Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Nazalost nasa reprezentacija od 98 pa na dalje samo stagnira, tuzno nekad bivsu Yugu zvali europski brazil a samo hrvati nesto uradise.
Gdje ces to spominjati...tu nas je ukopao super profesionalac LULIC i o tome se ne smije pricati.
Tačka.
A profesionalac Begovic kao amater kod slobodnjaka s 35m stoji od lijeve stative 1m, a od desne 6m udaljen...
U utakmici u kojoj primis 6 komada svi su krivi i nikako drukcije. Lulic je mozda imao losu utakmicu ali njegov pravi znacaj u reprezentaciji mozes vidjeti tek kada ga na stadionu gledas.
Da smo imali pola lulica otisli bi direktno na euro 2020
Da smo imali pola lulica otisli bi direktno na euro 2020
NEMA NAZAD
Naravno, gledao sam ga uzivo i neces nigdje naci da sam ikada rekao da treba zavrsiti na klupi...smatrao sam ga nezamjenjivim...zato mi i jeste krivo sto je u najbitnijem trenutku ostavio reprezentaciju na cjedilu sa samo 31 godinom na ledjima.
Ovo gore "profesionalac" je bilo u jednom drugom kontekstu.
Ovo gore "profesionalac" je bilo u jednom drugom kontekstu.
Mozemo li sta Sjevernoj Irskoj?
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma ne trebaš praviti intervjue s njima, sigurno ne video intervjue bas iz razloga koje si naveo.Miske01 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:44Realno, šta Višću možeš pitati i Kolašinca? Inteligencijom jako ograničeni igrači... Džeko je taj koji treba kapitenski da **** mater svima ako treba u svlačionici, a ne da ih direktno ili indirektno proziva na pressicama i Instagramu. Jednostavno nema liderske osobine, kakve je nekad imao Spaha recimo...JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2019, 17:46Druze predlažem ti ganjas i pritisneš igrace, mahom ove sto im fali motivacije i pristupa.
Pjanic, Džeko, Visca , Kolasinac... Oni su ti koji ce najneposrednije stvoriti uspjeh ili ne.
Ako si vec tako blizu igraca, daj im doznanja da od njih daleko najvise zavisi rezultat i da za ono sto prikazuju
na terenu ne mogu naci opravdanje.
U ime navijača im to prenesi i ugradi se u budući uspjeh reprezentacije

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kao što smo otišli na prošli EURO

Ovdje se prizivaju Lulić, Ibišević i Medunjanin i ide priča da su oni tu, da bi sigurno otišli na EURO. Isti ti igrači su igrali kvalifikacije i baraž za prošli EURO, pa opet nismo otišli, a ovi su bili mlađi i bolji igrači.
Pogotovo mi je smiješno prizivanje lulića kao nekog spasioca, kad je nakon 2014.*te odigrao možda 3 dobre partije za reprezentaciju. Bio druga verzija Edina Višće.
Tako ispade, ali poredak u LN utiče na kvalifikacione grupe za EURO. Tako da bi bili pot5 ili u najbolje slučaju pot4 na izvlačenju. Dobar posao smo u LN obavili, ali smo to sve upskali lošim nastupom u ovoj smiješnoj grupi.
Ne bi lako uzeli ni Kosovo ni Makedoniju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mozemo ... mozemo im se kolektivno

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Ma imamo i trenutno solidnu ekipu, Memisevic Bicakcic na stopere, Lijevo Seo
U sredini Pjanic Krunic Gojak, Dzeko ,desno Visca,
Na golu Begovic sasvim pristojna ekipa, pa nismo mi Brazil jbt...
Imamo deficit desni bek ,lijevo krilo, i rezervni napadac..Dzeki je 33 34 jbg.
Samo selektor sa mozgom da to poslozi yebo mu kovacevici sarici sehici mater
U sredini Pjanic Krunic Gojak, Dzeko ,desno Visca,
Na golu Begovic sasvim pristojna ekipa, pa nismo mi Brazil jbt...
Imamo deficit desni bek ,lijevo krilo, i rezervni napadac..Dzeki je 33 34 jbg.
Samo selektor sa mozgom da to poslozi yebo mu kovacevici sarici sehici mater
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- AlainProst
- Kontakt:
mozemo da ne kazem sta

nemamo mi kvalitet za pobjediti bilo koga iole ozbiljnog
Finci nas odrali u Finskoj, nikad losiji Grci nam uzeli 4 boda, Armeni nas unistili
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Sto je najtuznije, najbolju utakmicu smo odigrali kada smo bili prisiljeni da improvizujemo. 

U koliko sati je izvlacenje?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Hocel biti prijenos?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
ne vjerujem, ali obično ima stream na uefa.com
Ima na SK prenos.
Eto za 20-ak minuta je žrijeb. Sabereš dva i dva i skontaš da je R. Irska odnosno Dablin domaćin grupe uz Bilbao odnosno da će par Slovačka - R. Irska biti izvučen kao domaćin finala. Onda ide i navlačenje sudija u korist Iraca u baražu... Helem, bit će vrlo teško, jer očito još imaju kredita za onu ruku Henryja, kako su samo i 2015. dobili smiješan penal protiv nas... A Sjevernu Irsku lagano uzimamo.
BHF
I evo počele su zavjere, čitav svijet i sve organizacije protiv nas.Miske01 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 11:39Eto za 20-ak minuta je žrijeb. Sabereš dva i dva i skontaš da je R. Irska odnosno Dablin domaćin grupe uz Bilbao odnosno da će par Slovačka - R. Irska biti izvučen kao domaćin finala. Onda ide i navlačenje sudija u korist Iraca u baražu... Helem, bit će vrlo teško, jer očito još imaju kredita za onu ruku Henryja, kako su samo i 2015. dobili smiješan penal protiv nas... A Sjevernu Irsku lagano uzimamo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.