haha..ja kolko s esjacam da je taj "prosjecni lyon" izbacio real madrid za koji kolko ja znam nastupaju i ronaldo i kaka i higuain i kasiljas znaci top svjeckog fudbala igraci...sta je onda real po tebi dno dna ako tako gledamo...hajde molim te...nebih da se svadjamo prepiremo il sta vec al brate mislimd a ti je ovaj komentar cisti promasaj..hvala.Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Imaš odgovor na to pitanje, samo se vrati malo unazadmiralem444 je napisao/la:haha..ja kolko s esjacam da je taj "prosjecni lyon" izbacio real madrid za koji kolko ja znam nastupaju i ronaldo i kaka i higuain i kasiljas znaci top svjeckog fudbala igraci...sta je onda real po tebi dno dna ako tako gledamo...hajde molim te...nebih da se svadjamo prepiremo il sta vec al brate mislimd a ti je ovaj komentar cisti promasaj..hvala.Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Miralem Pjanic je jedan vrhunski igrac, koji ce Bosnu i Hercegovinu aBd na najbolji nacin pokazati i predstaviti svijetu. (Kao i ostali BH igraci) Naravno da ima skepticara, i ljudi koje misle suprotno, ali mislim da je momak pokazao sta zna, i da mu je mjesto tuj gdje i jeste u reprezentaciji!
Pokazao je u svakoj utakmici u Lyonu, pa makar onih 15 minuta, sto je ga prije ubacivao - da zna igrati, i da se bori srcem i dusom, zao je u roku od 15 minuta preokreniti nekoliko ne zaboravnih utakmica. U proslim utakmicama Bosne i Hercegovine dao je sve od sebe, i bio je jedan od najbolji igraca reprecentacije i na terenu, dao je nekoliko golova i takodjer ima najprecizniji sut, sto se tice slobodnjaka itd. naravno da se moze desiti kao protiv Albanije da se pogodi precka, ali ako razmislis malo, to je super - ipak okvir gola kojim se broji i ocjenjuje citava igra. Sergej Barbarez je isto malo poceo, pa je kroz iskustvo postao heroj i idol nacije, koji je jos isad! Tako da, samo naprijed, sve najbolje, i aBd cemo ga gledati u Realu!

Pokazao je u svakoj utakmici u Lyonu, pa makar onih 15 minuta, sto je ga prije ubacivao - da zna igrati, i da se bori srcem i dusom, zao je u roku od 15 minuta preokreniti nekoliko ne zaboravnih utakmica. U proslim utakmicama Bosne i Hercegovine dao je sve od sebe, i bio je jedan od najbolji igraca reprecentacije i na terenu, dao je nekoliko golova i takodjer ima najprecizniji sut, sto se tice slobodnjaka itd. naravno da se moze desiti kao protiv Albanije da se pogodi precka, ali ako razmislis malo, to je super - ipak okvir gola kojim se broji i ocjenjuje citava igra. Sergej Barbarez je isto malo poceo, pa je kroz iskustvo postao heroj i idol nacije, koji je jos isad! Tako da, samo naprijed, sve najbolje, i aBd cemo ga gledati u Realu!

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Nek' si se ti slikala sa njim 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka cast momku,fantastican je! on ce vrlo brzo biti jedan od najboljih igraca u Evropi na svojoj poziciji! zaista je mnogo napredovao...
Jes, od početnih 11, do klupe.bosnas_ je napisao/la:Svaka cast momku,fantastican je! on ce vrlo brzo biti jedan od najboljih igraca u Evropi na svojoj poziciji! zaista je mnogo napredovao...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Virtu4l je napisao/la:Nek' si se ti slikala sa njim

- Ultralopulos
- Kontakt:
pored gorkuffa mora na klupu **** francuz ....kontas
Gourcuff je igračina, možda bi se moglo naći mjesto za Pjanića zajedno sa njim, ali hajd' ti to objasni Puelu 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma Puel će najvjerovatnije otići a i pjanićev menadžer nije budala da dopusti da se upropasti takav talenat i da stagnira, zainteresovanih ima i to je ono što je 100% sigurno.Cartman je napisao/la:Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Cartman je napisao/la:Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.
Sad ga i Puel cesce stavlja u prvih 11 ..

-
- Kontakt:
Mire treba samo da poradi na snazi , da nabaci koju kilu misica i to je to . OStalo sve ima : tehniku , sut , kako se samo danas poigravao sa Slovacima titrajuci loptu 

Miralema nikad nisam vidio da ovako dobro igra, meni je bio uz Medunjanina najbolji naš igrač na terenu, svaka čast Miraleme i samo tako nastavi 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- -Paja
- Kontakt:
Pjanic nema mjesta u dominaciji i to bi bio netipican transfer za Wengera mozda za Fungus facea bi ali za velikog vodju NE, ne razbacuje se on sa kesom na sve i svasta!Cartman je napisao/la:Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.
Dio Arsenala
Wengerov portparol i glasnogovornik zadužen za jugoistocnu Evropu se oglasio po tom pitanju, i to je to-Paja je napisao/la:Pjanic nema mjesta u dominaciji i to bi bio netipican transfer za Wengera mozda za Fungus facea bi ali za velikog vodju NE, ne razbacuje se on sa kesom na sve i svasta!Cartman je napisao/la:Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.

- Megamon
- Kontakt:
Paja pogreska,Pjanic ima mjesta u Arsenalu.-Paja je napisao/la:Pjanic nema mjesta u dominaciji i to bi bio netipican transfer za Wengera mozda za Fungus facea bi ali za velikog vodju NE, ne razbacuje se on sa kesom na sve i svasta!Cartman je napisao/la:Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.
ko bi mu bio konkurencija?denilson

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- NoName
- Kontakt:
Nije on glasnogovornik, za to treba biti pismen i školovan, što ovaj gore sigurno nije. Jedino ako je harishp bio predsjedavajući komisije za izbor glasnovornika. Paja je jednostavno isfrustrirano dijete koji svoje fazone može prosipati ovima under 14 ali vidim da u posljednje vrijeme čak ni njima to nije zanimljivo. U profesionalnoj literaturi postoji klasifikacija njegovog stanja koje se zove opsesivno - kompulzivni poremećaj.Mandrak je napisao/la:Wengerov portparol i glasnogovornik zadužen za jugoistocnu Evropu se oglasio po tom pitanju, i to je to-Paja je napisao/la:Pjanic nema mjesta u dominaciji i to bi bio netipican transfer za Wengera mozda za Fungus facea bi ali za velikog vodju NE, ne razbacuje se on sa kesom na sve i svasta!Cartman je napisao/la:Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- -Paja
- Kontakt:
Evo onoga opet, ponovo dedica se javlja vidi ja jesam mozda dijete kako za koga 20 je recimo za tebe dijete ali opet kao takav ja pricam o temama dok ti tu i tamo dodjes i pokusavas da me isfuras tim stosovima koje upravo ti under 14 najbolje shvataju, jedine dokaze frustracije ovde ispoljavas ti i tvoji smijesni pamecu limitirani haveri. Opsesivno-kompulzivni poremecaj kladim se da je dugo guglao dok je trazio neki pojam kojim bi pokusao da ispadne pametan.
Dio Arsenala
fakat ti je ubo dijagnozu, jarane...mislim,bez ljutnje-Paja je napisao/la:Evo onoga opet, ponovo dedica se javlja vidi ja jesam mozda dijete kako za koga 20 je recimo za tebe dijete ali opet kao takav ja pricam o temama dok ti tu i tamo dodjes i pokusavas da me isfuras tim stosovima koje upravo ti under 14 najbolje shvataju, jedine dokaze frustracije ovde ispoljavas ti i tvoji smijesni pamecu limitirani haveri. Opsesivno-kompulzivni poremecaj kladim se da je dugo guglao dok je trazio neki pojam kojim bi pokusao da ispadne pametan.

Trenutno korisnika/ca: 313, bhfanatic14, Hafiz00, Hazre, legendarnadruga i 49 gostiju.