Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Strpite se do utorka da vidimo hoce li Žuti otici ili ostaje, sve i da ode jako je upitno sta ce taj neki novi uraditi do marta.
Mjau !
Od prvenstva, baraza lige nacija i popunjavanja grupa za ep ne zna se sta je gluplje.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Sreca ovaj Katic (citaj Maldini), igra svaku za Rangerse.. Smijesno ko se povezuje kao neko ko bi bio kao pojacanje..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Haj što se ne igra u jednoj državi, ali kad se već igra u više država, zašto ne sačekaju da sve repke učesnice budu poznate, pa da svaka grupa ima jednog grada domaćina.
Bacamo otok krompira u kolektivnu depresiju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Robi je za mene ispao covjek. Ponudio je ljudski ostavku nakon neuspijeha i planirano ostavio novom treneru 2 utakmice i skoro pola godine vremena da napravi nesto od ekipe.
To sto su bagra u savezu skontali da im se to ne isplativjee bi morali isplatiti plate prema ugovoru ili sto su nesposobni naci zamjenu je druga prica
Ne bih mijenjao trenera iz razloga sve i da Wengera dovedemo, a da taj izgubi play off, logicno bi bilo smijeniti ga opet i preveliko opterecenje za novog trenera da mu prva utakmica bude polufinale
Zakasnili smo nazalost pa sad jedino da nas sreca pogleda neka
To sto su bagra u savezu skontali da im se to ne isplativjee bi morali isplatiti plate prema ugovoru ili sto su nesposobni naci zamjenu je druga prica
Ne bih mijenjao trenera iz razloga sve i da Wengera dovedemo, a da taj izgubi play off, logicno bi bilo smijeniti ga opet i preveliko opterecenje za novog trenera da mu prva utakmica bude polufinale
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ti ces ga braniti i poslije pusione u barazu. Argumenti tipa - a koga cemo naci boljeg, nemamo para, covjek je dao ostavku, vratili smo ga...vazda ce se naci nestoJavierBosnia je napisao/la: ↑24 nov 2019, 16:59Robi je za mene ispao covjek. Ponudio je ljudski ostavku nakon neuspijeha i planirano ostavio novom treneru 2 utakmice i skoro pola godine vremena da napravi nesto od ekipe.

Cinjenica je da je ispao klasicni smrad i to potvrdjuje.
Filgude, opet pretjerujes...
Cinjenica je da je ispao gospodin i to jedini u povijesti reprezentacije kada govorimo o tom momentu...ni prvi ni zadnji u svijetu fudbala cija ostavka nije usvojena...mi ne mozemo znati sta je u pozadini i cime su ga pritisli.
Ne moze po pitanju svega Robi biti krivac, a ti ga takvim predstavljas.
Druga je stvar sto je njegova ostavka ipak trebala biti uvazena od strane celnih ljudi.
Cinjenica je da je ispao gospodin i to jedini u povijesti reprezentacije kada govorimo o tom momentu...ni prvi ni zadnji u svijetu fudbala cija ostavka nije usvojena...mi ne mozemo znati sta je u pozadini i cime su ga pritisli.
Ne moze po pitanju svega Robi biti krivac, a ti ga takvim predstavljas.
Druga je stvar sto je njegova ostavka ipak trebala biti uvazena od strane celnih ljudi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma nemam ga ja sta braniti. Da je usrao - usrao je
Da je dijelom ispao covjek - svakako jeste
To je moj stav. Moje povjerenje odavno nema, kao ni podrsku
Mozda i treba pokusati s nekim drugim, losiji tesko da moze biti
ali da nemamo nekog boljeg da kazes eh evo je stepenica vise - mislim da nemamo, bar trenutno Nalic i ekipa su mi ko i ova ubleha
Da je dijelom ispao covjek - svakako jeste
To je moj stav. Moje povjerenje odavno nema, kao ni podrsku
Mozda i treba pokusati s nekim drugim, losiji tesko da moze biti

Kako je ispao covjek "ja ostajem pri svom stavu i necu ga mjenjati" 2 sata poslje ipak ostaje selektor..Gospodin nema sta. Nakon razgovora uvidio da mu se ne isplacuje ugovor ako on da otkaz pa ga povuko jer bi bio na "birou" inace.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Upravo tako kloc narkomanski
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Cuj ispao covjek, a gosparski nas nastavlja da handri. Kad covjek hoce da da ostavku, nema tog da te moze stopirati. Nego je Prosinecki ispao budala, sivonja. Begic ga premuntao, nalozio, da moze, i on povjerovao.
Kako moze ispasti covjek?
Vidi da ne moze, da ne zna, da ne ide i opet ostaje. Svi vide da s njim nemamo sansi i opet je tu.
Njegovi advokati su po medijima ispinovali , kao eto on dao ostavku, ali ga ovi ucijenili,"pistolj mu na glavu stavili", mora ostati, bl,bla.
Suplja prica, svako ko zeli da da otkaz u ovakvim uslovima, dace ga. Sve je ovo igranka da se Prosineckom spasi malo obraza, a ova nasa mafija svakako nima ni milimetra.
U pitanju su talovi, sponzorski, menadzerski ugovori i dogovori.
Hem nas kara, hem je jos ljudina i gospodin
Samo cekam da ga forumskui advokati proglase humanistom godine. 
Vidi da ne moze, da ne zna, da ne ide i opet ostaje. Svi vide da s njim nemamo sansi i opet je tu.
Njegovi advokati su po medijima ispinovali , kao eto on dao ostavku, ali ga ovi ucijenili,"pistolj mu na glavu stavili", mora ostati, bl,bla.
Suplja prica, svako ko zeli da da otkaz u ovakvim uslovima, dace ga. Sve je ovo igranka da se Prosineckom spasi malo obraza, a ova nasa mafija svakako nima ni milimetra.
Hem nas kara, hem je jos ljudina i gospodin

Nista novo za drzavu BiH. Tu se moralne nule cijene. Ljudi bez karaktera biraju na vlast. Na vazne pozicije u sportu itd.DrFilgud je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:49Kako moze ispasti covjek?
Hem nas kara, hem je jos ljudina i gospodinSamo cekam da ga forumskui advokati proglase humanistom godine.
![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Istina,begic ga je izdriblo ko kakvog balavca
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kovaca dovesti za baraz i Prvenstvo 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Po meni su Begic zajedno sa Misketom Kajtazom i ko li je vec bio u komisiji za odabir selektora najveci krivci
Pa ljudi su se htjeli ograditi jer su oni upravo izabeali njega i da ga smijene prije kraja ugovora bi bio samo pecat na njihov los odabir.
Pa ljudi su se htjeli ograditi jer su oni upravo izabeali njega i da ga smijene prije kraja ugovora bi bio samo pecat na njihov los odabir.
Te pretpostavke nemaju nikakvo utemeljenje, dakle najvjerovatnije pricas LAZI a nema potrebe za tim.
Totalno su ti nelogicne tvrdnje..
Najveci krivci su odgovorni ljudi u Savezu, a ne selektor...
Pa i da ostane za baraz, najprije drvlje i kamenje treba osuti po Bajevicu, Misimovicu, Kajtazu, Begicu i ostalim rusiteljima iza scene.
Koja je Laz. Jel ima posao ako da ostavku, ko ce njega angozovati, jel mu pada rejting i tim plata??? Sta je on reko nakon sto je ponudio ostavku??? Da nema sanse da se vrati!!! On je mogo reci necu se vratiti i begicu i kompaniji al onda nema LOVE, oni su svi u talu. Sta je Misimovic pisao nakon njegovog poteza???? Zasto bi ga taj covjek nakon takvoig pisanja ostavio u funkciji??? I nemoj nekom govoriti da LAZE kad i sam neznas istinu!!hurem je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:31Te pretpostavke nemaju nikakvo utemeljenje, dakle najvjerovatnije pricas LAZI a nema potrebe za tim.
Totalno su ti nelogicne tvrdnje..
Najveci krivci su odgovorni ljudi u Savezu, a ne selektor...
Pa i da ostane za baraz, najprije drvlje i kamenje treba osuti po Bajevicu, Misimovicu, Kajtazu, Begicu i ostalim rusiteljima iza scene.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool