Daj ne zajebaji.

Interesuju me njemački, francuski, italijanski, španski, ima li išta od tog, po mogućnosti sa subtitleovima na tom jeziku.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima France24 i Pro7, a imaš i na HRT titlove kad je neki srpski program.
Dnevna doza prosjecne komunjare.Artetitis je napisao/la: ↑19 nov 2019, 13:01Nedavno je bio prilog o nekoj srednjoj školi gdje je išao i Titov unuk. Otišao Tito da upita, vidio da mu direktor nešto vrda i na silu hvali unuka za kojeg je Tito znao da je gelipter i koji bi ako opet padne na godinu, izgubio pravo školovanja. Tito je zatražio od direktora da mu da iskren odgovor i rekao mu da obore malog na godinu ako je loš jer mašine su vrijedne i ne smiju se davati u ruke nestručnim ljudima.
Evo, ovaj lik koji je neki dan hapšen od SIPA-e...štancao diplome. Moglo se i cjenkati.![]()
Ma jasta nego aminuju. Eto kao da švabe ne znaju na koji nacin se dolazi do diplome medicinara.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 nov 2019, 12:58Braca, stranci i jesu to aminovali, samo sto se oni prave glupi i coravi, a mi kao pametni (haha jesmo ih zayebali). Trebaju im kakva takva pokrića, a ostalo će sve naučiti kroz posao i u hodu.
ima svaki švabski kanal samo zavisi od boxa/tv-a, i to čak ima i na švabskom za gluhonijeme itd.
Koji to svapski ima na mojoj tv?Denchi je napisao/la: ↑19 nov 2019, 15:28ima svaki švabski kanal samo zavisi od boxa/tv-a, i to čak ima i na švabskom za gluhonijeme itd.
misliš da neće 3 minute nakon imenovanja Tegeltije bit poderan taj sporazum i izjava "ništa od ANP"
Unuk Joška mu je i izbačen iz Srednje Škole.jasmin10 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 14:03Dnevna doza prosjecne komunjare.Artetitis je napisao/la: ↑19 nov 2019, 13:01Nedavno je bio prilog o nekoj srednjoj školi gdje je išao i Titov unuk. Otišao Tito da upita, vidio da mu direktor nešto vrda i na silu hvali unuka za kojeg je Tito znao da je gelipter i koji bi ako opet padne na godinu, izgubio pravo školovanja. Tito je zatražio od direktora da mu da iskren odgovor i rekao mu da obore malog na godinu ako je loš jer mašine su vrijedne i ne smiju se davati u ruke nestručnim ljudima.
Evo, ovaj lik koji je neki dan hapšen od SIPA-e...štancao diplome. Moglo se i cjenkati.![]()
![]()
Jar Jar Izetbegović će opet nešto dat Dodiku nizašta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.