pa muške pčele i jedna kraljica jbg ne napuni ona ono sve

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa muške pčele i jedna kraljica jbg ne napuni ona ono sve
Naravno da je isto, samo je narod drugačiji. Japanci ili Nijemci će manje dopustiti političarima nego li mi i to je razlog zašto su njihovi bolji nego naši.sljivo je napisao/la: ↑19 nov 2019, 21:52Sve što sam stariji, sve sam više politički radikalniji, u pravcu ka liberalnom. Ovo naše podneblje je uticalo tako da više nemam povjerenja ni u kakvu političku opciju. Svaka pobjednička stranka ili opcija haba ili ide na štetu onih koji to nisu. To je naopako pa bilo ko da je vlast. A ovo podneblje dobije još jedno gratis prokletstvo, prokletstvo da i oni koji su na vlasti bore se samo za sebe, izbjegavajući i one koji su za njih glasali. Mislim da više nikad neću dati glas nekoj političkoj opciji, niti u BiH niti bilo gdje, isti je qrc svugdje.
I da neko to sve uradi,pare koje se ustede bi sebi prepisao preko raznih prevaraASD je napisao/la: ↑19 nov 2019, 22:13Naravno da je isto, samo je narod drugačiji. Japanci ili Nijemci će manje dopustiti političarima nego li mi i to je razlog zašto su njihovi bolji nego naši.sljivo je napisao/la: ↑19 nov 2019, 21:52Sve što sam stariji, sve sam više politički radikalniji, u pravcu ka liberalnom. Ovo naše podneblje je uticalo tako da više nemam povjerenja ni u kakvu političku opciju. Svaka pobjednička stranka ili opcija haba ili ide na štetu onih koji to nisu. To je naopako pa bilo ko da je vlast. A ovo podneblje dobije još jedno gratis prokletstvo, prokletstvo da i oni koji su na vlasti bore se samo za sebe, izbjegavajući i one koji su za njih glasali. Mislim da više nikad neću dati glas nekoj političkoj opciji, niti u BiH niti bilo gdje, isti je qrc svugdje.
Što manje države kod nas ima, biće bolje za nas.
Glasao bih za one koji su za rezove u vojsci, policiji, općenito na budžetu. Privatizaciju telekoma i ostalih firmi gdje su se uhljebi nakupili.
Te pare koje se uštede bi utrošio tako što bi smanjio porez ljudima.
ne bih se složio, što više režeš organe reda, to ga manje ima jbg, logika nalaže...znači scenarij meksiko cityja zamisli...svi korumpirani, drotovi odrađuju prljave poslove, mada i sad raja tvrde da je tako....ASD je napisao/la: ↑19 nov 2019, 22:13Naravno da je isto, samo je narod drugačiji. Japanci ili Nijemci će manje dopustiti političarima nego li mi i to je razlog zašto su njihovi bolji nego naši.sljivo je napisao/la: ↑19 nov 2019, 21:52Sve što sam stariji, sve sam više politički radikalniji, u pravcu ka liberalnom. Ovo naše podneblje je uticalo tako da više nemam povjerenja ni u kakvu političku opciju. Svaka pobjednička stranka ili opcija haba ili ide na štetu onih koji to nisu. To je naopako pa bilo ko da je vlast. A ovo podneblje dobije još jedno gratis prokletstvo, prokletstvo da i oni koji su na vlasti bore se samo za sebe, izbjegavajući i one koji su za njih glasali. Mislim da više nikad neću dati glas nekoj političkoj opciji, niti u BiH niti bilo gdje, isti je qrc svugdje.
Što manje države kod nas ima, biće bolje za nas.
Glasao bih za one koji su za rezove u vojsci, policiji, općenito na budžetu. Privatizaciju telekoma i ostalih firmi gdje su se uhljebi nakupili.
Te pare koje se uštede bi utrošio tako što bi smanjio porez ljudima.
Jel more nać neko onaj klip ona dva američka degena kad par dana od kokoške jaja skupljaju i kad snese ovako 3-4 zakolju je, iskasape i pohuju njenim jajima
pokrili su grad dobro sada kamerama, sjećam se kad je jedna bila samo kod univerziteta
Ne bi se složio za SDP i DJL, to je palo u vodu kad su otjerali Slučajnog Prolaznika i uveli jedan član jedan glas.Denchi je napisao/la: ↑19 nov 2019, 21:24da ali je malo hipokritično zvati se "demokratska" ako to zaista nisi npr. kontaš tu je fula o kojoj govorim...isti fol je i sa df itd. titovski sistem koji je sve osim demokratski....stranka jednog lica....Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 nov 2019, 21:09
Pa eto sdp u nacelu je gradjanska stranka, stranka za covjeka.Ista prava za sve i tako to.
I njen "glavni "covjek bi bio brat sa tkz vrs i onima koji su klali i ubijali, a smetaju mu Bosnjaci okrenuti vjeri, smeta mu Dzamija,brada, pantole. Pravi socijaldemokrata.
O svima bi se imalo stosta reci, u ovoj zabokrecini nema cistih.
a ovo što ti govoriš bi bilo "slično" hipokritično kad bi recimo sdp se zvala bošnjački-vjerski pokretno opet bi sda i tu prednjačila jer idu u koaliciju sa Abdićem, državnim izdajnikom.....nema zaista njima premca u nijednoj disciplini lopovluka i nemorala....šampioni decenijama....
Pa šta sad treba da drot sam sebi burek kupi i za tiketa zaradi?????
nisam njih spomenuo nego DF, mada da nije Nikšić predsjednik sumnjam da bi ostao u stranci
Ma niko bitan nije ni otišao realno u zadnjim čistkama. Čistka u TK, odlazak Bijedića će donijeti dosta glasova.
da, ali to već malo tukne na djl, suprotna mišljenja i diskusije do besvijesti su normalne u DEMOKRATSKOJ stranci, bar bi trebalo...a ovo kod nas je samo strah da neko ne zezne nečiji tal itd. čak i Naša stranka pati od toga, kad su Graza nasankali i čovjek kontajući sve rega normalno završi mandat i onda Peđoni ne silaziHeller je napisao/la: ↑19 nov 2019, 22:38Ma niko bitan nije ni otišao realno u zadnjim čistkama. Čistka u TK, odlazak Bijedića će donijeti dosta glasova.
ne slažem se, ako slabiš državu jačaš krimose na svim razinama...
Pa upravo to nije djl. Većinu tih likova nije niko ni isključio nego sami otišli jer je većina bila protiv koalicije sa SDA.Denchi je napisao/la: ↑19 nov 2019, 22:41da, ali to već malo tukne na djl, suprotna mišljenja i diskusije do besvijesti su normalne u DEMOKRATSKOJ stranci, bar bi trebalo...a ovo kod nas je samo strah da neko ne zezne nečiji tal itd. čak i Naša stranka pati od toga, kad su Graza nasankali i čovjek kontajući sve rega normalno završi mandat i onda Peđoni ne silazi![]()
a daj ba, ok može se diskutovat o tom, ali tukne i to jbg, zašto su otišli? jer nije bilo efekta šta god kažu ili koji plan predstave...neko je već odlučio
Ma uzeli su glasove i izbore u TK obećanjem da ni u jednom slučaju neće u koaliciju sa SDA i PDA i nakon izbora na silu hoće sa SDA u koaliciju.
Nije ni NATO-a, cudi me da niksic i kojovic ne organizuju kakve Nesvrstane ponovo.
Nemam ništa protiv ljudi koji se smatraju Bošnjacima a koji su ateisti, katolici, pravoslavci, šta više to su mi najdraža braća jer se ne stide priznati da su djeca jedne jedine. Prozivam ljude koji prizivaju povratak agresorske srboslavije, takvi su uspavali ovu naciju jednom, uspavat će je opet. Neće agresor udariti nigdje gdje ima otpora.Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:24Koje komunjare, i kojoj Rusiji.....
A takvi ko ti se definisu kao "veliki"Bosnjaci i borci na Allahovom putu jel...Hajde ne se ri.
E tu lezi zec. Klanje izmedju sebe prvo zbog toga Dodik i Covic rade sta hoce a ne sto su "jaki "...
Mozes li ti da pojmis da je kod mene cijela porodica bila(ima ih jos)clan SDP-a...mozes li pojmiti da budes clan "crvenih "i klanjas 5 namaza....
To je yebena stranka, a ne vjera..Politicka opcija i nista vise.
Ali Bakiru i Niksicu je bolje da se kolju izmedju sebe.
Niksic bi cetnike u stranku da zive ko braca, dok ta braca bi poklala pola one sale da mogu....Bosnjo je glup i naivan.
Onog dana kada bio vlast ili opozicija crveni ili zeleni stanemo na crtu dusmanima zajednickom platformom na nivou drzave, tu je dusmanima kraj.
"Nemojte mijenjati stranku, mjenjajte ljude koji ne rade dobro. ".
Mi danas imamo vise stranki nego firmi, a niko ne radi dobro.
Svi su krivi, i ateisti, i zeleni i crveni...svi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 139 gostiju.