U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ko prenosi?
Imal gdje prenos gledamna stremovima samo nase tekme nema ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nema prenosa na TV-u.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako sam dobro razumio, trebao bi biti prenos na facebook stranici FA Wales.
Ja bi onog Marinkovica sad prebaacio u A , ima solidne rezultate , poznaje mlade igrace i stare , veliki je gospodin i mislim da je dobar trener , Uglavnom za klasu bolje radi od bureta i svih ostalih , sa tim da bi mu dao iskusne pomocnike , al da on pravi generaciju , Ovi ostali hala , al to je se los rad u klubovima , iako neki imau dobre uslove , mora se znat ishrana , spavanje planski prelazak u 1 tim a za sve to trebaju kampovi sa bukvalno djecom koja ziv tu , al nek su oni zgradu bapravili , jos vise me nervira sto navijaci svih klubova trpe ovaj savez posebno nakon ove akcije Sipe , gdje ste sto ne idete pred savez
Nastavi niz: Vels dobio Belgiju, Belgija dobila Njemacku, Njemacka dobila nas...

Konacno je stavio Beganovica u startnih 11. Hadzic je bio jedan od boljih protiv Njemacke, pa mi je malo nejasno zasto je Caticu dao prednost, ali pretpostavljam da ce Benjamin dobiti sansu s klupe.
Btw, stavite link za tekmu, ako ga uopste bude...
Evo potvrdili su da će prenos biti na facebook stranici FA Wales
https://www.facebook.com/FAWales/?ref=page_internal
ja sam gledo tamo nes Kosovo i neko igrabraco je napisao/la: ↑19 nov 2019, 16:18Evo potvrdili su da će prenos biti na facebook stranici FA Wales
Uporedi kako igraju Marinkoviceva djeca bez rizika sa prvim pasom koriste greske , mislim da ako ne mozemo nac ista bole za Baraz sa tim da ako Bure ode ako Bog da , da mu treba dat sansu
Sta je ovo vako mracno, imal reflektora na ovom stadionu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Presiroko stojimo napad opdsjecan mora odbrana vise izac pritisnut ih natjerat na gresku , u svakom slucaju vezni red i napad se nisu sastavii al makar ne panice ko Bojlerovi
Ko je ovaj mali desno u veznom , imo je jedno 5 6 amaterskih reakcija
Mora jos jedan u spicu da se pridruzuje, ne moze sam Demirovic ici na centarsuteve u ovakvoj igri.
Slika je Vranduk.
Slika je Vranduk.
Slicna utakmica ko protiv Belgije u gostima , nezz da li nam ovdjr bod nesta wauu odgovara.Treba napasti u drugom 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nema ovde ko da napravi razliku na sredini terena.
Nemanja Nikolic i ako na spisku zadnjih mescini 4-5 utakmica nijednom nije upisao minutu ni bio u ekipi za mec (neznam jel dolazio na okupljanje). Jel izabrao da igra za Srbiju ili ne?
@igrajlopte 🐦
Ma kakav bod ako mislimo biti medju 2 najbolje ekipe mada nešto mislim po reakcijama igrača i želji i trci mislim da i oni ne bi imali ništa protiv boda, u ovoj ekipi Walesa igraju igrači iz 3 i 4 tog ranga engleskog fudbala i juniori ekipa iz championshipa Al opet s druge strane i kod nas nije nešto puno bolje kad vidim Boju na desnom krilu muka mi dodje a ovaj Zinedin bože sačuvaj znači nije ni čudo što sjedi na klupi u ekipi iz Češke lige. Ova grupa nije uopste jaka ispostavit ce se garantujem da sa ekipom iz prošlog ciklusa bi bili ozbiljni kandidati za odlazak na euro
Hoće li neko pitati selektora zašto uvijek igraju igrači koji su zadnji put u klubu odigrali utakmicu prije pola godine...
Ma smijesno. Mislio sam stvarno da je Vinko drugaciji, da ce malo prosiriti spisak, da ce tu biti vise dijasporaca. A frajko sklopi jedan spisak u utakmici broj 1 i to fura do kraja kvalifikacija. Ovaj antifudbal ne zelim u A selekciji jer smo ga se dosta nagledali tako da sto se mene tice nadam se da Vinko nece biti medju kandidatima za A tim.
@igrajlopte 🐦