Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Mi smo sami sebi najveci protivnik!Nema srca i zalaganja djaba ti sve kad te Armenija pregazi ko plitak Potok!
- invincible1921
- Kontakt:
Medunjanin nije spreman bio ni u najboljim godinama, a kamol sad..i ti bi ga izveo na megdan trkacima poput Iraca....al dobro hajde nosi bradu kao poslanik i uci fatihe vjerujem da je samo to dovoljno makar za klupe. Jos kad neko kaze SMEKER ma kakvi daj ga odma u prvih 11
Vrancic je igrao kad je bio i u boljoj formi i godinama, pokazao je apsolutno nista...nez sad cemu da ga zovemo kad je u padu totalnom ?
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
- Lulić je sve dobro rekao. Lula, Bega, Zuka, mi smo na svakom okupljanju govorili kako treba biti bolje oko reprezentaciji. Lula je donosio ploču na kojoj je objašnjavao kako treba igrati - izjavio je Medunjanin koji je vrijeme u reprezenaciji provodio upravo sa igračima koje je pomenuo, a u istom kružoku bili su još Ibišević, Salihović, Rahimić svojevremeno...
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kolasinca ako znamo iskoristiti naprijed to je top, zato moras imati Ogia da zatvara.invincible1921 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 01:55Medunjanin nije spreman bio ni u najboljim godinama, a kamol sad..i ti bi ga izveo na megdan trkacima poput Iraca....al dobro hajde nosi bradu kao poslanik i uci fatihe vjerujem da je samo to dovoljno makar za klupe. Jos kad neko kaze SMEKER ma kakvi daj ga odma u prvih 11
Vrancic je igrao kad je bio i u boljoj formi i godinama, pokazao je apsolutno nista...nez sad cemu da ga zovemo kad je u padu totalnom ?
Cimirot je standardan u Standardu i jedino logicno je da igra na zadnjem.
Ispred bjega Pjanic i Medunjanin (jedina 2 igraca sto znaju igrati lopte)
Vrancic (Gojak,Hajrovic) Krunic
Dzeko
Prijatelju u nas trenutno imas samo 2 igraca sto znaju igrati lopte Dzeko i Pjanic, malo je to
Tesko je to ovo klapi spahic, dzeko, ibricic objasniti i njihovi nasljednicima iz velike plbih...Wandelanoite je napisao/la: ↑20 nov 2019, 02:07- Lulić je sve dobro rekao. Lula, Bega, Zuka, mi smo na svakom okupljanju govorili kako treba biti bolje oko reprezentaciji. Lula je donosio ploču na kojoj je objašnjavao kako treba igrati - izjavio je Medunjanin koji je vrijeme u reprezenaciji provodio upravo sa igračima koje je pomenuo, a u istom kružoku bili su još Ibišević, Salihović, Rahimić svojevremeno...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vidim da baraz nije oficialno ni objavljen vec se pise grupa u kojoj Bosna igra na EP.
Tipicno Bosanski.
Euforija se vratila, opet najjaci ...
Odma se zaboravile ponajlosije kvalifikacije.
Niko nam nije do koljena.
A sto je "mala" Irska bila igracki bolja u obe utakmice lige nacija to niko ni da spomene!? Pogotovo prva utakmica je bio "ses" . Srecom se nekako pruvukli.
Ajmo lagano, od utakmice do utakmice.
Spusti Bosnjo loptu na zemlju, j*bla Vas vise vasa euforija. "Ta ce Portugal, ta ce Irska, Grcka, Finska, Kipar, Armenija ..."
Saberite se !
Tipicno Bosanski.
Euforija se vratila, opet najjaci ...
Odma se zaboravile ponajlosije kvalifikacije.
Niko nam nije do koljena.
A sto je "mala" Irska bila igracki bolja u obe utakmice lige nacija to niko ni da spomene!? Pogotovo prva utakmica je bio "ses" . Srecom se nekako pruvukli.
Ajmo lagano, od utakmice do utakmice.
Spusti Bosnjo loptu na zemlju, j*bla Vas vise vasa euforija. "Ta ce Portugal, ta ce Irska, Grcka, Finska, Kipar, Armenija ..."
Saberite se !
Prolazimo u finale i onda druga Irska igra kuci jer Evropsko se igra i u Dablinu i to je to. Ako nista jos 2 tekme da mozemo palamudit.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači mi sa Sjevernom Irskom igramo kući jednu utakmicu, bez revanša?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam otkud to da su nas Irci nadigrali na Bilinom u Ligi Nacija. Znaci pricamo o drugoj utakmici. Jesu pogadjali okvir tri puta, ali i mi smo pored dva gola promasili jedan zicer i ponisten nam je cist gol. Pored toga, imali smo vise prilika, vise blokiranih suteva, vise kompletiranih pasova, vise kornera, veci posjed.. Ja se sjecam da su na redditu Irci nas pravo hvalili, a evo sad ispade da smo mi sve cetiri utakmice odigrali grozno i bivali nadigrani, samo jer je prva bila ocajna. Zakljucak- moze se! Ali ako budemo igrali kao sto nam je bio obicaj u kvalama, onda dzabe pricamo.
Bolji smo od ovih sljivotresa iz S. Irske.
4-IN-A-ROW
tekma se igrala na grbavici i nisu bili dominatni kao u prvoj ali i dan danas mi nije jasno kako su ljudi imali onoliku dozu nesrece u te dvije tekme...def bolja ekipa u tom dvomecu ali svakako bolji protivnik za baraz od pravih iraca.mire96 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 07:43Ne znam otkud to da su nas Irci nadigrali na Bilinom u Ligi Nacija. Znaci pricamo o drugoj utakmici. Jesu pogadjali okvir tri puta, ali i mi smo pored dva gola promasili jedan zicer i ponisten nam je cist gol. Pored toga, imali smo vise prilika, vise blokiranih suteva, vise kompletiranih pasova, vise kornera, veci posjed.. Ja se sjecam da su na redditu Irci nas pravo hvalili, a evo sad ispade da smo mi sve cetiri utakmice odigrali grozno i bivali nadigrani, samo jer je prva bila ocajna. Zakljucak- moze se! Ali ako budemo igrali kao sto nam je bio obicaj u kvalama, onda dzabe pricamo.
u finale se moze vjerovatno a finale se moze proci samo ako ga budemo igrali kuci, i to je upitno.
na strani nemamo sta traziti.
Da, bila je Grbavica. Moja greska. Ako cemo gledati kao dvomec onda sigurno jesu bili bolji, jer je ona prva utakmica bila totalna dominacja sa njihove strane. Ali ako cemo posmatrati drugu utakmicu kao jedinku, nisu oni bili nesto bolji od nas uopce. Jedini parametar gdje su bilo znatno bolji je to pogadjanje okvira. U ostalim dijelovima je statistika bila na nasoj strani, tako da ja ne bih smio reci da smo nadigrani na Grbavici. Daleko od toga da su nepobjedivi, trebamo samo imati pravi pristup tekmi i u taktickom i u motovacionom smislu. Da li cemo, ostaje nam da vidimo.babino je napisao/la: ↑20 nov 2019, 07:52tekma se igrala na grbavici i nisu bili dominatni kao u prvoj ali i dan danas mi nije jasno kako su ljudi imali onoliku dozu nesrece u te dvije tekme...def bolja ekipa u tom dvomecu ali svakako bolji protivnik za baraz od pravih iraca.mire96 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 07:43Ne znam otkud to da su nas Irci nadigrali na Bilinom u Ligi Nacija. Znaci pricamo o drugoj utakmici. Jesu pogadjali okvir tri puta, ali i mi smo pored dva gola promasili jedan zicer i ponisten nam je cist gol. Pored toga, imali smo vise prilika, vise blokiranih suteva, vise kompletiranih pasova, vise kornera, veci posjed.. Ja se sjecam da su na redditu Irci nas pravo hvalili, a evo sad ispade da smo mi sve cetiri utakmice odigrali grozno i bivali nadigrani, samo jer je prva bila ocajna. Zakljucak- moze se! Ali ako budemo igrali kao sto nam je bio obicaj u kvalama, onda dzabe pricamo.
u finale se moze vjerovatno a finale se moze proci samo ako ga budemo igrali kuci, i to je upitno.
Ne znam pravila u vezi finala domacinstva, odnosno je li se to izvlaci odmah ili tek nakon sto se sazna ko igra finale?
Uglavnom, finale ce se igrati u Dablinu, jer je to jedini stadion na kojem ce se i igrati EP od ove cetri repke koje su u nasoj grupi za baraz. Dalje, po teoriji zavjere i cistoj logici, uefa ce stelit ovim drzavama sto imaju svoje gradove domacinstva. Tako da tipujem na Irsku.
Uglavnom, finale ce se igrati u Dablinu, jer je to jedini stadion na kojem ce se i igrati EP od ove cetri repke koje su u nasoj grupi za baraz. Dalje, po teoriji zavjere i cistoj logici, uefa ce stelit ovim drzavama sto imaju svoje gradove domacinstva. Tako da tipujem na Irsku.
- ASD
- Kontakt:
U drugoj utakmici ih je sreća spasila da ne prime 5-6 golova.mire96 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 08:22Da, bila je Grbavica. Moja greska. Ako cemo gledati kao dvomec onda sigurno jesu bili bolji, jer je ona prva utakmica bila totalna dominacja sa njihove strane. Ali ako cemo posmatrati drugu utakmicu kao jedinku, nisu oni bili nesto bolji od nas uopce. Jedini parametar gdje su bilo znatno bolji je to pogadjanje okvira. U ostalim dijelovima je statistika bila na nasoj strani, tako da ja ne bih smio reci da smo nadigrani na Grbavici. Daleko od toga da su nepobjedivi, trebamo samo imati pravi pristup tekmi i u taktickom i u motovacionom smislu. Da li cemo, ostaje nam da vidimo.babino je napisao/la: ↑20 nov 2019, 07:52tekma se igrala na grbavici i nisu bili dominatni kao u prvoj ali i dan danas mi nije jasno kako su ljudi imali onoliku dozu nesrece u te dvije tekme...def bolja ekipa u tom dvomecu ali svakako bolji protivnik za baraz od pravih iraca.mire96 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 07:43Ne znam otkud to da su nas Irci nadigrali na Bilinom u Ligi Nacija. Znaci pricamo o drugoj utakmici. Jesu pogadjali okvir tri puta, ali i mi smo pored dva gola promasili jedan zicer i ponisten nam je cist gol. Pored toga, imali smo vise prilika, vise blokiranih suteva, vise kompletiranih pasova, vise kornera, veci posjed.. Ja se sjecam da su na redditu Irci nas pravo hvalili, a evo sad ispade da smo mi sve cetiri utakmice odigrali grozno i bivali nadigrani, samo jer je prva bila ocajna. Zakljucak- moze se! Ali ako budemo igrali kao sto nam je bio obicaj u kvalama, onda dzabe pricamo.
-
- Kontakt:
PotpisMaestro je napisao/la: ↑20 nov 2019, 05:47Tesko je to ovo klapi spahic, dzeko, ibricic objasniti i njihovi nasljednicima iz velike plbih...Wandelanoite je napisao/la: ↑20 nov 2019, 02:07- Lulić je sve dobro rekao. Lula, Bega, Zuka, mi smo na svakom okupljanju govorili kako treba biti bolje oko reprezentaciji. Lula je donosio ploču na kojoj je objašnjavao kako treba igrati - izjavio je Medunjanin koji je vrijeme u reprezenaciji provodio upravo sa igračima koje je pomenuo, a u istom kružoku bili su još Ibišević, Salihović, Rahimić svojevremeno...
- ASD
- Kontakt:
Nije ni Pjanić ništa bolji po tom pitanju.Maestro je napisao/la: ↑20 nov 2019, 05:47Tesko je to ovo klapi spahic, dzeko, ibricic objasniti i njihovi nasljednicima iz velike plbih...Wandelanoite je napisao/la: ↑20 nov 2019, 02:07- Lulić je sve dobro rekao. Lula, Bega, Zuka, mi smo na svakom okupljanju govorili kako treba biti bolje oko reprezentaciji. Lula je donosio ploču na kojoj je objašnjavao kako treba igrati - izjavio je Medunjanin koji je vrijeme u reprezenaciji provodio upravo sa igračima koje je pomenuo, a u istom kružoku bili su još Ibišević, Salihović, Rahimić svojevremeno...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad smo kod Sj.Irske i sreće, samo ću reći da su zadnji završili u grupi i evo ih opet u baražu.
Džaba smo krečili...
Džaba smo krečili...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko da gledam, finale u baraza u Dublinu i opet potop
Begovic
Vranjes-Šunjic-Bicakcic-Lulic
Hajrovic Jajalo Krunic Kolasinac
Pjanic
Dzeko
Novi trener.
Vranjes-Šunjic-Bicakcic-Lulic
Hajrovic Jajalo Krunic Kolasinac
Pjanic
Dzeko
Novi trener.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, Fudbalbr1, Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10 i 42 gosta.