Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Asteriks
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Asteriks » 21 nov 2019, 18:48

Samo dalabu moze ignorisati medjunarodno priznatu BiH i rezolucije UN-a, pogotov one 752 - da se postuje integritet BiH, rezolucija 757 - ekonomske sankcije SRJ itd.

Onda, nacrt rezolucije 1993. koju su zagovarale Francuska, Spanija, VB, SAD itd., i gdje se upozorava Beograd za pomoc domacim Srbima BiH.

Sankcije prema SRJ - pored navednih rezolucija tu su jos rezolucija 820 itd.

Sve jasno zabiljezeno te spakovano u stranim dokumentima, cime je cisto i neoborivo dokazan jednosmjeran tok rata. Dokazana je agresija.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 21 nov 2019, 18:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 nov 2019, 18:49

VolimTz je napisao/la:
21 nov 2019, 18:07
Da zna dodik kakvi debili zive s ove strane sutra bi refendum organizovao i to jos da se i ovo malo federacije pripoji rsu.
Bolje živjet i sa Dodikom i četnicima sa Romanije nego sa patriotom poput tebe. Od njih makar znaš šta možeš očekivati.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 nov 2019, 19:01

Heller je napisao/la:
21 nov 2019, 18:08
rio_Ferdy88 je napisao/la:
21 nov 2019, 17:44
Heller je napisao/la:
21 nov 2019, 16:45
“Radim na radnom mjestu stolar - kućni majstor. Tokom svog rada u Zavodu napravio sam:

- Dva (2) bračna i 1 samac sa ladicom krevet i dvije (2) natkasne koji su isporučeni Hećo Suadu.
- Dva (2) samca kreveta za Korjenić Zijada, te su dva (2) madraca iz Zavoda odvezena.
- Dva (2) kreveta samca za Ramić Izeta
- Jedan (1) bračni krevet za Muharemović Senada
- Dva (2) samca kreveta za Ćerimagić Jasmina,
- Jedan (1) bračni krevet za Rešad Kolar.

slika

Ovaj lijevo je najveći zločinac u ovoj zemlji od 1996 godine.

Čovjek koji je krao djeci iz usta, čovjek zbog kojeg su djeca bila gladna, čovjek zbog kojeg su djeca vezana ko kerovi, čovjek zbog čijeg kriminalca djeca žive u uslovima ko u Aušvicu, čovjek zbog čijeg uhljebizma i krimnala djecu nema ko čuvati i odgajati.
To je Cerimagic jel

Sad procita da je on kadar SDPa ili SBBa, al uglavnom ciji god je treba odgovarati. Krivicnu prijavu i nek policija radi, i njega i NO a i ovog sto je rekao da je stanje zadovoljavajuce
SBB, **** seb mater. To je tvoja struka, znaš da one patnje djeci niko ne može nadoknaditi.
Ma najgore sto je on tu zato sto je politicki podoban, nema veze sa tom strukom, i onda zaposli 27 ekonomista koji moraju uciti da rade sa djecom koja zahtijevaju 24/7 paznju i zastitu, jer su to najtezi slucajevi, a uslovi tamo katastrofalni, ovi uzimaju od njihovih usta novac jer znaju da oni ne mogu dici glas.

I onda nije cudo kad vidis ovakve slike, mislim mene nisu iznenadile, jer sam bio ranije u nekim slicnim ustanovana. Al ima i pozitivnih primjera, barem sam ja vidio.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 nov 2019, 19:14

Marsal je napisao/la:
21 nov 2019, 18:49
VolimTz je napisao/la:
Da zna dodik kakvi debili zive s ove strane sutra bi refendum organizovao i to jos da se i ovo malo federacije pripoji rsu.
Bolje živjet i sa Dodikom i četnicima sa Romanije nego sa patriotom poput tebe. Od njih makar znaš šta možeš očekivati.
Takvi kao ti od mene mogu ocekivati sve najgore brate. Evo da ti pomognem.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 21 nov 2019, 19:33

Marsal je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Sto bolan, sa slicnim kao Dodik i sa cetnicima i ustasama se zivilo 50 godina, i opet te klao...sta god ti uradio.
Sta je ba grijeh od momka..sto nece da zaboravi..nece da oprosti...nece da se odrekne imena, nacije, vjere i drzave....Sta je tacno njegov grijeh pa je cetnik bolji od njega....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 21 nov 2019, 19:42

Možda jer lik malo malo proziva sve što se ne uklapa u sveto trojstvo Bošnjak-bosanski-musliman. Sve što nije u tom trojstvu, odmah je leglo četništva.
Let's talk about SIX baby!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 21 nov 2019, 19:49

Fowl95 je napisao/la:
21 nov 2019, 19:42
Možda jer lik malo malo proziva sve što se ne uklapa u sveto trojstvo Bošnjak-bosanski-musliman. Sve što nije u tom trojstvu, odmah je leglo četništva.
To stoji, ne treba biti ekstreman.
Meni je svaki covjek, hrvat ili srbin koji BiH smatra svojom drzavom ok. Ne mora je voliti.
Medjutim jako tesko to ide, kada 98 posto njih misli suprotno.
Negira ti drzavu jezik, naciju pravo na postojanje. Tesko se suzdrzati.
Sutra da izadjemo i kazemo dijelimo se ,ne moze ovako vise oni bi odustali a evropa pobudalila. Jer nije njima cilj odcjepljenje nego sprijeciti muslimane da imaju glavnu rijec i svoju drzavu u srcu evrope.
Nazalost igre oko Bosne su puno vece od naseg balkanskog lonca i tako je evo 150 god.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 nov 2019, 19:51

Fowl95 je napisao/la:
Nikad nisam pisao nista vezano za Islam u kontekstu da svi moraju vjerovati i slicno. Izmisljas gluposti.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 nov 2019, 19:52

Jel ti to fakat vani pričaš ama baš sa svakim o politici?
Meni su prijatelji i Bošnjaci i Srbi i Hrvati ako su ok momci. Isto se odnosi i na druge nacionalnosti. Politika me i ne interesuje. Druga je stvar ovaj forum gdje većinom svi dangubimo.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 nov 2019, 19:54

VolimTz je napisao/la:
21 nov 2019, 19:14
Marsal je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Hvala Bogu brat ti nisam, a hvala Bogu i kao porodica naoružani smo zbog takvih poput tebe koji bi cigare za SDA otimali da sutra dođe do sranja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 nov 2019, 19:56

Sviuodbranu je napisao/la:
21 nov 2019, 19:49
Fowl95 je napisao/la:
Meni je svaki covjek, hrvat ili srbin koji BiH smatra svojom drzavom ok. Ne mora je voliti.
Sutra da izadjemo i kazemo dijelimo se ,ne moze ovako vise oni bi odustali a evropa pobudalila. Jer nije njima cilj odcjepljenje nego sprijeciti muslimane da imaju glavnu rijec i svoju drzavu u srcu evrope.
Nazalost igre oko Bosne su puno vece od naseg balkanskog lonca i tako je evo 150 god.
Opismenio si se fino.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 nov 2019, 19:57

Marsal je napisao/la:
21 nov 2019, 19:54
VolimTz je napisao/la:
21 nov 2019, 19:14
Marsal je napisao/la:

Hvala Bogu brat ti nisam, a hvala Bogu i kao porodica naoružani smo zbog takvih poput tebe koji bi cigare za SDA otimali da sutra dođe do sranja.
Yebem i tebe i SDA.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 21 nov 2019, 19:58

Heller je napisao/la:
21 nov 2019, 19:56
Fowl95 je napisao/la:
Opismenio si se fino.
Ti si ista seljacina ko i uvjek,ne mjenjas se.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 nov 2019, 19:59

Ovu temu(chat) bi bilo sevap zatvoriti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 nov 2019, 20:02

21 nov 2019, 19:58
Heller je napisao/la:
21 nov 2019, 19:56

Opismenio si se fino.
Ti si ista seljacina ko i uvjek,ne mjenjas se.
Ja sam ozbiljan, dal čitaš il si neke stvari na forumu pokupio.

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /191121150

Djed od 71 godinu je 36 puta čekićem udario :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tikatakaboys
Kontakt:

Post Postao/la tikatakaboys » 21 nov 2019, 20:02

21 nov 2019, 17:53
tikatakaboys je napisao/la:
21 nov 2019, 17:39
jasmin10 je napisao/la:
21 nov 2019, 11:42

Od jednog **** vojska u peć stavljala bebe, od drugog silovali i ubijali tvoj narod.
I ti ne znaš koji od trojice vise smrdi ?
Od 11. do 19. jula 1995. Vojska Republike Srpske u Srebrenici je ubila 1.042 djece
Prema podacima Istraživačko-dokumentacionog centra, ubijeno ih je 3.372, od čega najviše u Sarajevu i istočnoj Bosni. Djeca su najčešće ili ginula od granata i snajpera, ili ubijana zajedno sa svojim roditeljima.
Od početka opsade Sarajeva pa do kraja rata ukupno je smrtno stradalo 13 952 stanovnika
Da ne nabrajam dalje,**** velikosrbska genocidaska :sick:
Kapija,Prijedor,Zvornik,Visegrad,Foca,Ljudi su u Brckom ubacivani u masine za mljevenje stocne hrane,majku vam yebem :!:
Znači razlika je samo u broju?
Slađe je se osvetiti nego posvetiti!

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 21 nov 2019, 20:04

Maloprije neka emisija sa Zukorlićem i nekim Srbendama.

I ove Srbende se žale što je on izveo nekih stotinjak maskiranih za priredbu hahu, a oni odmah okreću priču na to da su ugroženi time. Dalje nastavljaju da su bili ugroženi prvo od Hrvata, pa onda i od Bošnjaka i Albanaca što je rezultiralo time da su se oni morali braniti.

Hajd što su nebeski narod, nego su konstantno i najugroženiji.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 nov 2019, 20:05

Ovdje ako ne volis Jugoslaviju i zlocinca bravara odmah si SDA. Mada i sa druge strane ako ne volis SDA komunjara si.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 21 nov 2019, 20:07

Ja evo ne volim nijedne.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 nov 2019, 20:07

jasmin10 je napisao/la:
21 nov 2019, 20:05
. Mada i sa druge strane ako ne volis SDA komunjara si.
To niko ovdje nije napisao.

Yebem i jedne i druge. Osim Alije i PLBiH normalno.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 21 nov 2019, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CHR, VolimBiH96 i 7 gostiju.