A i kad su bili tu nikakve plahe fajde od njih nije bilo ... red je sad da i od nekih drugih nikakve fajde nemamo ...

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
A i kad su bili tu nikakve plahe fajde od njih nije bilo ... red je sad da i od nekih drugih nikakve fajde nemamo ...
Znas li nesto o Penavi ?Ghuraba je napisao/la: ↑03 nov 2019, 12:23Zato Suljo ne moze ni da kupi koseve. Jucer je dobio oko 25 minuta i zabio samo 2 poena. Ako se ne varam, sutirao je 1/2 za 2, 0/1 za 3 i 0/2 sa slobodnog. Pozitivno je jedino 12 uhvacenih skokova.
Alibegovic sinoc tek 2 poena i 7 skokova za 25 minuta na parketu. Cini mi se da je i on uzeo tek 2-3 suta iz igre.
Matkovic 7 poena i 6 skokova za 15 minuta.
Ne znam nista. Nakon sto sam banovan na starom accountu, izgubio sam kontakt s forumasem koji mu je blizak i s kojim se redovno cuje. S obzirom da ga nema u rosteru ni prvog ni rezervnog tima, pretpostavljam da je povrijedjen, ili da se zakacio s ljudima iz kluba. Ne znam koji bi treci razlog mogao da bude.
Koliko su sanse da zaigra za nas?
Mislim da bi trebao igrati za nas.
Igrac ce za Tursku.cavendish je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:04U vezi Biberovica, nisam ispratio situaciju do kraja. Da li je definitivno rekao "ne" našoj reprezentaciji i da li je uopšte pozivan u zadnje vrijeme?
Ono što sam vidio jeste da pored njegovog imena na **** sada staji turska zastava. Međutim malo mi je čudno to što uopšte ne igra, ustvari nema ga nikada na rosteru, u turskoj ligi a zbog pravila o broju stranaca Feneru su nasušno potrebni iole kvalitetni turski igrači.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CAZIN, marlostanf1eld, MrPink i 29 gostiju.