Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Ja stvarno neznam sta vidite u tom Jajalu. Ja stvarno neznam kako on moze igrati u Seia a.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sta je sa Milanom Đuricem, puno je obecavao i imao par odlicnih partija za reprezentacju.
Mjau !
Sjeverna Irska vodi u Njemackoj..
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro je rekao Pjanic. Mi smo qarina od ekipe. Bas tako. Igraca imamo ali ekipu ne.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ima dobrih igrača na svim pozicijama, ali se izgleda ne slažu dobro.HongKong je napisao/la: ↑19 nov 2019, 14:22Nije to sveto slovo na papiru, igras ono sto najbolje odgovara igracima s kojim raspolazes. Mi se evo dugo satrasmo jer nemamo kako treba krila, ali formacija je s dva krilaOnda smo imali Lulica i Kolasinca lijevo, desno Mujdza pa Vranjes i ispred Hajrovic. Svi su tada bili u formi i imalo je smisla da se igra tako. Imao si Besica koji je igrao odlicno, Pjanica i Misimovica, nakon njega Medunjanina. Dakle tri dobra vezna igraca.
Sad imamo Viscu, Duljevica i Hajrovica na krilima, da nije Gojak zaigrao to bi bio jos veci fijasko. Zato imamo nekoliko solidnih veznih igraca. Pjanic, Gojak,Krunic, Jajalo, pa sto da ne Vrancic i Prcic. Tj, dok su igrali u najboljoj formi.
Jajalo ili Besic zadnji vezni, dva vezna ispred Pjanic i Krunic, ispred njih Gojak i gore dva spica. Dzeko i Visca, a mogao je Vedo dok se nije povukao.
Na kraju popusili kvalifikacije, nismo nista novo isprobali, ne znamo na koga mozemo racunati, ni sta trebamo igrati. Ukratko oglabali ga dobro. Nema vise utakmica do baraza i to je to.
Pozvati obavezno Dilavera koji ako nista igra cak i ligu prvaka, a mozda bi nam bio najbolji stoper, pored toga moze i na desnog beka. Ostaviti Bicakcica, Begovica, Kolasinca, zvati nekog od onih mladih stopera koji se spominju(Hadzikadunic, Katic) koji bude najvise igrao. Pjanic, Krunic, zvati onog sto je bio u Dortmunudu Burnica(izgleda da igra u Dresdenu standardno), Gojak, Visca, Dzeko, ubaciti Demirovica u vatru. Ako Stevanovic nastavi igrati standardno pozvati ga jer moze pokriti cijelu desnu stranu i nije lose imati takvog igraca.
Golmani: Begovic, Piric i Sehic. To je po meni sasvim solidno. Ko bude u najboljoj formi nek brani.
Stoperi: Bicakcic, Dilaver, Hadzikadunic, Memisevic, ne znam sta je s onim Arslanagicem(mislim da i on igra redovno u Belgiji) To bi opet bilo ok.
Bekovi: Kolasinac, Dilaver opet, Todorovic, Civic- jbg tu smo bas tanki.
Vezni: Pjanic, Krunic, Burnic, Prcic, vidjeti moze li Besic koju minutu odigrati u klubu, Cimirot i Jajalo za ne daj Boze. Ako nista barem igraju u klubovima. Upratiti i Kozulja koji izgleda dobro gura u Poljskoj.
Prednji vezni, krila, napadaci: Dzeko, Visca, Gojak, Hajradinovic, Demirovic vidjeti kako Duljevic, Stevanovic igraju u klubovima pa zvati po potrebi. Tu je i Hodzic koji je eto prvi strijelac Madjarske lige. Igra i daje golove, bolje nego da ne igra i ne daje golove kao neki.
To je ono sto sam upratio, ne znam bas ima li ovih mladjih po Europi koji imaju pravo nastupa za nas. Izgleda da ne znaju ni savez i selektor.

Naša grupa u Bilbau i Dublinu ako se kvalifikujemo. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Bogami, gura se ova Sjeverna Irska sa njemcima u gostima. Ovo je za nas - ovakve kakvi jesmo - nagazna mina samo takva.
Imamo desnog beka Matea Sušića najboljeg
Možda pozvati nekoga iz naše Premier Lige. Eto i Makedonija zove naše igrače.

Ne valja razmišljati unaprijed, ali možemo na Španiju, Francusku i Portugal. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Vels - Mađarska 2:0
Znaci najvjerovatnije nas ceka Sjeverna Irska, Irska, Slovacka.
Znaci najvjerovatnije nas ceka Sjeverna Irska, Irska, Slovacka.
Mjau !
Šta hoćeš, idealan grad za napijanje, a i raja je gotiva. 
Valjda ovaj Vels ne zasere do kraja, mi bi ovakvi kakvi jesmo imali minimum šansi protiv njih. Mada, slično se odnosi i na Irsku...
Mi lagano postajemo jedna od onih reprezentacija iz trećeg šešira, jer su nam ovi iz drugog šešira većinom favoriti protiv nas.

Valjda ovaj Vels ne zasere do kraja, mi bi ovakvi kakvi jesmo imali minimum šansi protiv njih. Mada, slično se odnosi i na Irsku...

Mi lagano postajemo jedna od onih reprezentacija iz trećeg šešira, jer su nam ovi iz drugog šešira većinom favoriti protiv nas.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Za vas koji se lozite, samo da znate da vas viza za otok kosta oko 200 €, a da vam ne pricam o cijenama avionskih karti za otok u jednom smjeru.
Mjau !
Ako Vels prodje dalje protiv koga igramo u barazu prvu utakmicu?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sjeverna Irska.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je pa necemo na ovaj Vels, imaju duplo jacu ekipu od nas igracki, a igrom su 10 puta bolji.
Ionako nećemo na EP tako da ne znam zašto razbijate glavu o vizama i cijenama. 

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 19 nov 2019, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bhfanatic14, HariTz, mavi, Skojevska, Venom i 74 gosta.