je napisao/la:O čemu ovaj? Tek smo danas nakon toliko vremena bar približno izgledali kao ona ekipa koju je Ćiro vodio, tek danas! Nakon 5-6 utakmica.Tarantino je napisao/la:koji stručnjaci pišu na ovom forumu to je nevjerovatnoNeki namjerno žele da reprezentacija gubi da bi mogli kenjati po Sušiću,koji bolesnici
Ćiroljupci,vaš Ćiro ne može kopačke očistiti Sušiću što se tiče igre,jedino ako će se mjeriti uvlačenje novinarima i javnosti u pakaš,e tu je Ćiro nedodirljiv.

ali nema para,sve se rastalilo....
Nemoj mi reći, zato sad za čitave kvalifikacije ne možemo stvoriti šansi koliko smo sa Ćirom za jednu utakmicu.Tarantino je napisao/la:E moj mali,vidi se da si stručnjakmi sa Ćirom kroz cijele kvalifikacije,uključujući i baraž,nismo imali ovoliko dodavanja i tačnih pasova kao večeras...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne pamtim kad smo igrali kao danas, al steta sto nam ovo nece puno pomoci u kvalifikacijama. Nadam se da ovo nije samo bljesak. Konacno jedna dobra utakmica. Ostale su bile za 1, ova danas je za 10. ZNACI UKUPNI DOJAM JE JOS UVIJEK LOS. Da ponovim, samo molim Boga da ovo nije bljesak.
PS. Vec godinu dana trubim da trebamo igrati 4-2-3-1, evo danas smo to po prvi put igrali. Imamo Dzeku i trebamo ga maksimalno koristiti, kad je sam u vrhu sve lopte idu njemu i nema Vedada da mu smeta kao i obicno.
PS. Vec godinu dana trubim da trebamo igrati 4-2-3-1, evo danas smo to po prvi put igrali. Imamo Dzeku i trebamo ga maksimalno koristiti, kad je sam u vrhu sve lopte idu njemu i nema Vedada da mu smeta kao i obicno.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
kažem ja stručnjak si,nema šta,evo ruka.Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi reći, zato sad za čitave kvalifikacije ne možemo stvoriti šansi koliko smo sa Ćirom za jednu utakmicu.Tarantino je napisao/la:E moj mali,vidi se da si stručnjakmi sa Ćirom kroz cijele kvalifikacije,uključujući i baraž,nismo imali ovoliko dodavanja i tačnih pasova kao večeras...

Ne znam zasto ljudi ne mogu jednostavno navijati za repku nego vazda moraju biti neke prepirke vrijedjanja. Sve se nesto rezimira,kad dobijemo Ganu kazu igra bila losa(a znamo ko je i sta je Gana napravila ove god),Onda trebali smo uzeti Francuze ko da su oni Malta ,a ti isti uzmu Englesku u gostima? Ne kontam kako imamo tako visoko misljenje o nasim vrijednostima.Neuspjeh sa Njemcima,a ljudi medju 4 na svijetu??? Opet ne kontam. Kazu remi sa Katarom neuspjeh,odron,a kad uzmemo (ne samo rezultatski)u gostima Slovake koji su medju 16 na svijetu onda kazu prijateljska nije mjerilo. Itd,itd.
Ima likova ,ustvari galerija likova, koji pljuju najvise selektora ali i sve igrace niko im ne valja,pa ko ste vi kahekticni kompjuterasi da bilo sta komentirate.Nezadovoljni svojim zivotom pa im nista drugo ne valja,pravi depresivci.
Trebamo biti objektivni pa reci da je bilo promjenjivo sa novim selektorom,ali ako je suditi po ovoj tekmi onda stvari idu u dobrom smjeru,igracima i selektoru jednostavno treba dati podrsku,ne zbog njih samih nego zbog uspjeha repke.
Neko rece da smo sad u situaciji da sa Rumunijom nam zavisi sudbina,ona bi zavisila i tako i tako jer su rumuni najveci konkurent za 2 mjesto u grupi. Samo malo smirimo strasti i ne pravimo negativnu atmosferu bez potrebe...
Ima likova ,ustvari galerija likova, koji pljuju najvise selektora ali i sve igrace niko im ne valja,pa ko ste vi kahekticni kompjuterasi da bilo sta komentirate.Nezadovoljni svojim zivotom pa im nista drugo ne valja,pravi depresivci.
Trebamo biti objektivni pa reci da je bilo promjenjivo sa novim selektorom,ali ako je suditi po ovoj tekmi onda stvari idu u dobrom smjeru,igracima i selektoru jednostavno treba dati podrsku,ne zbog njih samih nego zbog uspjeha repke.
Neko rece da smo sad u situaciji da sa Rumunijom nam zavisi sudbina,ona bi zavisila i tako i tako jer su rumuni najveci konkurent za 2 mjesto u grupi. Samo malo smirimo strasti i ne pravimo negativnu atmosferu bez potrebe...
Sad će ti virtual,prljavi harry i ostali stručnjaci reći zašto je sve to tako,znaju oni,samo ih slušaj i uspjećeš u životu,kao što su i oni sami uspjeli.Denizmare je napisao/la:Ne znam zasto ljudi ne mogu jednostavno navijati za repku nego vazda moraju biti neke prepirke vrijedjanja. Sve se nesto rezimira,kad dobijemo Ganu kazu igra bila losa(a znamo ko je i sta je Gana napravila ove god),Onda trebali smo uzeti Francuze ko da su oni Malta ,a ti isti uzmu Englesku u gostima? Ne kontam kako imamo tako visoko misljenje o nasim vrijednostima.Neuspjeh sa Njemcima,a ljudi medju 4 na svijetu??? Opet ne kontam. Kazu remi sa Katarom neuspjeh,odron,a kad uzmemo (ne samo rezultatski)u gostima Slovake koji su medju 16 na svijetu onda kazu prijateljska nije mjerilo. Itd,itd.

1.Tebi ubjedljiv poraz od Svedske i nerijeseno na svome terenu sa Katarom nisu razocarenja,cak ni najmanje?Balon je napisao/la:1.Safet Susic uopste nije razocarao dosad, rezultatski gledajuci mu se jedino moze prigovirit da nismo dobili Albance mada ni remi tamo uopste nije katastrofalan rezultat kao sto neki vjeciti maloljetni pljuvaci zele predstaviti.Ostali rezultati su manje vise ocekivani Kad se govori kontra Papeta onda se spominju mecevi protiv Svedske, Njemacke itd. onda je Pape nula od trenera a kad pobjedimo Slovake i to u Slovackoj onda su igraci strasni a Pape je eto slucajno pogodio s taktikom. Fuj licemjernost. Samo cu to reci. 2.Jos ti pljuvaci prigovoraju zbog poraza od Francuske ali hajd to objasni djeci da ova repka Francuske vise veze nema sa onom sa SP. 3.Ljudi danas razvalise Engleze nasred Wembley-a, ko je gledao izvjestaj znace o cemu pricam. 4.Ali djaba djecurlija trazi pobjedu protiv njih kao da je to nesto sasvim normalno. 5.Pa Bjelorusi su ih dobili ko su oni. A u toj utakmici trebalo biti 3:0 za Francusku. Bjelorusi jednom opucali na go i uvalise ga slucajno. 6.Treba se prije svega spustiti na zemlju i prestati citati nase novine koji od nas preko noci znaju napraviti Brazil. 7.Mi imamo tacno 2 igraca koji su klasa a to su Dzeko i Misimovic. Shvatite to vec jednom
2.Ma da,Francuzi su godinama bili losi,bas pred utakmicu sa nama su ponovno postali velesila
3.Pogledaj sastav Engleske,ovih 11 nikad vise nece zajedno izaci na teren
4.Niko nije rekao da je pobjeda bila pod moranje,ali covjek ipak ocekuje da se napravi bilo sta u 90 minuta utakmice,ili ne

5.Pa da,kao i uvjek,svi pobjeduju na srecu,samo se to nama nikad ne desava
6.cesto taj i Brazil prave i navijaci,npr.nocas nakon pobjede nad Slovackom Dzeko je ponovno postao najbolji napadac na svijetu
7.Imamo solidan broj igraca iz L.Petica,na velika takmicenja se plasiraju reprezentacije i sa slabijim igrackim kadrom
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tarantino je napisao/la:koji stručnjaci pišu na ovom forumu to je nevjerovatnoNeki namjerno žele da reprezentacija gubi da bi mogli kenjati po Sušiću,koji bolesnici

Ne postoji ama baš ni jedan čovjek na svijetu koji svojoj reprezentaciji želi loše. Svima nama godi kada nas toliko hvale. Ne znam koliko te zanima ali kada sam bio na moru upoznao sam jednog čovjek iz Francuske i nakon što sam mu rekao da sam iz Bosne i Hercegovine prvo što mi je rekao bilo je "WOW, PJANIK, ZEKO" ( Pjanić,Džeko ). Do te mjere nas je doveo prvenstveno niko drugi nego tata Ćiro svojim šmekerskim stavov ( to je ono što ti nazivaš uvlačenje u stražnjicu ). Napunio je stadion do te mjere da su i najveći djelovali izgubljeno kada su čuli kako se navija i bodri naša reprezentacija.
Do čega nas je Sušić doveo ?
Do toga da 50% ljudi nakon debakla od Francuske i lošeg izdanja protiv Albanije ne želi više da ide na utakmice reprezentacije i sve će to biti tako dok jedno dana ne vidimo Bosnu kako se lagano šeta među protivnica koji među svojih 20 igrača nemaju cijenu kakvu ima naš Džeko,Pjanić,Misimović,Spahić,...
Evo samo za tebe, jer si još jedan genijalac u nizu na forumu.Tarantino je napisao/la:kažem ja stručnjak si,nema šta,evo ruka.Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi reći, zato sad za čitave kvalifikacije ne možemo stvoriti šansi koliko smo sa Ćirom za jednu utakmicu.Tarantino je napisao/la:E moj mali,vidi se da si stručnjakmi sa Ćirom kroz cijele kvalifikacije,uključujući i baraž,nismo imali ovoliko dodavanja i tačnih pasova kao večeras...
Spain 1 – 0 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 7 – 0 Estonia
Turkey 2 – 1 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 4 – 1 Armenia
Belgium 2 – 4 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 2 – 1 Belgium
Armenia 0 – 2 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 1 – 1 Turkey
Estonia 0 – 2 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 2 – 5 Spain
Goalscorers (Group)
1 Edin Džeko Bosnia and Herzegovina 9
2 David Villa Spain 7
3 Wesley Sonck Belgium 6
4 Zvjezdan Misimović Bosnia and Herzegovina 5
5 Zlatan Muslimović Bosnia and Herzegovina 4
10 goals
Theofanis Gekas
9 goals
Edin Džeko
Wayne Rooney
7 goals
Miroslav Klose
David Villa
Hajd mi sad malo pričaj o tačnim pasovima Guardiola.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šteta što jedan stručnjak kao ti propada sa Grucho-m u istraživanju paranaormalnih pojava,mislim da si se ti ubio da naslijediš Fergusona,kad ode u penziju.Dylan Dog je napisao/la:1.Tebi ubjedljiv poraz od Svedske i nerijeseno na svome terenu sa Katarom nisu razocarenja,cak ni najmanje?Balon je napisao/la:1.Safet Susic uopste nije razocarao dosad, rezultatski gledajuci mu se jedino moze prigovirit da nismo dobili Albance mada ni remi tamo uopste nije katastrofalan rezultat kao sto neki vjeciti maloljetni pljuvaci zele predstaviti.Ostali rezultati su manje vise ocekivani Kad se govori kontra Papeta onda se spominju mecevi protiv Svedske, Njemacke itd. onda je Pape nula od trenera a kad pobjedimo Slovake i to u Slovackoj onda su igraci strasni a Pape je eto slucajno pogodio s taktikom. Fuj licemjernost. Samo cu to reci. 2.Jos ti pljuvaci prigovoraju zbog poraza od Francuske ali hajd to objasni djeci da ova repka Francuske vise veze nema sa onom sa SP. 3.Ljudi danas razvalise Engleze nasred Wembley-a, ko je gledao izvjestaj znace o cemu pricam. 4.Ali djaba djecurlija trazi pobjedu protiv njih kao da je to nesto sasvim normalno. 5.Pa Bjelorusi su ih dobili ko su oni. A u toj utakmici trebalo biti 3:0 za Francusku. Bjelorusi jednom opucali na go i uvalise ga slucajno. 6.Treba se prije svega spustiti na zemlju i prestati citati nase novine koji od nas preko noci znaju napraviti Brazil. 7.Mi imamo tacno 2 igraca koji su klasa a to su Dzeko i Misimovic. Shvatite to vec jednom
2.Ma da,Francuzi su godinama bili losi,bas pred utakmicu sa nama su ponovno postali velesila
3.Pogledaj sastav Engleske,ovih 11 nikad vise nece zajedno izaci na teren
4.Niko nije rekao da je pobjeda bila pod moranje,ali covjek ipak ocekuje da se napravi bilo sta u 90 minuta utakmice,ili ne![]()
5.Pa da,kao i uvjek,svi pobjeduju na srecu,samo se to nama nikad ne desava
6.cesto taj i Brazil prave i navijaci,npr.nocas nakon pobjede nad Slovackom Dzeko je ponovno postao najbolji napadac na svijetu
7.Imamo solidan broj igraca iz L.Petica,na velika takmicenja se plasiraju reprezentacije i sa slabijim igrackim kadrom

Ma stručnjak 1/1,evo ruka još jednomVirtu4l je napisao/la:
Evo samo za tebe, jer si još jedan genijalac u nizu na forumu.
Spain 1 – 0 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 7 – 0 Estonia
Turkey 2 – 1 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 4 – 1 Armenia
Belgium 2 – 4 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 2 – 1 Belgium
Armenia 0 – 2 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 1 – 1 Turkey
Estonia 0 – 2 Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina 2 – 5 Spain
Goalscorers (Group)
1 Edin Džeko Bosnia and Herzegovina 9
2 David Villa Spain 7
3 Wesley Sonck Belgium 6
4 Zvjezdan Misimović Bosnia and Herzegovina 5
5 Zlatan Muslimović Bosnia and Herzegovina 4
10 goals
Theofanis Gekas
9 goals
Edin Džeko
Wayne Rooney
7 goals
Miroslav Klose
David Villa
Hajd mi sad malo pričaj o tačnim pasovima Guardiola.

-
- Kontakt:
Ova tacka govori samo,koliko ti o fudbalu znas,pa zar je to Francuska ikad prestajala biti svijetska velesila?Crni sinko,oni samo iz svoje lige kad bi uzimali igrace,napravili bi 10 nasih reprezentacija,a da ne uzimaju igrace po Spaniji,Engleskoj,Italiji. Najbolji klub u kojem nas igrac igra je Lyon,pa ti sad vidi.Dylan Dog je napisao/la: 2.Ma da,Francuzi su godinama bili losi,bas pred utakmicu sa nama su ponovno postali velesila
kadrom
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Vidi ovoga, vjerovatno neki Pajin haver.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Čuješ, tako ti to ideVirtu4l je napisao/la: A hoće li oni reći to isto, tu je kvaka. Poslije poraza ih nije bilo po sedam dana na forumu, to ti garantujem, brojao sam i sad oni generali poslije bitke. Jučer spremali alibi za eventualni neuspjeh, eto 'samo neka ginu na terenu, rezultat nije bitan'.

Jučer je kriva bila forma naših ključnih igrača. Jer bože moj, nije Sušić toliko kriv jer Rahimić, Medunjanin, Džeko, Pjanić i Misimović nisu u formi niti igraju, a pošto griju klupe ne mogu biti u formi niti odigrati kvalitetno 90 minuta

Ja i dalje tvrdim da je Pape dobar čovjek ali i da je promašen slučaj u trenerskom poslu. Što ne znači da ne bi bio dobar bravar, stolar il vodoinstalater, al trener nije. U ostalom, njegov CV sam sve govori.
A da promijenim mišljenje radi jedne od 7-8 utakmica, i da zaboravim ovu lakrdiju do sada, vala i neću

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.