Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Osim13
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Osim13 » 20 nov 2019, 15:21

Sviuodbranu je napisao/la:
20 nov 2019, 14:42
Sta treba da se desi da nas probudi....sta je ovo...Da opet genocid prezivimo bilo bi dobro je nije mene...hajmo dalje...
Kakav smo to narod postali....Nista nas ne zanima nista ne dotice ma ko su ovi ljudi, ko su ove spodobe u tim parlamentima ....Sta je ovo
Gubi se kompas ljudskosti opasno. Razumijem ja neke političke igre, al ovo je mnogo iznad toga. Za ovo nisu bitne boje, bar ne bi trebale biti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 nov 2019, 15:22

Derdiyok je napisao/la:
20 nov 2019, 10:43
💙💚 Sretan 20. novembar, Dan Sandžaka. 💙💚
Jedna krv ! Neka je sretan. :thumbup:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 nov 2019, 15:32

Strašno, strašno. Ima situacija kad treba da se i tako rigorozne mjere naprave ali to je baš, baš, baš kad nemaš šta drugo. Znam šta znači briga o mentalno bolesnoj djeci, odnosno, osobama, ne to nisu mentalno retardirana djeca, već mentalno bolesna djeca. Ovdje nema pomoći, u ovoj državi radi ko šta hoće, nema nikakve odgovornosti, mi, narod, smo to dozvolili, htjeli, očigledno da nam odgovara ovo. Da, dešavaju se ovakvi ili slični problemi svugdje u svijetu ali u tim normalnim država za ovo lete glave dok u Bosni, nikom ništa, sve normalno, likovi će možda dobiti otkaz na toj poziciji i otići na neko drugo radno mjesto i nastaviti što je radio do sad.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 nov 2019, 15:32

tuzlak1987 je napisao/la:
19 nov 2019, 23:33
VolimTz je napisao/la:
19 nov 2019, 23:19

@tuzlak

Kakvi su to ljevičari služe interesima kapitalističke armade, koje ste vi ublehe. :mrgreen: *srpski nacionalisti
Saberi se. I zapadnjacke drzave imaju jake ljevicarske partije jer se tradicionalno bore vise od ostalih za radnicka prava i srednju klasu. To je i nacin zivota, svaki obican covjek bi trebao teziti ljevicarskim idejama kako bi se odrzao balans u drustvu.

S obzirom na kretanja u svijetu i polozaj BIH trenutno ljevicari kao odane patriote prepoznaju sta je bitno za BIH.
naši ljevičari(a i desničari) se dobro trebaju odmać od filozofija diktatora Broza, koji se pokazao kao prototip svakom diktatoru poslije(gadafi,sadam, i svi ostali su njega kopirali), bez protukandidata, narodu karine od auta njemu chevy kabriolet, bojna lađa Jastreb, stan na Menhetnu, parade, policijska država i mitološka propaganda a sve pod krinkom komunizma "sve je naše, svi smo mi isti", ženu zatvori u Begeš pa karaj Sofije Loren i Elizabete Tejlor....imenuješ se Maršalom da se vojska ne bi digla protiv tebe...itd.

ti ljevičari se trebaju trznut i pronaći se ponovo, zastupat sindikate(ne da im ih kupe nacionalisti) i radnička i građanska prava, treba stati država dok se ne digne plata svim radnicima, kako je to u zapadnim državama(francuska,švedska,benelux,itd), tad si bitan kao opozicija....a sad gledamo kako futa raspala se kocka sa životima građana praveći vještački štrajk zbog političkih interesa...tačno je da su ljevičari tragikomično loši u svemu navedenom i samim tim očigledno nemaju nikakav plan te bi odmah počeli raditi isto što i sda na vlasti posebno sdp prednjači tu ali ima nade ako su skontali da ne trebaju nikad koalirat s ovima kojima si opozicija, tu se gubi smisao postojanja daljnjeg te stranke...i naravno ne sa Abdićem nikad jbg....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 nov 2019, 15:35

VolimTz je napisao/la:
20 nov 2019, 15:20
Artetitis je napisao/la:
20 nov 2019, 13:23
VolimTz je napisao/la:
19 nov 2019, 23:08
Nije ni NATO-a, cudi me da niksic i kojovic ne organizuju kakve Nesvrstane ponovo.
Jugoslavija je bila dio odbrambenog pakta sa Grčkom i Turskom od 1953.godine što se smatralo kao jedna vrsta pridruživanja NATO-u. Saradnja sa NATO-m je uključivala i neke sitnice tipa slanja MIG-ova na uvid Amerima.

Elem, šta sam ono htio reći... Ah, da: ako dođe do formiranja partizana i šibanja, nemoj da opet bude tugy-plaky, "nemoj mene, Abide, ja sam pomago partizane od četeresčetvrte" pa se glupi Abid sažali i umjesto da proslijedi Muharema na streljanje zbog učešća u domobranskim i ustaškim zločinima, posvjedoči da je Muharem bio saradnik NOP-a i onda Muharem, utovljen i okružen sa osmero djece i 29 unučadi, 45 godina kasnije glasa za SDA i priča kako je bio žrtva "komunistićkog" režima koji mu nije dao da kolje komšije.
Evo smo se usrali od ovih novih lgbt i hasis partizana. Pa jedan brat na vas stotinu goloruk da krene pojeo bi vas. :rol:
ti "bratovi" se ne bi vraćali s ratišta čim ih amer ili rusmir dronom zaganja, da valjaju čemu vjeruj mi...nego naspram pustinjskih ratnika djeca iz švrakina su u rangu Ramba ;) :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 nov 2019, 15:41

Denchi je napisao/la:
20 nov 2019, 15:35

ti "bratovi" se ne bi vraćali s ratišta čim ih amer ili rusmir dronom zaganja, da valjaju čemu vjeruj mi...nego naspram pustinjskih ratnika djeca iz švrakina su u rangu Ramba ;) :urnebes: :rol:
Nisam na te ni mislio, oni su otisli da poginu. Pravi brat Bosnjak brani prag. Kad su ganjali prave cetnike devedesetih sa crvenim cetnicima ce lako.

Da nas nece kojovic vibratorom zaganjat. :rol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 nov 2019, 16:02

Kod nas ko ne ide u Džamiju je komunjara.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 nov 2019, 16:08

VolimTz je napisao/la:
20 nov 2019, 15:41
Denchi je napisao/la:

Nisam na te ni mislio, oni su otisli da poginu. Pravi brat Bosnjak brani prag. Kad su ganjali prave cetnike devedesetih sa crvenim cetnicima ce lako.

Ja crveni na djedovini. On zeleni u Simin Hanu.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 nov 2019, 16:13

Heller je napisao/la:
20 nov 2019, 16:08
VolimTz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

U Gorazdu ?

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 20 nov 2019, 16:15

ASD je napisao/la:
20 nov 2019, 16:02
Kod nas ko ne ide u Džamiju je komunjara.
Ide u Džamiju a dužan i Bogu i narodu, vara i krade, ne priča sa bratom ili sestrom, kraj njega ni ker ne voli proći. Takvih znam kamaru koji se busaju da su muslimani a odron od ljudi. Džaba mu sve što klanja kad je smeće od čovjeka. A ovi stariji što sad idu u Džamiju su uglavnom nekadašnje mrtve komunjare.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 nov 2019, 16:17

VolimTz je napisao/la:
20 nov 2019, 16:13
Heller je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

U Gorazdu ?
Ma jok, u Tušnju al eto mogo bi bit i dole. I to je još uvijek naše.
Nullius in verba

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 nov 2019, 16:19

Heller je napisao/la:
20 nov 2019, 16:17
VolimTz je napisao/la:
20 nov 2019, 16:13
Heller je napisao/la:

U Gorazdu ?
Ma jok, u Tušnju al eto mogo bi bit i dole. I to je još uvijek naše.
**** ga buraz rahmetli Hadziefendic je mnogo veci Tuzlak od tebe. I on je svoju djedovinu branio.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 nov 2019, 16:20

Branio u nacističkoj uniformi. :lol:

Moj djed je bio partizan, branio Tuzlu, demobilisan u Brčkom. Branio je u uniformi koja nam je dala državu. Da je do ovog naciste sad bi bili Srbija il Hrvatska.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 20 nov 2019, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 nov 2019, 16:21

Bas tako.

Edit: Ne slazem se sto se tice drugog dijela. Poznato je pismo upuceno Hitleru 1943. godine u vezi autonomije za Bosnu. Nasi ga sastavili.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 20 nov 2019, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 nov 2019, 16:22

VolimTz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

uh što dismr čapri
prava braća ko El Bake :urnebes: :rol: prvo sačekali da Vikići i Divjaci mu odbrane babu i glavni grad, pa će on izać da to sredi :stop: :njanjanja:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 nov 2019, 16:27

Vikić i Divjak su heroji. Znam da vaš mozak ne moze da podnese cinjenicu da postoje ljudi koji su Bosnjaci a nisu sda talibani.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 nov 2019, 16:29

Hadžiefendić je ostao na smetljištu historije, kao i NDH.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 nov 2019, 16:31

VolimTz je napisao/la:
20 nov 2019, 16:27
Vikić i Divjak su heroji. Znam da vaš mozak ne moze da podnese cinjenicu da postoje ljudi koji su Bosnjaci a nisu sda talibani.
čim ga upoznam javim :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 nov 2019, 16:34

VolimTz je napisao/la:
20 nov 2019, 16:27
Dok je kod tebe sva priča ljevičari su četnici.
Nullius in verba

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 nov 2019, 16:34

Za kog je Sebija danas bila? Žena, majka, kraljica.

Dinastija.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 52 gosta.