Olimpik Sarajevo

herbion
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la herbion » 16 nov 2010, 20:42

Iz koje price ti dodje HAJVANU jedan :D

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 16 nov 2010, 22:03

herbion je napisao/la:Iz koje price ti dodje HAJVANU jedan :D
Ma evo, malo, ono na'. :mrgreen:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 nov 2010, 22:11

Jel zna neko od ovih navijača Olimpika šta je sa Semirom Kapićem. Nešto ga nema u zadnje vrijeme.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 17 nov 2010, 00:00

el-fighter je napisao/la:Jel zna neko od ovih navijača Olimpika šta je sa Semirom Kapićem. Nešto ga nema u zadnje vrijeme.
Duze vrijeme je povređen-no,za nastavak prvjenstva bice fit,,,,,,,,,,,,,,

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 17 nov 2010, 19:25

herbion,pabizo,maltasa :D jel zna neko od vas kakav ugovor ima subasic s olimpikom? do kad mu traje ugovor?
-PAJA Fan Club!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 17 nov 2010, 19:45

Do ljeta ali najvjerovatnije ide na zimu :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 17 nov 2010, 19:48

Herbion jesu se ovo vukovi raspali nigdje slika sa par zadnjih utakmica ?

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 17 nov 2010, 20:01

Samo F.K.S !! je napisao/la:Herbion jesu se ovo vukovi raspali nigdje slika sa par zadnjih utakmica ?
Ne gledaj kroz prizmu svoga kluba.Vec dugo vremena nismo u fokusu sarajevskih medija ni portala ali to nam puno ne smeta...Imamo svoj mir i sve se odvija po planu i bez talasanja. :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 nov 2010, 14:24

Subasic fino odigrao za repku, ima materijala od njega moze biti i dobar igrac...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 20 nov 2010, 18:22

Lakrdija Golaća u Travniku 2 poništena gola Olimpicu :roll: :roll:

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 21 nov 2010, 16:24

Nakon utakmice u kojoj je sarajevski Olimpic poražen u Travniku sa 1:0, predsjednik popularnih ''vukova'' Nijaz Gracić, bio je ogorčen na suđenje arbitra iz Banovića, Edina Golaća.

Prvi čovjek Olimpica tvrdi da je njegov tim bio bolja ekipa i da je trebao pobijediti Travničane, ali da sudijska trojka na ovoj utakmici svojim, kako kaže Gracić, ''krajnje nepoštenim odlukama nije dozvolila da uzmemo sva tri boda''.

- To što sam vidio u Travniku je sramota. Zaista je nevjerovatno kako je sudila trojka na čelu sa Edinom Golaćem. Radi se o notornim kriminalcima, kojima nije važno da utakmica bude korektna i da pobjedi bolji tim. Njima je važno da uzmu par hiljada maraka i ne zanima ih šta će biti na terenu. Golać zajedno sa svojim asistentima Daliborom Mavrakom i Jasminom Smajićem, brutalno su iskasapili svojim odlukama našu ekipi – govori Gracić.

Predsjednik Gracić je ogorčen zbog nepravde i pita se da li se isplati ulagati u bh. nogomet.

- Zaista nisam siguran da li se isplati ulagati u igrače i u klub. Radim pošteno, plaćam svoje igrače, ali kao da to nema veze. Ovdje se više isplati plaćati sudije i onda možeš računati i na titulu i na izlazak u Evropu. Mi u Olimpicu se trudimo da imamo dobre igrače, da formiramo mladu i perspektivnu ekipu, da poslujemo na tržišnim principima, ali kakve koristi kad ovi kriminalni arbitri, kakvi su nam sudili u Travniku sve poremete. Evo sada javno nudim 5.000 KM sudijama na svakoj utakmici da nas oni odvedu do pobjede. Ne preostaje mi ništa drugo. I na utakmici protiv Sarajeva smo pokradeni bezočno, evo sada opet... Kakve koristi što sudije budu kažnjene sa tri, četiri pa i više utakmica, kad nakon toga opet krenu u svoj pljaškaški pohod. Trebaju iz Saveza da doživotno kazne sudiju koji dijeli pravu na kriminalan način i da to bude lekcija svima ostalima – rekao je na kraju ogorčeni predsjednik Olimpica, Nijaz Gracić.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 21 nov 2010, 17:05

Slazem se da je Olimpic bio bolji i da je zakinut od strane sudija koji su katastrofalno sudili, ali na istoj utakmici je i Travnik nekoliko puta ostecen. Eldin Golac i pomocnici nezasluzuju da sude ni u kantonalnij ligi.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 nov 2010, 17:17

Travnik je SELJAČKA ekipa koja ili lomi noge protivnicima ili prodaje utakmice kao što su uradili ove sezone kada su igrali sa Borcem. Papke treba rasformirati. Tako fin gradić a takve papčine u fudbalu.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

helly_boy
Kontakt:

Post Postao/la helly_boy » 21 nov 2010, 17:20

U pravu si da je Olimpik bio bolji i zasluzio barem bod...Ali isto tako moram reci da su dali dva gola iz "OFSAJDA" i da se tu nema sta prigovoriti pomocnom sudiji,a travnik je dao regularan gol...samo eto,problem je ako travnik dobije tekmu uz pomoc sudija,a nije problem kad se travnika pokrade u sarajevu na sred koseva gdje im isti taj golac ponisti cist gol kod rezultata 0-0 a navuce iz nicega faul u 90-toj minuti i travnik dobije gol,tako je kad si mali klub,a kad si peti na tabeli!!!

helly_boy
Kontakt:

Post Postao/la helly_boy » 21 nov 2010, 17:25

nikad_izvini je napisao/la:Travnik je SELJAČKA ekipa koja ili lomi noge protivnicima ili prodaje utakmice kao što su uradili ove sezone kada su igrali sa Borcem. Papke treba rasformirati. Tako fin gradić a takve papčine u fudbalu.
kralju papčine su peti na tabeli pa ti vidi :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 nov 2010, 17:27

helly_boy je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Travnik je SELJAČKA ekipa koja ili lomi noge protivnicima ili prodaje utakmice kao što su uradili ove sezone kada su igrali sa Borcem. Papke treba rasformirati. Tako fin gradić a takve papčine u fudbalu.
nebitno koji si na tabeli,mislim treba biti realan pa reci da igrate ragbi itd itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

helly_boy
Kontakt:

Post Postao/la helly_boy » 21 nov 2010, 17:37

nick je napisao/la:
helly_boy je napisao/la:
nebitno koji si na tabeli,mislim treba biti realan pa reci da igrate ragbi itd itd...
eh ako cemo tako onda pola nase lige igra ragbi i tu treba biti realan...

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 21 nov 2010, 17:42

Pusti tu pricu, takva prica o "mesarima" iz Travnika se samo spominje na forumima
De mi navedi jedan ozbiljan medij da pise ili da govori o gruboj igri travnicana ili izjavu nekog trenera ili igraca da se zalio na takvu igru. Ko je god izgubio od Travnika protivnicki treneri su cestitali Travniku na zasluzenoj pobjedi.
Osim u ovoj zadnjoj sa Olimpicom, ja cu kao navijac Travnika realno reci da Travnik nije zaslizeno pobjedio ali to nije bilo zbog grube igre nego zbog sudjenja.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 nov 2010, 17:46

Tu priču nekom drugom pričaj jer sam gledao Travnik kada su igrali sa Željom barem 4-5 puta u Travniku i svaki put na Grbavici. Na Grbavicu dođete da se valjate a u Travniku lomite noge. I svaki put je tako. Al baš svaki put.
Nemam ništa protiv Travnika kao grada i ljudi iz Travnika. Pismena sredina. Zato je Travnik kao ekipa papanska, al blago rečeno.

PS To što ste 5 znači da će biti prodaje u drugom dijelu ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

helly_boy
Kontakt:

Post Postao/la helly_boy » 21 nov 2010, 18:02

nikad_izvini je napisao/la:Tu priču nekom drugom pričaj jer sam gledao Travnik kada su igrali sa Željom barem 4-5 puta u Travniku i svaki put na Grbavici. Na Grbavicu dođete da se valjate a u Travniku lomite noge. I svaki put je tako. Al baš svaki put.
Nemam ništa protiv Travnika kao grada i ljudi iz Travnika. Pismena sredina. Zato je Travnik kao ekipa papanska, al blago rečeno.

PS To što ste 5 znači da će biti prodaje u drugom dijelu ;)
Dobro posto ti tako mislis isprintat cu ovo i napraviti plakate pa da,znas,ovaj,svi djecaci koji zele da se bave fudbalom u travniku ni ne pokusavaju,a Travnik kao klub nek se ugasi jer nema razloga da postoji i da egzistira,samo jer ti tako mislis!!!
P.S i onaj penal sto je dosudjen jucer za zelju je opravdano dosudjen (nidje veze) zato prvo malo pocisti u svojoj avliji pa se petljaj u tudje!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.