Safet Sušić - Pape

Rizah
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Rizah » 17 nov 2010, 19:04

Poješće se oni koji su protiv Papeta :-D
Najjači trener na planeti zemlji :-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 nov 2010, 19:04

Cartman je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Najjači Pape na kraju utakmice, dijeli autograme. Svi ga cijene više od nas.
Naravno, oni ga pamte kao igraca. Mi jadnici moramo zivit s njim kao selektorom. Pitaj jednog rumuna sta misli o Haghiu, iznenadit ces se.

Ali danas je bilo dosta dobro. Iako je to najmanje radi Susica, ali eto.
Nisam ni ja za Susica al' me nerviraju komentari kad pobjedimo nije do Susica nego do igraca a kad izgubimo nije do igraca neg' do Papeta :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 nov 2010, 19:05

RiNo je napisao/la:Najjači Pape na kraju utakmice, dijeli autograme. Svi ga cijene više od nas.
ne cjene ga kompleksasi i neizivljene budale,babo kad im legne stanu ispred kreveta i pljuju ga,uredu kritika i sve ali mi nemamo granice i to iz kritike prelazi u bolest
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 nov 2010, 19:10

Papeta svi cijene, ali ne cijene njegove rezultate do sada, ja se nadam da je ovo početak njegove serije dobrih rezultata...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 nov 2010, 19:12

Papetova dominacija ce se nastaviti,sve cemo protivnike zgaziti do kraja!Gdje ste kriticari sada?
You'll never walk alone.

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 17 nov 2010, 19:13

neću ništa da komentarišem odo malo slaviti
PAPE samo naprijed ubo am dvojku naravnop ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 19:14

Dobro je rekao jedan forumaš, svi pljuvači i kvazistručnjaci ga Safetu moraju dobro obaliti, i to kvalitetno.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 17 nov 2010, 19:17

Kao što sam i najavio mora se jednom otvoriti našoj repki čestitke Pape i palac dole svim kritičarima. :lol:
60 godina vjernosti.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 nov 2010, 19:18

Nikad stručnjaka i selektora od ovog kvazitrenera. Pape odlazi !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 nov 2010, 19:18

Bosco je napisao/la:Nikad stručnjaka i selektora od ovog kvazitrenera. Pape odlazi !
:lol: :lol: :lol: .
You'll never walk alone.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 17 nov 2010, 19:19

Cartman je napisao/la:
Naravno, oni ga pamte kao igraca. Mi jadnici moramo zivit s njim kao selektorom. Pitaj jednog rumuna sta misli o Haghiu, iznenadit ces se.

Ali danas je bilo dosta dobro. Iako je to najmanje radi Susica, ali eto.
Je li tebe ponekad sramota od samog sebe. Nikada nisam stajao na ovu ili onu stranu, ali izgleda da onaj Haris pogadja 100% kada si ti u pitanju. Ili se balo, ili ti sa mozgom nije nesto u redu. Kako sad naj manje radi Susica, a ako je slaba igra onda 100% radi Susica. Nego gdje ti je onaj Dog...izgleda da slabo ima vremena da se javi pod tim nickom te radije koristi onih 5-6 drugih pod kojima psuje Susica. Ti si izgleda vjestiji od njega po tom pitanju.
PS- Koliko sam zadovoljan ovom igrom, toliko me malo i strah da ne izgubimo Papeta. Celziju slabo ide u zadnje vrijeme i kazu da je Anceloti na pragu izlaznih vrata...Real je ispred Barcelone, pa se i Guardioli ljulja fotelja. Kazu da i Engleska reprezentacija trazi novo rjesenje, pa Argentini. Nadam se da ce Pape sve te ponude odbiti.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 19:23

Nek' je i on jednom dobro posložio ekipu(nego, sad je najjače ono "Gdje ste kritičari, što se ne javljate"? Pa šta je bilo u prethodnih 7 utakmica? Ako ste vi bili tu kada je reprezentacija bila kanta za nabijanje, zašto mi ne bismo bili ovdje kada smo konačno odigrali onako kako to znamo i umijemo).

Ovako da smo igrali u prethodne 2 utakmice, na našem kontu bi bilo minimalno 7 bodova, no bolje ikad nego nikad. Valjda će ostati nešto od ovoga do meča sa Rumunima, te da će se pojedini igrači oporaviti i da će to konačno ličiti na nešto. Danas svi mogu dobiti dobru ocjenu, a tako i Pape.

Nadam se da ga nećemo ureći, pa da će nastaviti voditi ekipu kao što je to danas radio. Sve je štimalo, od postavke, stanja na terenu i do izmjena. Danas četiri debitanta(ako se ne varam) , a 2 mogu dobiti dobre ocjene(Subašić i Bešić su malo igrali da bi se moglo reći kakvi su, ali sigurno je da će biti veliko pojačanje u godinama koje slijede).

Još jednom bravo Safetu, samo se nadam da ovakva igra neće biti u bljeskovima, već da će to biti konstantno. :D
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 17 nov 2010, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 nov 2010, 19:24

Neki na ovom forumu bi voljeli da je Bosna izgubila u Slovackoj da oni mogu da seru, i pametuju uvezi selektora rep.BIH Safeta Susica...

:mrgreen: mozete da se nabijete u quzicu...Slovacka- BIH 2-3 ( momci su igrali vrlo dobro, slovaci na domacem terenu nisu nam meda mogli, lopta je stalno bila u nasim nogama, pobijeda vise nego zasluzena ) 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 nov 2010, 19:26

Monolog je napisao/la: Još jednom bravo Safetu, samo se nadam da ovakva igra neće biti u bljeskovima, već da će to biti konstatno. :D
Ostalo ću preskočiti i na ovo citirano se nadovezati riječima...bravo Safete, ali nije sve do tebe. :D
Vom Jäger zum Gejagten

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 nov 2010, 19:32

Gdje su oni "wannabe" Slovaci, što su postavljali zastave Slovačke po forumu u znak protesta Sušiću. Oni su mi posebno dragi u ovom trenutku.
100% sportski i krajnje opušten potpis

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 nov 2010, 19:35

Pape je danas pokazao da je vrhunski strucnjak!Sve je stimalo,te se nadam da cemo i protiv Rumuna igrati sa petoricom na sredini terena.Koliko je Slovacka bolja od nas (iako se danas pokazalo suprotno),toliko smo mi bolji od Albanaca.Ne mozemo kritikovati Susica toliko koliko su ga pojedinci kritikovali nakon remija sa Albanijom,pak nismo imali ni srece jer pogodili smo dvije precke,isto tako nismo imali srece ni protiv Portugala u Lisabonu pod vodstvom Cire.Turci su nas ubili u Zenici,napokon da smo i mi imali srece i to velike.Rumunija tesko da nas moze izdominirati na nasem terenu,ali ako je Katar mogao...Ponavljam,Susic se nije smio kritikovati onoliko koliko se kritikovao poslije remija sa Albancima.Onda smo trebali i Ciru kritikovati ovoliko kada je izgubio protiv Irana 2:3.Pak,nije bas bilo tolike paljbe prema Ciri,takvom glumcu i muljatoru.
Ova pobjeda je vazna sa samopouzdanje,Susic ce se jos dokazati,zgazit cemo sve protivnike do kraja kvalifikacija...!
You'll never walk alone.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 19:39

Sabane, idijote, hajde reci sta je to Susic konkretno uradio tako fantasticno danas? Brzo odgovori, pa cu te stavit na listu gnjavatora sa zlatnom kantom.

A vi sto mislite da se neko nada porazu BiH radi Papeta, niste normalni. To samo pokazuje kako vam malo repka znaci kad mislite da neko moze rako razmisljat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 nov 2010, 19:43

_dreamer_ je napisao/la:
Pape, ako nista, zeli da pokusa da to promijeni. prvo, odustao je od formacije koju je ciro forsirao, koja je imala sanse samo protiv tehnicki i fizicki podredjenih reprezentacija, a nikakve protiv jacih timova. dakle, to je prva stvar koje moramo biti svjesni. Ta formacija je deficitarna u mnogim stvarima i uglavnom prevazidjena u modernom fudbalu.

Dalje, Pape pokusava da forsira igru po zemlji, sa mnogo kombinatorike, sa gradjenjem igre itd. Uvijek smo igrali nekakve polukontre i nabijali lopte. Kod bake su se forsirala krila, kod cire ih nije ni bilo, ali se zato forsirao jaki dzeko. Pape zeli nesto novo, zeli ekipu koja ce igrati od noge do noge.

vidim nesto pozitivno, jer igramo citavo vrijeme s cetvoricom nazad, pokusavamo igrati s Pjanom i Misketom.
ovo sam napisao prije par dana i dalje vjerujem u to. Pape je fudbalski majstor, prefinjeni tehnicar, i na terenu se vidi da polako ali sigurno prenosi svoje zamisli na igrace, odnosno da igraci polako shvataju sta zeli od njih. Ovo sto smo danas gledali je, nadam se, samo jedna od faza naseg razvoja koji cemo na kraju aBd krunisati odlaskom na EP.

Igramo lijepo, igramo stvarno prelijepo, a vidi se da i ovaj igre nasim igracima godi. Pjana, Miske, Medonja, sve su to igraci prefinjene tehnike i poteza, koje kad covjek "naspanuje" (sto bi rekao moj kolega @Monolog), onda rade ko svicarski sat - bez greske. Zaista, odusevljen sam prije svega sto je toliko lopti islo kroz sredinu, toliko kratkih pasova, duplih pasova, "ostavljanja" lopte za saigraca, pa onda promjene ritma i davanja lopti u prostor Dzeki. Koliko ih je samo u ovoj tekmi imao, 7-8 sigurno... Da je malo bolje reagirao u par navrata, napunili bi Slovake do te mjere da bi plakali po terenu. No, i ovako je bilo stvarno dobro. Igraci su bili borbeni, nisu davali inace borbenim Slovacima mnogo prostora, tek su zadnjih 15 minuta dosli kako treba do nekakve igre, koja je opet bila jalova i nazor. To je ono sto se trazi, a sjetimo se samo koliko je ljudi tvrdilo da ne mogu pjana, miske i medonja skupa?! ma naravno da mogu, samo to treba dobro ustimati. Oni su rodjeni za to da igraju skupa, oni uzivaju da igraju skupa, samo im treba pokazati pravi put.
Nadam se da je Pape upravo danasnjom tekmom dao sebi odgovore na mnoga pitanja koja su ga mucila i da cemo nastaviti ovako i ubuduce.
Jos jednom, igrali smo tako dobro, stajali tako mocno, dominirali tj osvajali teren, bas onako kako sam i znao da mozemo, a sve to protiv slovacke, i k tome jos u gostima, bez bakljada da nas "spasavaju" pritiska itd. Jednostavno, dominirali smo terenom i bili za klasu bolji, igrali smo kao mala Spanija i svi momci bez izuzetka zasluzuju cestitke za ovu pobjedu!

Svaka cast momci, svaka cast Pape! good job!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 19:44

Cartman je napisao/la:Sabane, idijote, hajde reci sta je to Susic konkretno uradio tako fantasticno danas? Brzo odgovori, pa cu te stavit na listu gnjavatora sa zlatnom kantom.
Počeo je sa jednim napadačem, sa pojačanim veznim redom. Upario je Medunjanina i Rahimića na perfektan način, ubrzao protok lopte, stavio je Vranješa u vatru, Šehića, rizikovao je i isplatilo se.

Njegove zasluge naravno, ma koliko ga i ja ne volim... neću ići glavom kroz zid kao ti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 nov 2010, 19:49

kad izgubimo pape kriv.. kad pobjedimo nije zbog papeta... vi ste idioti...

NAPRIJED PAPE !
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.