Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Denchi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Denchi » 19 nov 2019, 22:07

Osim13 je napisao/la:
19 nov 2019, 22:05
Denchi je napisao/la:
19 nov 2019, 22:04
Osim13 je napisao/la:
19 nov 2019, 21:56
Što sam stariji to mi više oraha i meda treba
a ti jedeš kaku od pčela :?: :o :rol: :urnebes:
Oni narkomani iz Pete bi rekli "pčelinja menstruacija"
pa muške pčele i jedna kraljica jbg ne napuni ona ono sve :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 nov 2019, 22:08

BosniaBoston je napisao/la:
19 nov 2019, 22:06

Jel jedes kokosiju menstruaciju?
:rol:
ulazi u tavu komplet ću ti fameliju pojes :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2019, 22:13

sljivo je napisao/la:
19 nov 2019, 21:52
Sve što sam stariji, sve sam više politički radikalniji, u pravcu ka liberalnom. Ovo naše podneblje je uticalo tako da više nemam povjerenja ni u kakvu političku opciju. Svaka pobjednička stranka ili opcija haba ili ide na štetu onih koji to nisu. To je naopako pa bilo ko da je vlast. A ovo podneblje dobije još jedno gratis prokletstvo, prokletstvo da i oni koji su na vlasti bore se samo za sebe, izbjegavajući i one koji su za njih glasali. Mislim da više nikad neću dati glas nekoj političkoj opciji, niti u BiH niti bilo gdje, isti je qrc svugdje.
Naravno da je isto, samo je narod drugačiji. Japanci ili Nijemci će manje dopustiti političarima nego li mi i to je razlog zašto su njihovi bolji nego naši.

Što manje države kod nas ima, biće bolje za nas.
Glasao bih za one koji su za rezove u vojsci, policiji, općenito na budžetu. Privatizaciju telekoma i ostalih firmi gdje su se uhljebi nakupili.

Te pare koje se uštede bi utrošio tako što bi smanjio porez ljudima.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 19 nov 2019, 22:16

ASD je napisao/la:
19 nov 2019, 22:13
sljivo je napisao/la:
Sve što sam stariji, sve sam više politički radikalniji, u pravcu ka liberalnom. Ovo naše podneblje je uticalo tako da više nemam povjerenja ni u kakvu političku opciju. Svaka pobjednička stranka ili opcija haba ili ide na štetu onih koji to nisu. To je naopako pa bilo ko da je vlast. A ovo podneblje dobije još jedno gratis prokletstvo, prokletstvo da i oni koji su na vlasti bore se samo za sebe, izbjegavajući i one koji su za njih glasali. Mislim da više nikad neću dati glas nekoj političkoj opciji, niti u BiH niti bilo gdje, isti je qrc svugdje.
Naravno da je isto, samo je narod drugačiji. Japanci ili Nijemci će manje dopustiti političarima nego li mi i to je razlog zašto su njihovi bolji nego naši.

Glasao bih za one koji su za rezove u vojsci, policiji, općenito na budžetu. Privatizaciju telekoma i ostalih firmi gdje su se uhljebi nakupili.

I da neko to sve uradi,pare koje se ustede bi sebi prepisao preko raznih prevara
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 nov 2019, 22:20

ASD je napisao/la:
19 nov 2019, 22:13
sljivo je napisao/la:

ne bih se složio, što više režeš organe reda, to ga manje ima jbg, logika nalaže...znači scenarij meksiko cityja zamisli...svi korumpirani, drotovi odrađuju prljave poslove, mada i sad raja tvrde da je tako....

samo kontrola i uvid u procedure zapošljavanja, tendera, itd. čim nema tala, nema ni problema...

telekom će ovi prodat svakako , kao i ostale resurse....

porez kod nas nije visok uopšte samo se ništa ne radi s tom lovom što bi trebalo...a prikupe ga dovoljno...iz poreza i taksa(raznih) oni trebaju održavat puteve, uređivati javne prostore, spriječavat poplave, zagađenje....samo nema ko da ih kontroliše da se to zaista desi tj. nema posljedica kad se to ne desi....

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 nov 2019, 22:23

Denchi je napisao/la:
19 nov 2019, 22:08
BosniaBoston je napisao/la:
19 nov 2019, 22:06

Jel jedes kokosiju menstruaciju?
:rol:
ulazi u tavu komplet ću ti fameliju pojes :urnebes:
Jel more nać neko onaj klip ona dva američka degena kad par dana od kokoške jaja skupljaju i kad snese ovako 3-4 zakolju je, iskasape i pohuju njenim jajima :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2019, 22:24

Ma kakvi oni i red, hebu običan narod sa zaustavljanjem radi neke rutinske kontrole.
To treba mijenjati kamerama podhitno. Otplatit ćeš kaznama sve što uložiš.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 nov 2019, 22:28

ASD je napisao/la:
19 nov 2019, 22:24
Ma kakvi oni i red, hebu običan narod sa zaustavljanjem radi neke rutinske kontrole.
pokrili su grad dobro sada kamerama, sjećam se kad je jedna bila samo kod univerziteta :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 nov 2019, 22:29

Denchi je napisao/la:
19 nov 2019, 21:24
Sviuodbranu je napisao/la:
19 nov 2019, 21:09

Pa eto sdp u nacelu je gradjanska stranka, stranka za covjeka.Ista prava za sve i tako to.
I njen "glavni "covjek bi bio brat sa tkz vrs i onima koji su klali i ubijali, a smetaju mu Bosnjaci okrenuti vjeri, smeta mu Dzamija,brada, pantole. Pravi socijaldemokrata.

O svima bi se imalo stosta reci, u ovoj zabokrecini nema cistih.
da ali je malo hipokritično zvati se "demokratska" ako to zaista nisi npr. kontaš tu je fula o kojoj govorim...isti fol je i sa df itd. titovski sistem koji je sve osim demokratski....stranka jednog lica....

a ovo što ti govoriš bi bilo "slično" hipokritično kad bi recimo sdp se zvala bošnjački-vjerski pokret :D no opet bi sda i tu prednjačila jer idu u koaliciju sa Abdićem, državnim izdajnikom.....nema zaista njima premca u nijednoj disciplini lopovluka i nemorala....šampioni decenijama....
Ne bi se složio za SDP i DJL, to je palo u vodu kad su otjerali Slučajnog Prolaznika i uveli jedan član jedan glas.
ASD je napisao/la:
19 nov 2019, 22:24
Pa šta sad treba da drot sam sebi burek kupi i za tiketa zaradi?????🤨 Da saobraćajac vozi auto od 7-8000 umjesto Pasatta 2016 full oprema 🤨
Nullius in verba

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 nov 2019, 22:36

Heller je napisao/la:
19 nov 2019, 22:29

Ne bi se složio za SDP i DJL, to je palo u vodu kad su otjerali Slučajnog Prolaznika i uveli jedan član jedan glas.
nisam njih spomenuo nego DF, mada da nije Nikšić predsjednik sumnjam da bi ostao u stranci :D i počesto metu članove... :hmmmmm:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2019, 22:38

Denchi, već sam rekao, kod nas što manje države ima to bolje za nas.
Bolje odlučujemo svojim parama nego što to oni (ne)rade.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 nov 2019, 22:38

Denchi je napisao/la:
19 nov 2019, 22:36
Heller je napisao/la:

nisam njih spomenuo nego DF, mada da nije Nikšić predsjednik sumnjam da bi ostao u stranci :D i počesto metu članove... :hmmmmm:
Ma niko bitan nije ni otišao realno u zadnjim čistkama. Čistka u TK, odlazak Bijedića će donijeti dosta glasova.
Nullius in verba

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 nov 2019, 22:41

Heller je napisao/la:
19 nov 2019, 22:38
Denchi je napisao/la:
19 nov 2019, 22:36
Heller je napisao/la:

Ma niko bitan nije ni otišao realno u zadnjim čistkama. Čistka u TK, odlazak Bijedića će donijeti dosta glasova.
da, ali to već malo tukne na djl, suprotna mišljenja i diskusije do besvijesti su normalne u DEMOKRATSKOJ stranci, bar bi trebalo...a ovo kod nas je samo strah da neko ne zezne nečiji tal itd. čak i Naša stranka pati od toga, kad su Graza nasankali i čovjek kontajući sve rega normalno završi mandat i onda Peđoni ne silazi :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 nov 2019, 22:45

ASD je napisao/la:
Denchi, već sam rekao, kod nas što manje države ima to bolje za nas.
Bolje odlučujemo svojim parama nego što to oni (ne)rade.
ne slažem se, ako slabiš državu jačaš krimose na svim razinama...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 nov 2019, 22:51

Denchi je napisao/la:
19 nov 2019, 22:41
Heller je napisao/la:

da, ali to već malo tukne na djl, suprotna mišljenja i diskusije do besvijesti su normalne u DEMOKRATSKOJ stranci, bar bi trebalo...a ovo kod nas je samo strah da neko ne zezne nečiji tal itd. čak i Naša stranka pati od toga, kad su Graza nasankali i čovjek kontajući sve rega normalno završi mandat i onda Peđoni ne silazi :D
Pa upravo to nije djl. Većinu tih likova nije niko ni isključio nego sami otišli jer je većina bila protiv koalicije sa SDA.

A pošto su njihovi lični interesi bili usko vezani uz koaliciju sa SDA...
Nullius in verba

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 nov 2019, 22:55

Heller je napisao/la:
19 nov 2019, 22:51

Pa upravo to nije djl. Većinu tih likova nije niko ni isključio nego sami otišli jer je većina bila protiv koalicije sa SDA.
a daj ba, ok može se diskutovat o tom, ali tukne i to jbg, zašto su otišli? jer nije bilo efekta šta god kažu ili koji plan predstave...neko je već odlučio :D e sad zavisi s koje strane gledaš ali definitivno mi ne djeluju baš zdrave te rasprave glasanja itd.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 nov 2019, 22:59

Denchi je napisao/la:
19 nov 2019, 22:55
Heller je napisao/la:
19 nov 2019, 22:51

a daj ba, ok može se diskutovat o tom, ali tukne i to jbg, zašto su otišli? jer nije bilo efekta šta god kažu ili koji plan predstave...neko je već odlučio :D e sad zavisi s koje strane gledaš ali definitivno mi ne djeluju baš zdrave te rasprave glasanja itd.
Ma uzeli su glasove i izbore u TK obećanjem da ni u jednom slučaju neće u koaliciju sa SDA i PDA i nakon izbora na silu hoće sa SDA u koaliciju.

Par puta se sastančilo, i ljudi se fino dogovorili da će ispuniti obećanje i da SDA neće ni u Diznilend :mrgreen: onda dođu ovi i daju ultimatume.
Nullius in verba

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 nov 2019, 23:08

Heller je napisao/la:
19 nov 2019, 19:39
VolimTz je napisao/la:
19 nov 2019, 18:17
Denchi je napisao/la:
19 nov 2019, 18:14

jer rusija više nije komunjarska nego kapitalistička

Ma nek prave neki novi Varšavski pakt ovaj stari je super prošao, kao i kompletna ideologija.
Jugoslavija ionako nikad nije ni bila dio Varšavskog pakta.
Nije ni NATO-a, cudi me da niksic i kojovic ne organizuju kakve Nesvrstane ponovo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 nov 2019, 23:13

Sto bi organizovali kada su ljevicari koji su za NATO. Dok sa druge strane imamo nacionaliste kojima nije u interesu NATO vec zamajavanje naroda lazima i stvaranje "situacija" iz kojih izlaze sa podebljanim bankovnim racunima.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 nov 2019, 23:19

Sviuodbranu je napisao/la:
19 nov 2019, 18:24
VolimTz je napisao/la:
19 nov 2019, 18:12
Zašto "bosanske" komunjare ne teže "braći" rusima ? :hmmmmm:
Koje komunjare, i kojoj Rusiji.....
A takvi ko ti se definisu kao "veliki"Bosnjaci i borci na Allahovom putu jel...Hajde ne se ri.
E tu lezi zec. Klanje izmedju sebe prvo zbog toga Dodik i Covic rade sta hoce a ne sto su "jaki "...
Mozes li ti da pojmis da je kod mene cijela porodica bila(ima ih jos)clan SDP-a...mozes li pojmiti da budes clan "crvenih "i klanjas 5 namaza....
To je yebena stranka, a ne vjera..Politicka opcija i nista vise.
Ali Bakiru i Niksicu je bolje da se kolju izmedju sebe.
Niksic bi cetnike u stranku da zive ko braca, dok ta braca bi poklala pola one sale da mogu....Bosnjo je glup i naivan.
Onog dana kada bio vlast ili opozicija crveni ili zeleni stanemo na crtu dusmanima zajednickom platformom na nivou drzave, tu je dusmanima kraj.
"Nemojte mijenjati stranku, mjenjajte ljude koji ne rade dobro. ".
Mi danas imamo vise stranki nego firmi, a niko ne radi dobro.
Svi su krivi, i ateisti, i zeleni i crveni...svi...
Nemam ništa protiv ljudi koji se smatraju Bošnjacima a koji su ateisti, katolici, pravoslavci, šta više to su mi najdraža braća jer se ne stide priznati da su djeca jedne jedine. Prozivam ljude koji prizivaju povratak agresorske srboslavije, takvi su uspavali ovu naciju jednom, uspavat će je opet. Neće agresor udariti nigdje gdje ima otpora.

Moraju se pomiriti s tim da je bravar mrtav, i da nece vaskrsnuti da zatvara nedužan svijet po kojekakvim golim otocima za koje niko nije odgovarao. "Demokratija je došla u naš haustor."

@tuzlak

Kakvi su to ljevičari služe interesima kapitalističke armade, koje ste vi ublehe. :mrgreen: *srpski nacionalisti
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.