Najjači trener na planeti zemlji

Nisam ni ja za Susica al' me nerviraju komentari kad pobjedimo nije do Susica nego do igraca a kad izgubimo nije do igraca neg' do PapetaCartman je napisao/la:Naravno, oni ga pamte kao igraca. Mi jadnici moramo zivit s njim kao selektorom. Pitaj jednog rumuna sta misli o Haghiu, iznenadit ces se.RiNo je napisao/la:Najjači Pape na kraju utakmice, dijeli autograme. Svi ga cijene više od nas.
Ali danas je bilo dosta dobro. Iako je to najmanje radi Susica, ali eto.
ne cjene ga kompleksasi i neizivljene budale,babo kad im legne stanu ispred kreveta i pljuju ga,uredu kritika i sve ali mi nemamo granice i to iz kritike prelazi u bolestRiNo je napisao/la:Najjači Pape na kraju utakmice, dijeli autograme. Svi ga cijene više od nas.
Bosco je napisao/la:Nikad stručnjaka i selektora od ovog kvazitrenera. Pape odlazi !
Je li tebe ponekad sramota od samog sebe. Nikada nisam stajao na ovu ili onu stranu, ali izgleda da onaj Haris pogadja 100% kada si ti u pitanju. Ili se balo, ili ti sa mozgom nije nesto u redu. Kako sad naj manje radi Susica, a ako je slaba igra onda 100% radi Susica. Nego gdje ti je onaj Dog...izgleda da slabo ima vremena da se javi pod tim nickom te radije koristi onih 5-6 drugih pod kojima psuje Susica. Ti si izgleda vjestiji od njega po tom pitanju.Cartman je napisao/la:Naravno, oni ga pamte kao igraca. Mi jadnici moramo zivit s njim kao selektorom. Pitaj jednog rumuna sta misli o Haghiu, iznenadit ces se.RiNo je napisao/la:Najjači Pape na kraju utakmice, dijeli autograme. Svi ga cijene više od nas.
Ali danas je bilo dosta dobro. Iako je to najmanje radi Susica, ali eto.
Ostalo ću preskočiti i na ovo citirano se nadovezati riječima...bravo Safete, ali nije sve do tebe.Monolog je napisao/la: Još jednom bravo Safetu, samo se nadam da ovakva igra neće biti u bljeskovima, već da će to biti konstatno.
ovo sam napisao prije par dana i dalje vjerujem u to. Pape je fudbalski majstor, prefinjeni tehnicar, i na terenu se vidi da polako ali sigurno prenosi svoje zamisli na igrace, odnosno da igraci polako shvataju sta zeli od njih. Ovo sto smo danas gledali je, nadam se, samo jedna od faza naseg razvoja koji cemo na kraju aBd krunisati odlaskom na EP._dreamer_ je napisao/la:
Pape, ako nista, zeli da pokusa da to promijeni. prvo, odustao je od formacije koju je ciro forsirao, koja je imala sanse samo protiv tehnicki i fizicki podredjenih reprezentacija, a nikakve protiv jacih timova. dakle, to je prva stvar koje moramo biti svjesni. Ta formacija je deficitarna u mnogim stvarima i uglavnom prevazidjena u modernom fudbalu.
Dalje, Pape pokusava da forsira igru po zemlji, sa mnogo kombinatorike, sa gradjenjem igre itd. Uvijek smo igrali nekakve polukontre i nabijali lopte. Kod bake su se forsirala krila, kod cire ih nije ni bilo, ali se zato forsirao jaki dzeko. Pape zeli nesto novo, zeli ekipu koja ce igrati od noge do noge.
vidim nesto pozitivno, jer igramo citavo vrijeme s cetvoricom nazad, pokusavamo igrati s Pjanom i Misketom.
Počeo je sa jednim napadačem, sa pojačanim veznim redom. Upario je Medunjanina i Rahimića na perfektan način, ubrzao protok lopte, stavio je Vranješa u vatru, Šehića, rizikovao je i isplatilo se.Cartman je napisao/la:Sabane, idijote, hajde reci sta je to Susic konkretno uradio tako fantasticno danas? Brzo odgovori, pa cu te stavit na listu gnjavatora sa zlatnom kantom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.