Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Adnan custovic je jedina ozbiljna opcija a da je slobodna...jedini koji razumije moderan fudbal
Prihvatio bi Muslin u ovom trenutku 100 posto.invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:19Nisam za papeta, sta ja znam ne vidim smisao u vracanju jnega.....muslim moze, mislim da bi nam dao na cvrstini itd, jedino pitanje kako bi ga igracai primili i imali odnos sa njim...al eto ako cemo gledat u matrici nekoj mozeSalih1984 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:03Susic,Muslin bi bili dobra rjesenjainvincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:59@Tristan10 ok Kek moze, mislim da bi bio bolji izbor mada bi i tu amaru dao plus zbog poznavanja nase lige, mada mislim da bi Kek bio odlican izbor, mada i on je nemoguca mislija ?
Ajmo dalje
Obadvojica su bolji od raznih nalica,hadzibegica itd![]()
Trenutno nema angazmana+nama fale 2 pobjede za prolazak na euro.
A prolaskom na Euro naravno selektor dobije lijep bonus od nagrade

Muslin je dokazao da moze s srbijom,tako da on bi sigurno bio extra opcija

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- invincible1921
- Kontakt:
Muslin bi bio ok po meni jer kolko sam vidio ne igra lijepo, ali izvlaci makismum iz ekipi u sustini ono sto nama treba....e sad opet kazem ostavljam rezervu kako bi to funkcionisalo sa igracima.
=\_1921_/=
Muslin je poznat po svom autoritetu.invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:27Muslin bi bio ok po meni jer kolko sam vidio ne igra lijepo, ali izvlaci makismum iz ekipi u sustini ono sto nama treba....e sad opet kazem ostavljam rezervu kako bi to funkcionisalo sa igracima.
On bi bio idealan da "postroji" ove nase "zvijezde".
Onda sigurno nebi bilo odlazaka kod brajlovica,pijanki,kolaca i ostalih stvari sto nemaju veze s fudbalom na okupljanima.
Kurcobolja je jedan od vecih problema nase repke,vjerujem da bi on to mogo rijesit
prizeljkujete trenera koji je uzimao pare u Lokomotici da bi stavljao igrace u igri....pa sta bi tek ovdje radio ...kakav crni Muslin 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam upucen ja govorim po onom sto sam vidio u srbiji

=\_1921_/=
Jesil ti upoznat zasto je on dobio otkaz u srpskoj reprezentaciji?
Lik nije dao da mu se sastavlja spisak od raznih menadzera i zato je dobio nogu.
Molim te pokazi nam dokaz za tu tvoju tvrdnju
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nemamo mi problema sa spiskom eno onom fanaticu sam napiso naravno usutio se ko i onaj mu jaran wanda....kakvi mi i menazderska repka, pa mi nemamo uopste igraca, a ne da guras neke losije ,a kao satro neke bolje ostavljas po starni....
=\_1921_/=
Ok al smjesno je stavljati u isti kos Muslina i Zutoginvincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:37Ma nemamo mi problema sa spiskom eno onom fanaticu sam napiso naravno usutio se ko i onaj mu jaran wanda....kakvi mi i menazderska repka, pa mi nemamo uopste igraca, a ne da guras neke losije ,a kao satro neke bolje ostavljas po starni....
Kao fudbalski trener Muslin je za zutog Pep Guardiola
-
- Kontakt:
Ko se usutio? Hahahaha kad pomislim da veceg idiota nema na foruma od JohnCleesea iskoci novi. Sto se tice pozivanja igraca i menadzera napisao sam onaj spisak i post od kojeg ste svi pobjegli, ubijam vas cinjenicama evo preko godinu, ostaje vam palamuđenje i spinovanje, botovi sa Grbavice u tom ste najjaci niste dzaba sprdnja svima.
Kakvi ste jadovi dovoljno govori to sto hvalite neke igrace nakon utakmice sa Lihtenstajnom
Kakvi ste jadovi dovoljno govori to sto hvalite neke igrace nakon utakmice sa Lihtenstajnom

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- invincible1921
- Kontakt:
Tebe cekam sa sehicevim glupim golovima koje bi begovic odbranio dok mi to ne argumentujes nemas mi sta pricatWandelanoite je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:46Ko se usutio? Hahahaha kad pomislim da veceg idiota nema na foruma od JohnCleesea iskoci novi. Sto se tice pozivanja igraca i menadzera napisao sam onaj spisak i post od kojeg ste svi pobjegli, ubijam vas cinjenicama evo preko godinu, ostaje vam palamuđenje i spinovanje, botovi sa Grbavice u tom ste najjaci niste dzaba sprdnja svima.
Kakvi ste jadovi dovoljno govori to sto hvalite neke igrace nakon utakmice sa Lihtenstajnom![]()

=\_1921_/=
Evo, kao primjer imas gol Belotija za 0-3. Uvijek stoji predaleko od svoje linije i lose se postavlja i tako su ga protivnicki igraci mnogo puta iznenadili, pocevsi od Zappacoste...invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:48Tebe cekam sa sehicevim glupim golovima koje bi begovic odbranio dok mi to ne argumentujes nemas mi sta pricatcekam te eo dva mjeseca
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 19 nov 2019, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Grcka kuci, Armenija na strani, Italija u gostima, Italija kuci, cak i Finska u gostima.invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:48Tebe cekam sa sehicevim glupim golovima koje bi begovic odbranio dok mi to ne argumentujes nemas mi sta pricatWandelanoite je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:46Ko se usutio? Hahahaha kad pomislim da veceg idiota nema na foruma od JohnCleesea iskoci novi. Sto se tice pozivanja igraca i menadzera napisao sam onaj spisak i post od kojeg ste svi pobjegli, ubijam vas cinjenicama evo preko godinu, ostaje vam palamuđenje i spinovanje, botovi sa Grbavice u tom ste najjaci niste dzaba sprdnja svima.
Kakvi ste jadovi dovoljno govori to sto hvalite neke igrace nakon utakmice sa Lihtenstajnom![]()
cekam te eo dva mjeseca
Sehic je amater koji prije svega ne zna osnove tj. postavljanje odbrane i komunikacija. Staviti Sehica na gol je isto sto i staviti nekoga iz Prve lige FBiH nikakva razlika. Dovoljno govori podatak da su manje primili Kosovo, Bugarska, Luksemburg, Bjelorusija, Gruzija, Azerbejdzan, Makedonija, Albanija, Kipar, Kazahstan.
Jedini golman kojem odbrambeni igraci svaki mec yebu majku zbog nepostavljanja istih, ali bas svaku.
MES QUE UN CLUB!
Čuj Budimir 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:55Grcka kuci, Armenija na strani, Italija u gostima, Italija kuci, cak i Finska u gostima.invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:48Tebe cekam sa sehicevim glupim golovima koje bi begovic odbranio dok mi to ne argumentujes nemas mi sta pricatWandelanoite je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:46Ko se usutio? Hahahaha kad pomislim da veceg idiota nema na foruma od JohnCleesea iskoci novi. Sto se tice pozivanja igraca i menadzera napisao sam onaj spisak i post od kojeg ste svi pobjegli, ubijam vas cinjenicama evo preko godinu, ostaje vam palamuđenje i spinovanje, botovi sa Grbavice u tom ste najjaci niste dzaba sprdnja svima.
cekam te eo dva mjeseca
Sehic je amater koji prije svega ne zna osnove tj. postavljanje odbrane i komunikacija. Staviti Sehica na gol je isto sto i staviti nekoga iz Prve lige FBiH nikakva razlika. Dovoljno govori podatak da su manje primili Kosovo, Bugarska, Luksemburg, Bjelorusija, Gruzija, Azerbejdzan, Makedonija, Albanija, Kipar, Kazahstan.
Jedini golman kojem odbrambeni igraci svaki mec yebu majku zbog nepostavljanja istih, ali bas svaku.
De objasni mi te golove i kako je sehic kriv

=\_1921_/=
Tamam bi nam koristio kao i Jajalo što nam koristi.
Zamisli pameti pozivati 28-godišnjeg polovnjaka koji ima tri gola u ligama petice, i to da ni manje ni više bude on zamjena Džeki pored ove mlađarije, između ostalog i ovog Hodžića koji pruža pristojne partije za reprezentaciju u zadnje vrijeme.
I ne ismijavam ja Budimira k'o Budimira, boli me tuki za njim kao što i njega boli tuki za BiH, ismijavam samo rezonovanje oko poziva nekim igračima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
2. gol protiv Grcke prije svega nije upozorio odbranu, dalje lopta ima dug let i igrac sa 6 metara skace i zabija gol, ocajno postavljanje na liniji gdje uopste nije reagovo na sut.invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:56Wandelanoite je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:55Grcka kuci, Armenija na strani, Italija u gostima, Italija kuci, cak i Finska u gostima.invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 01:48
Tebe cekam sa sehicevim glupim golovima koje bi begovic odbranio dok mi to ne argumentujes nemas mi sta pricatcekam te eo dva mjeseca
De objasni mi te golove i kako je sehic kriv![]()
U Armeniji kriv za 3 gola, pogotovo treci kad se lomila utakmica gdje po sredini gola kroz ruke prima gol, pravi golman to lagano brani vidjeli smo Donarummu u Zenici kako sa lakocom zaustavlja takve suteve.
Italija u Torinu, prvi gol dopustio da mu protivnicki igraci dodju u krilo i nije mogao reagovati na sut koji se brani.
Italija kuci, smijesno pricati kakva je 2 gola primio.
Finska u gostima jos jedna ocajna reakcija kod prvog gola gdje Pukki ide po sredini gola nasa dva odbrambena suzavaju i blizu su da ga stignu, dok Sehic stoji u petercu i ceka umjesto da izadje da mu skrati uglove i da ga tjera da razmislja gdje da sutira i da pri tome i kupi malo vremena odbrambenim igracima koji su blizu da ga blokiraju, Pukki naravno kao na treningu samo salje loptu pored Sehica koji nevjerovatno stoji u petercu.
MES QUE UN CLUB!
Koje mladarije? Jedino ce Demirovic napraviti neku solidnu karijeru, ostale ne vrijedi ni komentarisati. Dzeko ce se oprostiti vjerovatno nakon ovog baraza ili eventualnog prvenstva, tako da ostajemo na Demirovica i Hodzica, naravno da ima mjesta za treceg napadaca. Imamo situaciju da je Kodro na tribini, Prevljak na tribini, Bajic na klupi, Koljic od stakla napravljen, Hadzic u drugoj Turskoj ligi na klupi; ima tu mjesta za napadaca koji je redovan u LaLigi bez sumnje i nije ga smijesno spominjati u tom kontekstu uopste.Raonffa je napisao/la: ↑19 nov 2019, 02:07Tamam bi nam koristio kao i Jajalo što nam koristi.
Zamisli pameti pozivati 28-godišnjeg polovnjaka koji ima tri gola u ligama petice, i to da ni manje ni više bude on zamjena Džeki pored ove mlađarije, između ostalog i ovog Hodžića koji pruža pristojne partije za reprezentaciju u zadnje vrijeme.
I ne ismijavam ja Budimira k'o Budimira, boli me tuki za njim kao što i njega boli tuki za BiH, ismijavam samo rezonovanje oko poziva nekim igračima.
Znaš gdje će ti ovaj Budimir biti kada se Džeko oprosti? Negdje u pičci materinoj gdje je bio i prije ova tri gola, hem je star hem igra na poziciji gdje imamo klasnog napadača, ne treba nam ni za koji qurac. Ako već neko treba da bude treći napadač onda neka bude neko ko je proveo vrijeme u reprezentativnim selekcijama ove države.Vucevich je napisao/la: ↑19 nov 2019, 02:12Koje mladarije? Jedino ce Demirovic napraviti neku solidnu karijeru, ostale ne vrijedi ni komentarisati. Dzeko ce se oprostiti vjerovatno nakon ovog baraza ili eventualnog prvenstva, tako da ostajemo na Demirovica i Hodzica, naravno da ima mjesta za treceg napadaca. Imamo situacija da je Kodro na tribini, Prevljak na tribini, Bajic na klupi, Koljic od stakla napravljen, Hadzic u drugoj Turskoj ligi na klupi; ima tu mjesta za napadaca koji je redovan u LaLigi bez sumnje i nije ga smijesno spominjati u tom kontekstu uopste.Raonffa je napisao/la: ↑19 nov 2019, 02:07Tamam bi nam koristio kao i Jajalo što nam koristi.