hahahah ma nije ni bitno nek smo mi pobijedili.........

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
volimliverpool je napisao/la:Slovacka-BiH 3+ 1.95![]()
JAR-SAD 1 2.20
Svicarska-Ukrajina PS 1 1.70
Partizan-Caja Laboral 2 1.65
Olimpija-Valencia (-5.5) 2 1.85
Friesenheim-Melsungen x2 2.16
48.09 Ulog 2.00
Citizen-X je napisao/la:Slovacka - BIH mislim da je PS1 sigurezzo koliko 100%.
A kvota nije losa iznadprosjecna 1,8 - odigracu ili na lajvu ili ovako vidjecu.
to je danas,sutra uplacujemWilly je napisao/la:Jaruga predlazem Svedska - Njemacka ps1.
Ja bi izbacio Manchester, Istru i Romu, dodaj nesto drugo.Eric Cartman je napisao/la:http://img404.imageshack.us/img404/3903/70781599.png
Evo sastavio sam sebi da sutra uplatim za subotu i ned.. pa ako neko od iskusnijih moze nek provjeri i vidi sta bi mogo izbacit/dodat, hvala
odigracu ga premda je losa kvota...Willy je napisao/la:Jaruga predlazem Svedska - Njemacka ps1.
veži sa ovimCitizen-X je napisao/la:odigracu ga premda je losa kvota...Willy je napisao/la:Jaruga predlazem Svedska - Njemacka ps1.
odigro bih i to al sam vec spicio svu lovu na ovaj PS1 sto mi je Jaruga Willy predloziohodža je napisao/la:veži sa ovimCitizen-X je napisao/la:odigracu ga premda je losa kvota...Willy je napisao/la:Jaruga predlazem Svedska - Njemacka ps1.![]()
Irska-Norveška
2 ili gost daje
http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-46736.htm ..... nepoznato mi je u kakvom je sastavu Norveška, ali vjerujem da makar mogu zabiti gol...
isto tako i kod mene, danas sam bio uvjeren da ce nas slovaci razguliti, al eto, bilo kako je bilo, na moju (ne)srecuOTNYS_YNWA je napisao/la:Kad odigram protiv Bosne uvijek pobijede. Od sada uvijek igram protiv njih.
Ma na sreću, nek smo mi pobijedili hebo kladionicu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:isto tako i kod mene, danas sam bio uvjeren da ce nas slovaci razguliti, al eto, bilo kako je bilo, na moju (ne)srecuOTNYS_YNWA je napisao/la:Kad odigram protiv Bosne uvijek pobijede. Od sada uvijek igram protiv njih.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:isto tako i kod mene, danas sam bio uvjeren da ce nas slovaci razguliti, al eto, bilo kako je bilo, na moju (ne)srecuOTNYS_YNWA je napisao/la:Kad odigram protiv Bosne uvijek pobijede. Od sada uvijek igram protiv njih.
da hoce vazda vako biti, da igram protiv nasOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma na sreću, nek smo mi pobijedili hebo kladionicu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:isto tako i kod mene, danas sam bio uvjeren da ce nas slovaci razguliti, al eto, bilo kako je bilo, na moju (ne)srecuOTNYS_YNWA je napisao/la:Kad odigram protiv Bosne uvijek pobijede. Od sada uvijek igram protiv njih.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.