Dragi dnevniče,VolimTz je napisao/la: ↑19 nov 2019, 23:19Nemam ništa protiv ljudi koji se smatraju Bošnjacima a koji su ateisti, katolici, pravoslavci, šta više to su mi najdraža braća jer se ne stide priznati da su djeca jedne jedine. Prozivam ljude koji prizivaju povratak agresorske srboslavije, takvi su uspavali ovu naciju jednom, uspavat će je opet. Neće agresor udariti nigdje gdje ima otpora.Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:24Koje komunjare, i kojoj Rusiji.....
A takvi ko ti se definisu kao "veliki"Bosnjaci i borci na Allahovom putu jel...Hajde ne se ri.
E tu lezi zec. Klanje izmedju sebe prvo zbog toga Dodik i Covic rade sta hoce a ne sto su "jaki "...
Mozes li ti da pojmis da je kod mene cijela porodica bila(ima ih jos)clan SDP-a...mozes li pojmiti da budes clan "crvenih "i klanjas 5 namaza....
To je yebena stranka, a ne vjera..Politicka opcija i nista vise.
Ali Bakiru i Niksicu je bolje da se kolju izmedju sebe.
Niksic bi cetnike u stranku da zive ko braca, dok ta braca bi poklala pola one sale da mogu....Bosnjo je glup i naivan.
Onog dana kada bio vlast ili opozicija crveni ili zeleni stanemo na crtu dusmanima zajednickom platformom na nivou drzave, tu je dusmanima kraj.
"Nemojte mijenjati stranku, mjenjajte ljude koji ne rade dobro. ".
Mi danas imamo vise stranki nego firmi, a niko ne radi dobro.
Svi su krivi, i ateisti, i zeleni i crveni...svi...
Moraju se pomiriti s tim da je bravar mrtav, i da nece vaskrsnuti da zatvara nedužan svijet po kojekakvim golim otocima za koje niko nije odgovarao. "Demokratija je došla u naš haustor."
@tuzlak
Kakvi su to ljevičari služe interesima kapitalističke armade, koje ste vi ublehe.*srpski nacionalisti
Danas sam saznao šokantnu činjenicu, da bi bio ljevičar ne moraš bit komunjara i imat Staljinov portret u dnevnoj.