NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 17 nov 2019, 17:01

Smoki i Sabic zajedno na utakmici, neko komentar? Zanimljivo da nam se oko stadiona zajedno vrte bivsi predsjednik i trener koji nas je prodao kao niko dosad?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 17 nov 2019, 17:18

Ma dosli da gledaju utakmicu ljudi bili i igraci toska koprivica onaj i ostali sjedili do njih

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 nov 2019, 17:26

zmajevac je napisao/la:
17 nov 2019, 16:53
:plac:
ASD je napisao/la:
17 nov 2019, 11:22
Kakvi su vam to problemi da pioniri i predpioniri nisu danas došli u Banoviće odigrati utakmice?
Imatel ambicije sa juniorima da udjete u juniorsku pl, u nasem najblizem okruzenju Modrica bi mogla sa juniorima do pl,osnovali su akademiju, kvalitetan trenerski kadar u zadnje vrijeme daje kod njih dobre rezultate
Nismo konkurencija. U baražu igraju najbolji iz federacije. Po trenutnom Budućnost i Bratstvo za prvaka Sjevera, a Modriča ide na završnicu klubova iz RS-a.

Mislim da juniori Bratstva nisu nešto, tu su jer kod vas ta generacija slabija. Već sljedeće sezone ponovo Zvijezda ide sigurno u baraž.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 nov 2019, 19:30

ASD je napisao/la:
Kakvi su vam to problemi da pioniri i predpioniri nisu danas došli u Banoviće odigrati utakmice?
Popuslic jaraniko... nismo dosli a imamo extra i predpionire i pionire... nismo dosli jer gospoda nije obezbijedila autobus a nije ni javila da roditelji obezbijede. Kako stvari stoje i trener pionira/predpionira je podnio ostavku nakon ovoga danas. Pokusavamo ga predobit da jos jednom razmisli. Kap je roditeljima danas prelila casu... roditelji koji su u sest ustali neki i ranije jer ima roditelja iz Samca Slatine Pelagiceva i djecu doveli na stadion... mozemo ocekivat da se ljudi lagano u srebrenik ili Modricu pakuju...

Radis trudis se nema sta nepravis za djece i neko se na to sve samo posere... i po vama sto ste nas cekali da igramo i po nama koji smo budale i ustajali tako rano i djecu vukli

Ja sam danas do Tuzle dosao kreno na utakmicu djece a nisu ni krenula djeca hahahahaha... e moj combicu sve si upravu bio

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 17 nov 2019, 19:49

combe80 je napisao/la:
17 nov 2019, 19:30
ASD je napisao/la:
Popuslic jaraniko... nismo dosli a imamo extra i predpionire i pionire... nismo dosli jer gospoda nije obezbijedila autobus a nije ni javila da roditelji obezbijede. Kako stvari stoje i trener pionira/predpionira je podnio ostavku nakon ovoga danas. Pokusavamo ga predobit da jos jednom razmisli. Kap je roditeljima danas prelila casu... roditelji koji su u sest ustali neki i ranije jer ima roditelja iz Samca Slatine Pelagiceva i djecu doveli na stadion... mozemo ocekivat da se ljudi lagano u srebrenik ili Modricu pakuju...

Radis trudis se nema sta nepravis za djece i neko se na to sve samo posere... i po vama sto ste nas cekali da igramo i po nama koji smo budale i ustajali tako rano i djecu vukli

Ja sam danas do Tuzle dosao kreno na utakmicu djece a nisu ni krenula djeca hahahahaha... e moj combicu sve si upravu bio
Pa gdje si Combe 80, otkad te nije bilo.
Pozdrav

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 nov 2019, 19:53

Pozdrav jaro ma nisam stio sebi stvarat negativnu energiju i pisat ba. Ali ovo danas me bas ponijelo. Staces eto nemozemo se organizovat vise kako treba da si pita... neki baksuzluk nam se uvuko u klub i nikako na bolje da krene....

Valjda idu bolji dani netreba gubit nadu...

TOSK SE FINO DRZI VIDIM ... ako sam ikad sta pisao to je zajebanija bila na racun toska vjeruj da nemam nista protiv... naprotiv drago mi je cut da nesto napreduje...

Sretno u nastavku kralju nama kako bude... teska borba za opstanak.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 nov 2019, 20:28

TOSK je meni iskreno najdraza ekipa u ligi nakon Zvijezde. Obozavam vidjeti takve sredine gdje ljudi vole fudbal i podrzavaju svoj lokalni klub svim srcem. Takvi smo i mi nekada bili, a bicemo opet nadam se.
Sve razmirice izmedju TOSKa i Zvijezde su zbog nekog prahistorijskog rivaliteta. Medjutim rivalitet pocinje na terenu i to povlaci rivalitet na tribinama. Danas rivalitet na terenu skoro i da ne postoji. Kada vidis igrace Reala i Barce, Man.Uniteda i Liverpoola, Intera i Milana kako se grle i ljube u tunelu prije utakmice, onda ostanu samo one budale koje ce se svadjati i raspravljati zbog takvih. Ne, hvala.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 17 nov 2019, 20:31

combe80 je napisao/la:
17 nov 2019, 19:53
Pozdrav jaro ma nisam stio sebi stvarat negativnu energiju i pisat ba. Ali ovo danas me bas ponijelo. Staces eto nemozemo se organizovat vise kako treba da si pita... neki baksuzluk nam se uvuko u klub i nikako na bolje da krene....

Valjda idu bolji dani netreba gubit nadu...

TOSK SE FINO DRZI VIDIM ... ako sam ikad sta pisao to je zajebanija bila na racun toska vjeruj da nemam nista protiv... naprotiv drago mi je cut da nesto napreduje...

Sretno u nastavku kralju nama kako bude... teska borba za opstanak.
Drug moj ja sam vas vidio uz GOŠK, jedine koji se mogu nositi sa otocanima a tek sad vidim vi na dva boda od zone ispadanja. A mi smo super ovu polusezonu zavrsili, iako nije to neka super igra bila ali eto opet treci :mrgreen:
A napredujemo cak smo prvi VAR uveli :urnebes: :urnebes:
Pozdrav i sretno na proljece.
P. S. Onaj drugi Combe je bio upravu kada je pisao da ce se ovo desiti Zvijezdi.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 nov 2019, 20:34

Sve u bocu je matori Combe pogodio stari moj... lijepa je prica Tosk takve stvari treba podrzat u nasoj Bih. Polako lagano iz godine u godinu se napreduje.

Mozda i mi trebamo ispast u zadnju ligu pa iznova zdravim stopama pokusat vratit onl sto smo izgubili... nema bolan saka jada nas jos na tribinama... treba se zapitat zasto je to tako

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 17 nov 2019, 20:57

SMR187 je napisao/la:
17 nov 2019, 20:28
TOSK je meni iskreno najdraza ekipa u ligi nakon Zvijezde. Obozavam vidjeti takve sredine gdje ljudi vole fudbal i podrzavaju svoj lokalni klub svim srcem. Takvi smo i mi nekada bili, a bicemo opet nadam se.
Sve razmirice izmedju TOSKa i Zvijezde su zbog nekog prahistorijskog rivaliteta. Medjutim rivalitet pocinje na terenu i to povlaci rivalitet na tribinama. Danas rivalitet na terenu skoro i da ne postoji. Kada vidis igrace Reala i Barce, Man.Uniteda i Liverpoola, Intera i Milana kako se grle i ljube u tunelu prije utakmice, onda ostanu samo one budale koje ce se svadjati i raspravljati zbog takvih. Ne, hvala.
To si upravu. Uvijek ce biti neki iskrica i razmirica ali se nadam uvijek u granicama dozvoljenog i prihvatljivog. Pozdrav i sretno na proljece :thumbup:

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 17 nov 2019, 22:05

SMR187 je napisao/la:
17 nov 2019, 20:28
Inace rivalstvo, za one koji ne znaju, potice iz 1959. godine, kada je nakon incidenta u Tesnju nas tadasnji stadion suspendovan na dvije godine (nakon toga se i pravi ovaj nas danasnji stadion). Za sjecanje:
Godina 1959. upisana je kao najcrnija godina u historiji njegovog takmičenja. Dana 24. maja 1959. godine u Tešnju se igrao značajan susret, a sastali su se TOŠK i Zvijezda iz Gradačca. Susret je posmatralo preko 3.000 navijača. Utakmica je bila nervozna, a sudija Đuro Vukelić iz Doboja smješkom "sjeckao" je igru i "fućkao" u pištaljku i kad treba i kad ne treba. Nakon što je sudija isprovocirao igrače i publiku, utakmica je prekinuta u 45. minuti kod stanja 1:1, pa su gledaoci uletjeli u stadion gdje je nastala nezapamćena tuča. Poslije ovog slučaja zasjedala je Disciplinska komisija koja je izrekla dvogodišnju suspenziju TOŠK-ovog terena, dok je nekoliko igrača bilo pritvoreno i kažnjeno vremenskim kaznama od po šest mjeseci do dvije godine.
Vazda cirkus bio :urnebes:
TŽV!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 nov 2019, 22:40

combe80 je napisao/la:
17 nov 2019, 19:30
ASD je napisao/la:

Pa ja kolko sam cuo juniori isto nemaju trenera a trebolo bi najbolji trener za juniore. Ako juniori Modrice udju u juniorsku pl eto najbliza destinacija za jace utakmice

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 20 nov 2019, 12:28

I opet preko drugih stranica saznajemo da su nas napustili Mojovic i Saric,necete me vise ****,2-3 godine sve neke price i razocarenja,idite vise u picku materinu uhljebari i nesposobnjakovici,**** ste Zvijezdi mater,ja odustajem i necu da slusam vase viceve vise kako cete nesto napravit,najbolji potez koji se moze napraviti je da Zvijezdu Nurdo privatizuje sve ostalo je bacannje para

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 nov 2019, 13:09

Vi ste sampioni glupana ako ste mislili da Dzej, Edo, Buhro, Šalda i sl. mogu Zvijezdi donijeti nesto dobro.
Ljudi su hrdnuli dobrih para u ekipu koja ce se a i vec je rasuti. Da bi se mi na proljece borili za ostanak.
Uz to su se jos uspjeli 100-120 hiljada zaduziti poreza i doprinosa. Promjenit 3 trenera i jos mnoga druga sranja.
Prava druzina za pozelit.
A da ne pricamo da se stranica ne udostoji nikad napisati nesto konkretno vezano za klub. Sem koje slike teksta nikad ni na mapi.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 20 nov 2019, 14:23

Vadi nas matori Lazo ako nadje nekih igraca da probamo osigurat opstanak. Mada ce i njemu tesko bit a covjek nizasto kriv. Tesko ce neko nama i doci vise od igraca kad citaju sta drugi igraci izjavljuju o nasem klubu.

Stvarno je zalosno gdje smo svi zajedno dotjerali klub.

Zar je to toliko tesko izac i reci da smo u teskoj poziciji/situaciji pa ako treba i ispast iz lige ali cista obraza. Recimo da se sve dogovoreno igracima plati. Nemoj brate nesto obecavat ako nemozes ispostovati!!!!

Zasto recimo nije neko iz kluba rekao da nece bit autobusa koji vozi djecu na prvestvenu utakmicu da se roditelji sami organizuju a ne ljudi da ustaju u sest dovedu djecu da bi se smrzla djeca pa tek nakon sat vremena receno da autobus nece doci?

Kakav je to klub kojeg svi dobri treneri u omladinskom pogonu napustaju? Goran,Suki, Denis,Fikro,Mrki,Dure mozda sam nekog i zaboravio. I zo sve u godinu dana!!!!!

Sramotimo i grad i klub a samo sa iskrenoscu bi mogli dosta toga napraviti. Iskreno izac u javnost i reci gdje smo i sta smo. Budzet napravit onoliki koliki imamo ni feninga vise ali sve ispostovati. Ako je to cijena ispadanja nek ispanemo bar smo cista obraza ostali.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 nov 2019, 14:30

Sto je prije ugasimo prije cemo biti normalan klub, na sramotu neka je sadašnjoj upravi koja je uspjela da okalja klub i pitanje je ko ce vise od dobrih igrača doci u nas klub
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 nov 2019, 15:16

Ovdje kao da samo djecurlija pise. Kakvo gasenje i kretanje iz pocetka.
Ko ce to uzet na sebe da ugasi klub koji je pred proslavom stotog rodendana. Halo stogodisnjica. I uz sve to jos naredna godina je izborna. U zemlji gdje je sve podredeno politici pa tako i sport da pred izbore ugase klub.
Problem je u sistemu i u ljudima koji godinama vode klub. Odnosno godinama ga postepeno i planski unistaju.
Oni ne da ne mogu namaci nesto para nego ne znaju ni rasporediti ni ono sto dobiju od opstine.
Sad cekamo Edu konobara da on to nama sve na tenane objasni, da malo i on pisa uz vjetar.
Il ce i oni ko prethodni nabacit dugove pa ufatit nozne.
Da je svako prethodnih godina odgovarao za sra nja koja je napravio mi ne bi bili gdje smo sad.
Nego svako od njih dode 6 mjeseci do godinu igra se menadzera, use re i ode.
Samo jos da ne zaboravim da je i vecina igraca smece i gamad. Prvi ovaj Mojovic sto blati klub. Dovoljno je vidjet da je odradio pripreme sa GOSK-om pa ih izlevatio i dosao nama. Tako da od takvog sme cara bolje ne mozes ni ocekivat. Šara takode sup cina. On je slao slike kako nema sta vecerat.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 20 nov 2019, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 20 nov 2019, 15:45

Novica Petrovic kako cujem je blizu naseg kluba nadat se da iz Prijedora jos igraca dodje. Ima matori svoji bisera kao prosle godine Maksimovica ili Jovu... nadat se da ce mo opstat.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 20 nov 2019, 16:05

Došli ste na svoje da pljujete ja znam da će bit bolje nova uprava opština će da očisti porez poveća tranšu sutra je sjednica za budžet tako pljujte još koji dan lp momci i opustite se

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 nov 2019, 16:50

Pozz. Jel se zna gdje ce Saric?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.