Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Nećemo mi ni S. Irsku proći, ne nadajte se bezveze. 

Nastelit ce nama Ceferin da igramo finale kuci 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
jel infantino još uvijek miješa kuglice? 

- JohnCleese
- Kontakt:
Polako.FliX je napisao/la: ↑20 nov 2019, 08:25Ne znam pravila u vezi finala domacinstva, odnosno je li se to izvlaci odmah ili tek nakon sto se sazna ko igra finale?
Uglavnom, finale ce se igrati u Dablinu, jer je to jedini stadion na kojem ce se i igrati EP od ove cetri repke koje su u nasoj grupi za baraz. Dalje, po teoriji zavjere i cistoj logici, uefa ce stelit ovim drzavama sto imaju svoje gradove domacinstva. Tako da tipujem na Irsku.
R.Irska svoj prvi mec play offa igra u gostima protiv Slovacke

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Je li to 100% tako ili su domacini zagarantovani samo ako su bili prvi u ligi nacija? U nasem slucaju samo Bosna, dok ce ovim ostalim biti izvlacenje, odnosno ipak Dublin: Irska - Slovacka.JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2019, 10:33Polako.FliX je napisao/la: ↑20 nov 2019, 08:25Ne znam pravila u vezi finala domacinstva, odnosno je li se to izvlaci odmah ili tek nakon sto se sazna ko igra finale?
Uglavnom, finale ce se igrati u Dablinu, jer je to jedini stadion na kojem ce se i igrati EP od ove cetri repke koje su u nasoj grupi za baraz. Dalje, po teoriji zavjere i cistoj logici, uefa ce stelit ovim drzavama sto imaju svoje gradove domacinstva. Tako da tipujem na Irsku.
R.Irska svoj prvi mec play offa igra u gostima protiv Slovacke![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Mi smo zagarntovano domacini u prvom mecu, a za Slovacku sam procitao sinoc na nekom portalu...FliX je napisao/la: ↑20 nov 2019, 10:43Je li to 100% tako ili su domacini zagarantovani samo ako su bili prvi u ligi nacija? U nasem slucaju samo Bosna, dok ce ovim ostalim biti izvlacenje, odnosno ipak Dublin: Irska - Slovacka.JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2019, 10:33Polako.FliX je napisao/la: ↑20 nov 2019, 08:25Ne znam pravila u vezi finala domacinstva, odnosno je li se to izvlaci odmah ili tek nakon sto se sazna ko igra finale?
R.Irska svoj prvi mec play offa igra u gostima protiv Slovacke![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Slazem se. Nije bio takav sve dokle nije poceo s tom klapom se druziti.ASD je napisao/la: ↑20 nov 2019, 08:50Nije ni Pjanić ništa bolji po tom pitanju.Maestro je napisao/la: ↑20 nov 2019, 05:47Tesko je to ovo klapi spahic, dzeko, ibricic objasniti i njihovi nasljednicima iz velike plbih...Wandelanoite je napisao/la: ↑20 nov 2019, 02:07- Lulić je sve dobro rekao. Lula, Bega, Zuka, mi smo na svakom okupljanju govorili kako treba biti bolje oko reprezentaciji. Lula je donosio ploču na kojoj je objašnjavao kako treba igrati - izjavio je Medunjanin koji je vrijeme u reprezenaciji provodio upravo sa igračima koje je pomenuo, a u istom kružoku bili su još Ibišević, Salihović, Rahimić svojevremeno...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Za Prolaz igramo sa Slovackom na Bilinom. Ubice ih Izet ljevicom.
4-IN-A-ROW
Ja ni Kolosinca igrao ma halfu , igrao je tu poziciju , brz je , nesto sto nam je boljka jak u duelu , jednostavno Zuka je truba , Kovacevic isto , Memisevic nema dovoljno tekmi da ga ocjenim ,, al se sjevam kad je igrajuci halfa Kola stavio Drogbu u dzepinvincible1921 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 01:55Medunjanin nije spreman bio ni u najboljim godinama, a kamol sad..i ti bi ga izveo na megdan trkacima poput Iraca....al dobro hajde nosi bradu kao poslanik i uci fatihe vjerujem da je samo to dovoljno makar za klupe. Jos kad neko kaze SMEKER ma kakvi daj ga odma u prvih 11
Vrancic je igrao kad je bio i u boljoj formi i godinama, pokazao je apsolutno nista...nez sad cemu da ga zovemo kad je u padu totalnom ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kolašinca je najbolje prebaciti u e-sports 

- invincible1921
- Kontakt:
Begovic
Kvrzic. Šunjic. Dilaver. Kolasinac
Pjanić. Besic( Cimi Jajalo)
Krunic
Visca. Gojak
Dzeko
Nadam se da ce do marta Besic pocet sakupljat minute u klubu Sunjica sam stavio zbog skok ige svi znamo kako Irci igraju Dilaveru sredit papire ...i naravno novi selektor
Kvrzic. Šunjic. Dilaver. Kolasinac
Pjanić. Besic( Cimi Jajalo)
Krunic
Visca. Gojak
Dzeko
Nadam se da ce do marta Besic pocet sakupljat minute u klubu Sunjica sam stavio zbog skok ige svi znamo kako Irci igraju Dilaveru sredit papire ...i naravno novi selektor

MUSVDG
Za mene je Lulić vazda bio najveći profesionalac u ekipi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kolasinca prebaciti na cooking channel.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Lulic, Ibisevic, Begovic ! Oni kada su ujutro u 6 ustajali da se pripremaju za treninge - utakmice, drugi su dolazili sa pijanke .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Zato su i protjerani iz rep.bhfanatic14 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 13:51Lulic, Ibisevic, Begovic ! Oni kada su ujutro u 6 ustajali da se pripremaju za treninge - utakmice, drugi su dolazili sa pijanke .
Nakaradniji sistem baraza nije vidjen.
Nakaradnije izvlacenje grupa za EP nije vidjeno...pa zapravo i nema nikakvog izvlacenja, 90% dirigovani zdrijeb...vec svi znaju protivnike na EP maltene..
Koji je smisao?
Ubise draz u svemu..
Nakaradnije izvlacenje grupa za EP nije vidjeno...pa zapravo i nema nikakvog izvlacenja, 90% dirigovani zdrijeb...vec svi znaju protivnike na EP maltene..
Koji je smisao?
Ubise draz u svemu..
Trenutno korisnika/ca: hurem, invincible1921, lol89 i 45 gostiju.