Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Sta onda izvlace u petak?
Da vide ko igra u finalu, Italija ili Njemačka.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hvala.U žrijebu 22. novembra bit će određeno koji pobjednik polufinala će igrati kod kuće u finalu baraža koji je na rasporedu 31. marta 2020. godine.

Kad je moglo FIFI proći da se igra na zimu, proći će i ovo.jestamaji je napisao/la: ↑20 nov 2019, 00:02to je prijedlog uefe koji fifa još nije prihvatilaFowl95 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 23:59U kvalifikacijama za SP 2022. isti je broj grupa kao i za ove, s tim da samo prvoplasirane ekipe idu direktno. 10 drugoplasiranih + 2 najbolje iz sljedeće lige nacije (koje nisu završile među 2 najbolje u grupi) idu u play-off sličan ovom, gdje će se dobit preostale 3 reprezentacije.
imaju dva problema, manji:fifa ne miriše ligu nacija i veći: fifa ne miriše da se baraž rješava u jednoj utakmici a ne kući i na strani
Meni je ovaj način baraža bolji jer ekipe dobiju tu prednost domaćeg terena ako su zaslužile u nekom prethodnom dijelu. Kao npr. mi što ćemo biti domaćini.
Let's talk about SIX baby!
Pa kako cemo za karte znati i kompletnu organizaciju gostovanja. E gluposti 

za gostovanje nije problem, za irsku i sjevernu irsku nam svakako treba viza elem neće savez ni prodati sve karte koje nas sleduju a u slovačkoj neće još jednom napraviti grešku da nama prodaju cijeli stadion
za kući još manji problem, mi smo jedini koji u evropi nemaju internet prodaju nego stani u red pred šalter centrotransa i čekaj, a ako može još kako da padne kakav snijeg i da bude mazija onda je ugođaj upotpunjen. ako uopšte bude reda obzirom kako igramo

Meni samo nije jasno kako smo mi sigurno sa Špancima u grupi ako prodjemo na EP, kako su neki pisali vidim.
Ok, shvatam da je zrijeb dirigovan i vidio sam da je Španija spojena sa Ircima već. Ali kakve veze mi imamo s time, znači faktički ko god prodje iz
baraza lige B mora sa Španijom u grupu?
Ok, shvatam da je zrijeb dirigovan i vidio sam da je Španija spojena sa Ircima već. Ali kakve veze mi imamo s time, znači faktički ko god prodje iz
baraza lige B mora sa Španijom u grupu?

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
dabodi123 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 00:34Meni samo nije jasno kako smo mi sigurno sa Špancima u grupi ako prodjemo na EP, kako su neki pisali vidim.
baraza lige B mora sa Španijom u grupu?![]()
Pa zaštojestamaji je napisao/la: ↑20 nov 2019, 00:40dabodi123 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 00:34Meni samo nije jasno kako smo mi sigurno sa Špancima u grupi ako prodjemo na EP, kako su neki pisali vidim.
baraza lige B mora sa Španijom u grupu?![]()

Ne razumijem kojom logikom mi moramo igrat u Bilbau i Dublinu? Samo iz razloga jer smo s Irskom u barazu?
Ovo je nešto najgluplje ikad smišljeno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
da, upravo tako 
evo da se malo zabaviš:
https://www.footballseeding.com/interna ... euro-2020/
u grupe A i B idu vels ili finska, u grupu E pobjednik baraža lige B, a ostale tri zavisno ko od domaćina prođe baraž

evo da se malo zabaviš:
u grupe A i B idu vels ili finska, u grupu E pobjednik baraža lige B, a ostale tri zavisno ko od domaćina prođe baraž
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 20 nov 2019, 00:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Hahaha ljudi vec formiraju grupe u kojima cemo bit
Mi smo stvarno posebna sorta naroda
Mi smo stvarno posebna sorta naroda
27.10.2020
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt mi i kad se plasiramo vazda nedje daleko prvo brazil eo sad ako prodjemo spanija i dablin...pa imal kakva njemacka, madjarska, italija nesto...
=\_1921_/=
Spanija
Svicarska
Ceska
Bosna i Hercegovina

Svicarska
Ceska
Bosna i Hercegovina

Strašno majke mi, pazi ovo, ako sam dobro upratio već se zna grupa B: Belgija, Danska, Rusija i Vels/Finskajestamaji je napisao/la: ↑20 nov 2019, 00:43da, upravo tako
evo da se malo zabaviš:

Ljudi su napravili grupe prije izvlačenja

Izbjeć samo Francuze iz drugog pota i Portugal iz trećeg, i grupa bi nam bila po mjeri skroz
Ko nam dolazi na megdan kad prođemo grupu na EP-u
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma bolje da sto jace u grupi dobijemo, bolje ih se ranije rijesit.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kod nas su "najbolji" oni koji ne igraju.
Sad se prizivaju Ibisevic i Lulic,a kad su igrali pljuvali su se i govorilo se da su za penzije.
Tesko je objasnit ljudima da je plasman na svjetsko 2014 bio rezultat zalaganja igraca a ne individualne kvalitete.
Safet je bio trener koji je znao motivisat igrace i ja ga zato postujem.
Nema ni finska kvalitet,nasi igraci da se hoce zalagat uz solidnog selektora(tipa safet,muslin) mi bismo bili redovni na prvenstvima
Sad se prizivaju Ibisevic i Lulic,a kad su igrali pljuvali su se i govorilo se da su za penzije.
Tesko je objasnit ljudima da je plasman na svjetsko 2014 bio rezultat zalaganja igraca a ne individualne kvalitete.
Nema ni finska kvalitet,nasi igraci da se hoce zalagat uz solidnog selektora(tipa safet,muslin) mi bismo bili redovni na prvenstvima
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Hoće l' nas ikada potrefiti lakši žrijeb do polufinala? 

- invincible1921
- Kontakt:
Vazda su najbolji oni kojih nema....i vazda je bolji nakav grijac tirbina iz neke solidne lige od domaceg igraca....Salih1984 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 01:33Kod nas su "najbolji" oni koji ne igraju.
=\_1921_/=
Begovic
Vranjes-Šunjic-Bicakcic-Kolasinac
Cimirot
Pjanic-Medunjanin
Vrancic-Krunic
Dzeko
Ovo samo Safet moze izvesti, ovo je najbolje sto imamo
Vranjes-Šunjic-Bicakcic-Kolasinac
Cimirot
Pjanic-Medunjanin
Vrancic-Krunic
Dzeko
Ovo samo Safet moze izvesti, ovo je najbolje sto imamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.