Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2019, 00:46

bhfanatic14 je napisao/la:
19 nov 2019, 00:40
Gledaj ovog cetalja jest se odjednom raspiso po zadatku. Neprijatelj ove repke, klaun jedan nisi dzaba bio sto puta kanta krmak jedan. Jer si neprijatelj i ljudska nula, ti ces nekom govorit da je neko ponizen i ismijan, nema ko nije piso po tebi , tamo na pl te rastavljaju na proste faktore . Kakvi su ovo imbecili sa grbavice ovo nije realno , unistili ovu repku ali nece da stanu. Prati tamo taj klub kojeg niko nezna u evropi a ovdje pusti da pisu pravi navijaci ove repke. Nema nista od morza u repci zapamti nit ce ikada bit ! Nikad !
:rol: :rol: :rol:
16 okt 2019, 00:16
E ovako da sve sumiramo i da zavrsimo sve diskusije jer istina je samo jedna. Dakle oko 10anketa sam do sada zapazio, svih 10 anketa je pobjedio Robert Prosinecki! I to sve glatko Bez i jedne mrlje. Znaci 99% ljudi zeli zutog na klupi, a 1% amku to su ovi zeljini inace nebi nikog bilo ko je za njega. Dakle sve osim izbora roberta danas, donosi jedan veliki skandal i fijasko sa teskim posljedicama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 nov 2019, 00:46

invincible1921 je napisao/la:
19 nov 2019, 00:43
Predpostavljam da Kodro moze iako je on uspio dobit nogu i u toj istoj ligi gdje je amar Bog i batina ?
Ne, ne moze Kodro. Na svaku kritiku vi odgovorite nesto u vezi FK Sarajeva, potpuno mi se **** za FK Sarajevo i apsolutno nigdje nisam rekao da bi Kodro radio bolji posao. Govorim objektivno da je Amar katastrofa od trenera koji ima vise poraza od pobjeda u Kataru i Japanu, to nema apsolutno nikakve veze s FK Sarajevom, nikakve.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2019, 00:48

Vucevich je napisao/la:
Amar bukvalno ne moze nigdje biti uspjesan trener osim u Zeljeznicaru. Da sta valja, onda bi makar uspjesno vodio neki klub izvan granice BiH, a ne zamalo ispao u Japanu i Kataru i onda dobio nogu zbog katastrofalnih rezultata. Ljudi bi tek vidjeli sta je cirkus kada bi Amar preuzeo reprezentaciju.
Nemaš ti pojma koliko je Amar odbio ponuda iz Evrope.
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 nov 2019, 00:50

Virtu4l je napisao/la:
19 nov 2019, 00:48
Vucevich je napisao/la:
Amar bukvalno ne moze nigdje biti uspjesan trener osim u Zeljeznicaru. Da sta valja, onda bi makar uspjesno vodio neki klub izvan granice BiH, a ne zamalo ispao u Japanu i Kataru i onda dobio nogu zbog katastrofalnih rezultata. Ljudi bi tek vidjeli sta je cirkus kada bi Amar preuzeo reprezentaciju.
dijaspora je cudo.... :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 nov 2019, 00:51

Virtu4l je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Koje konkretno? Znam da i jeste tesko naci trenerski angazman jer ima puno trenera a malo klubova zato i pitam.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2019, 00:51

Vucevich je napisao/la:
19 nov 2019, 00:46
Predpostavljam da Kodro moze iako je on uspio dobit nogu i u toj istoj ligi gdje je amar Bog i batina ?
Ne, ne moze Kodro. Na svaku kritiku vi odgovorite nesto u vezi FK Sarajeva, potpuno mi se **** za FK Sarajevo i apsolutno nigdje nisam rekao da bi Kodro radio bolji posao. Govorim objektivno da je Amar katastrofa od trenera koji ima vise poraza od pobjeda u Kataru i Japanu, to nema apsolutno nikakve veze s FK Sarajevom, nikakve.
Ajde dobro eo vako cemo ja bi Vahu ili nekog mocnog stranca, al posto znamo da od tog nema nista koga biti postvio kao treceg?

Molim te da kad ga navedes navedi mi i argument po cemu je taj XY bolji od Amara, al da je fkt argument, a ne "sta ce on vidi mu glave" ?

Eo haj da cujem....
=\_1921_/=

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 nov 2019, 00:54

19 nov 2019, 00:51
Vucevich je napisao/la:
Ajde dobro eo vako cemo ja bi Vahu ili nekog mocnog stranca, al posto znamo da od tog nema nista koga biti postvio kao treceg?

Molim te da kad ga navedes navedi mi i argument po cemu je taj XY bolji od Amara, al da je fkt argument, a ne "sta ce on vidi mu glave" ?

Eo haj da cujem....
njegov argument je sljedeci....nije Amar nego Amav....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 nov 2019, 00:54

Virtu4l je napisao/la:
Ne zanima me da li ih je odbio ili nije, ako je on, kao sto i treba valjda svaki trener, htio da se dokaze na ozbiljnom nivou, onda bi jedne prihvatio i dokazao da moze nesto napraviti.

**** tog trenera koji ne moze nigdje izvan ponajgore lige u Evropi napraviti uspjeh.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 nov 2019, 00:55

19 nov 2019, 00:51
Vucevich je napisao/la:

Eo haj da cujem....
Evo na papiru a da trenutno nije moguc rekao bih Matjaz Kek, ali u momentu kad se birao Prosinecki, mislim da je bio realna opcija sto se tice budzeta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2019, 00:55

delinjo je napisao/la:
19 nov 2019, 00:50
Virtu4l je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
dijaspora je cudo.... :mrgreen:
Ma smiješno mi je da ovakvi komentarišu Brku na osnovu onoga što vide po transfermarktu, jer druge podatke o njemu nemaju. Čovjek priča tri strana jezika i imao je ponude sa svakog od ta tri govorna područja, ali ne znaju oni kako on funkcioniše.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 nov 2019, 00:56

Doso jado amaw u trecu austrijsku ligu, Horn, molio da ga uzmu. Regionalliga ost, japanci sponzori, samo ga ljudi maršnuli. Ovo je preslo svaku mjeru ove lazi i izmisljotine ovih plavih imbecila. Cast izuzetcima. Srozali su nam repku na najnize grane, da bi proveli njihove planove za malog selju :puke:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2019, 00:58

Vucevich je napisao/la:
19 nov 2019, 00:54
Ne zanima me da li ih je odbio ili nije, ako je on, kao sto i treba valjda svaki trener, htio da se dokaze na ozbiljnom nivou, onda bi jedne prihvatio i dokazao da moze nesto napraviti.
Pa njega su ljudi iz saveza uvukli u trku, nikad mu to nije bio cilj, sve dok ga nisu zvali na sastanak i pitali ga želi li biti kandidat, na šta je on pristao, što bi svako na njegovom mjesto radio.
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2019, 00:59

@Tristan10 ok Kek moze, mislim da bi bio bolji izbor mada bi i tu amaru dao plus zbog poznavanja nase lige, mada mislim da bi Kek bio odlican izbor, mada i on je nemoguca mislija ?

Ajmo dalje
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2019, 01:00

19 nov 2019, 00:56
Doso jado amaw u trecu austrijsku ligu, Horn, molio da ga uzmu. Regionalliga ost, japanci sponzori, samo ga ljudi maršnuli. Ovo je preslo svaku mjeru ove lazi i izmisljotine ovih plavih imbecila. Cast izuzetcima. Srozali su nam repku na najnize grane, da bi proveli njihove planove za malog selju :puke:
Pa to je liga iznad tvoje landeslige u kojoj si ti bio propali talenat. :rol: :rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 19 nov 2019, 01:00

Kakav Vaha ljudi dragi,pomirite se vise s tim da Vaha nikad nece bit nas selektor.
Mora se priznat da nije on neka ljudina.
Kao on nece da bude selektor zato sto mu drugi kroje spisak,znamo svi da on zaraduje milione u maroku itd
Ali hajmo biit realni lik ima 67 godina dosad se nakupio brdo para i opet mu malo.
On kad bi se ponudio da bude selektor savez bi njemu 100 posto dao reprezentaciju i nebi mu a rekli.
Zasto to mislim?pa nisu ni ljudi iz saveza glupi znaju i oni kad bi Vaha bio selektor da bi vjerovatno igrali na svakom prvenstvu i tu je onda lova do krova
Ove pare sto oni zaraduju u talovima s menadzerima su 0 kakve bi to pare bile
Ali on nece i gotovo,ja ga samo krivim zato sto nece da kaze istinu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 19 nov 2019, 01:03

19 nov 2019, 00:59
@Tristan10 ok Kek moze, mislim da bi bio bolji izbor mada bi i tu amaru dao plus zbog poznavanja nase lige, mada mislim da bi Kek bio odlican izbor, mada i on je nemoguca mislija ?

Ajmo dalje
Susic,Muslin bi bili dobra rjesenja
Obadvojica su bolji od raznih nalica,hadzibegica itd
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 nov 2019, 01:06

Virtu4l je napisao/la:
19 nov 2019, 00:58
Pa njega su ljudi iz saveza uvukli u trku, nikad mu to nije bio cilj, sve dok ga nisu zvali na sastanak i pitali ga želi li biti kandidat, na šta je on pristao, što bi svako na njegovom mjesto radio.
Pa ja ne krivim Amara sto je bio u utrci za selektora, nego saveza i cirkusanta u IO koji nisu u stanju pronaci poluozbiljnog selektora da vodi reprezentaciju nego uvijek traze najlakse rijesenje sto bi znacilo da se oni ne moraju potruditi.

Zato ocekujem da ce vec, nakon sto konacno Prosinecki ode, u sljedecoj utrci za selektora biti Barbarez, Nalic, mozda Elvir Baljic i slicni.

Ti ljudi ocigledno ne shvate sta znaci jedna reprezentacija za promociju drzave i sporta, da se malo vise potrude mogli bi pronaci covjeka da od BiH napravi solidnu reprezentaciju koja ce makar izboriti plasman na EP sa 24 tima.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 19 nov 2019, 01:11

Tristan10 je napisao/la:
19 nov 2019, 00:45
mire96 je napisao/la:
19 nov 2019, 00:36
Transfer1312 je napisao/la:
18 nov 2019, 23:50

Samo izjave sportskih radnika i trenera iz BIH pogledaj iz BIH , sad ne mogu trazit linkove a sutra cu postavit ovdje. A ne lupaj ivica nije ni glasao povukao se jer je Amar bio u izboru zato ne rise molim te.
A jok eto nije. Komisija je zasjedala u nekoliko navrata kad je izbor spao na Mehu i Amara, a Ivica se povukao pred glasanje kad je bilo jasno da Amar nece imati vecinu, sto se i objavljivalo u medijima danima prije toga. To sto je ss objavljivao kako je trenerska struka u BiH za Amara meni ne znaci nista. Ja sam ti naveo konkretne primjere struke koja nije dala podrsku Amaru. Znaci u najboljem slucaju je bilo podijeljeno, a ti gore pises kao da je Misimovic svojevoljno svima uskratio priliku da gledaju Amara na klupi :crazy:
Struka ti je kod nas bilo koji novinar koji pise na nekom portalu. Mogu i ja biti struka, jer kriteriji su zaista niski. Oni su struka i lokalni treneri, uz nekoliko starijih legendi ko bivsi golman Janjus. Ali evo npr Bolic nije bio nesto za Amara, a bila je emisija/debata na Al Jazeera.
Naravno, zato sam gore i naveo trenersku struku koja nije bila za Amara. I to su za nas nivo prilicno jaka imena.
U ovom trenutku mi je svejedno sve i da ga izaberu, neka se desi i to cudo konacno pa da vidimo na sta ce liciti. Licno se ne bih nadao pozitivnom pomaku.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 nov 2019, 01:19

A da mi neko ponudi Igora Tudora ili Amara Osima, odma, znaci odma bi prihvatio Amara Osima. To sto je Tudor vodio ili vodi neke poznate klubove, a nije biljezio ikakve rezultate to mi nista ne znaci. Amar Osim je ipak nesto osvojio i to treba cijeniti.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2019, 01:19

Salih1984 je napisao/la:
19 nov 2019, 01:03
19 nov 2019, 00:59

Ajmo dalje
Susic,Muslin bi bili dobra rjesenja
Obadvojica su bolji od raznih nalica,hadzibegica itd
Nisam za papeta, sta ja znam ne vidim smisao u vracanju jnega.....muslim moze, mislim da bi nam dao na cvrstini itd, jedino pitanje kako bi ga igracai primili i imali odnos sa njim...al eto ako cemo gledat u matrici nekoj moze :thumbup:
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 34 gosta.