Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kakve su ovo karikature, pa je li ovo više realno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šefe, koliko je godina prošlo nakon kraja tog angažmana i povratka u Želju?Kompromis je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:21Covjece ti se kontinuirano brukas i propadas u zemlju dublje i dublje.. sam sebi kopas raku... koliko veze nemas pokazujes sam, ne treba te niko brukati, ti ces to uraditi...Vucevich je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:09Malo je falilo? Zavrsili su na 9om i 12om mjestu, dakle nisu bili ni blizu. Makar nemoj izmisljat. Njegova ekipa samo nije ispala u nizi rang zbog gol razlike. Eto kakav je to majstor.Kompromis je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:05On je od svoje ekipe koja je bila daleko najgora napravio ekipu kojoj je malo falilo da se plasira na azijska klupska takmicenja... i naravno nakon toga je bio nagradjen sa novim, daleko boljim ugovorom... i da taj Al Duhail je najbolja i najbogatija ekipa u toj ligi (npr jedan Benatia igra za njih)... primjera radi Osim je vodio najsiromasniju ekipu....
A vidimo sta je ovaj trenerski debil napravio od nase ekipe... da nije debila poput Musovica ili Hadzibegica bio bi najgori selektor ikad... rezultati su mu svakako medju najgorim....
Kakva je slucajnost da je za Prosineckog bio neko poput tebe, Maestra i sl... Evropa nije vidjela takve anti-strucnjake... neznalice na n-tu...
https://www.transfermarkt.com/qatar-sta ... on_id=2016
Generale 6. mjesto vodi u azijski kup uefa, odnosno pandan tom takmicenju.. i to mjesto mu je promaklo za 3 boda... eto ti pa vidi... kakvo samopišanje ti priredjujes sebi.. ali nastavljas i dalje...
Ako je toliki trenerski mag, zašto nije uspio nigdje drugo naći posao?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Momci zaboravljate Nestorovicabhfanatic14 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:22Marinovic je klaun, menadzerski. Nista drugo.Cim ga predlaze ovaj ubaceni Element, crnogorski cetnik onda znaj kolko je sati ! Moderacijo preimenujte ovaj podforum u MENADZERSKA REPREZENTACIJA BOSNE I HERCEGOVINE !!! I zatvorite sve teme. HvalaVucevich je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:18Do njega je. Katastrofalno urađena utakmica protiv Rumunije nas je koštala baraža U21. Da nije tada pogurao svog menađerskog Trkulju iz Borca, koji je tada bio u drugoj diviziji, i koji je kasnije primio gol direktno iz kornera protiv Rumunije, možda bi i reprezentacija izborila taj baraž.
Dok je on bio trener u21 bili smo bukvalno u rangu Estonije,nije ni marinovic vrhunski strucnjak al je definitvno podigao u21 repku na veci nivo
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- invincible1921
- Kontakt:
Haje ti provalo bozija da cujemo koji su to menaderski igraci igrali i koje su to igracine ostale bez poziva na racun tih igraca? Ili ce se ko onaj ti levat od pajdsa wanda samo izinogirsat kad treab argument iznijet ?bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:22Marinovic je klaun, menadzerski. Nista drugo.Cim ga predlaze ovaj ubaceni Element, crnogorski cetnik onda znaj kolko je sati ! Moderacijo preimenujte ovaj podforum u MENADZERSKA REPREZENTACIJA BOSNE I HERCEGOVINE !!! I zatvorite sve teme. HvalaVucevich je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:18Do njega je. Katastrofalno urađena utakmica protiv Rumunije nas je koštala baraža U21. Da nije tada pogurao svog menađerskog Trkulju iz Borca, koji je tada bio u drugoj diviziji, i koji je kasnije primio gol direktno iz kornera protiv Rumunije, možda bi i reprezentacija izborila taj baraž.

=\_1921_/=
Ovdje kao da ne postoje administratori jbt.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa Amav tada nije bio trener nego je bio Ahmad Al-AjlaniKompromis je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:21Covjece ti se kontinuirano brukas i propadas u zemlju dublje i dublje.. sam sebi kopas raku... koliko veze nemas pokazujes sam, ne treba te niko brukati, ti ces to uraditi...
https://www.transfermarkt.com/qatar-sta ... on_id=2016
Generale 6. mjesto vodi u azijski kup uefa, odnosno pandan tom takmicenju.. i to mjesto mu je promaklo za 3 boda... eto ti pa vidi... kakvo samopišanje ti priredjujes sebi.. ali nastavljas i dalje...

Je l' moguce da si ovoliko glup majstore, boze sacuvaj. Vidi se da si Kmeljovac.
Zeljovska mitomanija, lazi i spindoktorstvo.
Govoris meni da kopam raku a ti guslas o Amavu a ne znas ni osnove cinjenice i govoris da je Amarov uspjeh to sto je napravio neki drugi trener

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 19 nov 2019, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Vinko je navikan , sve sto je radio on sa Zrinjskim realno bila je zasluga Šulente koji je jako dobar u svom poslu. Kasnije su svi treneri imali iste rezultate tj dobro im je islo sve do ovog Vukasa.
A ja sam gledao U21 ne vidim sad neki znacajan napredak...
Amar je vodio ekipu na početku sezone, nekih 6-7 kola, što uostalom nije ni bitno.
Bitno je to da si ti toliko bezobrazan i da nakon što si toliko puta ismijan i ponižen, još uvijek nastavljaš sa pogrdnim epitetima i vrijeđanjem, da si trenutno u rangu ova dva isprdka sa teme Šehića i Begovića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrlo jednostavno pitanje - da li je Amaru 'promaklo 3 boda' ili nije? Jer ovaj tvoj jaran govori da je preporodio tu katarsku ekipu i odveo ih na 7 mjesto, iako tada nije bio trener vec 7 mjeseci.Virtu4l je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:31Amar je vodio ekipu na početku sezone, nekih 6-7 kola, što uostalom nije ni bitno.
Bitno je to da si ti toliko bezobrazan i da nakon što si toliko puta ismijan i ponižen, još uvijek nastavljaš sa pogrdnim epitetima i vrijeđanjem, da si trenutno u rangu ova dva isprdka sa teme Šehića i Begovića.

Vidi se kakva je situacija kada se argument u korist Amara sastoji od mitomanije i lazi. Makar navedi tacne cinjenice ako ces nesto pricat o njegovim takozvanim uspjesima u srednjem istoku.
A jok eto nije. Komisija je zasjedala u nekoliko navrata kad je izbor spao na Mehu i Amara, a Ivica se povukao pred glasanje kad je bilo jasno da Amar nece imati vecinu, sto se i objavljivalo u medijima danima prije toga. To sto je ss objavljivao kako je trenerska struka u BiH za Amara meni ne znaci nista. Ja sam ti naveo konkretne primjere struke koja nije dala podrsku Amaru. Znaci u najboljem slucaju je bilo podijeljeno, a ti gore pises kao da je Misimovic svojevoljno svima uskratio priliku da gledaju Amara na klupiTransfer1312 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:50Samo izjave sportskih radnika i trenera iz BIH pogledaj iz BIH , sad ne mogu trazit linkove a sutra cu postavit ovdje. A ne lupaj ivica nije ni glasao povukao se jer je Amar bio u izboru zato ne rise molim te.mire96 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:48Koji strucnjaci? Pa kad se glasalo izmedju njega i Kodre, Kodro dobio podrsku od Misimovica, Kajtaza i Bajevica, dok je Amar dobio podrsku samo Ivice. Ciro podrzao Prosineckog od starta. Odakle su to stizale podrske za Amara?Transfer1312 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:28Svi nogometni strucnjaci su bili za Osima , to ipak nesto govori o njegovoj kvaliteti , presudo je Z. Miske i licni njegovi interesi. najpodobniji...

- invincible1921
- Kontakt:
Eo tebi jednostavno pitanje...tolko si guslo o robiju i sra.o o amaru i sta cemo sad ? Hoces se poklopit...jok nego ces opet velicat nekog lev.ata i kad i taj isti prne u sishu napravit ces se lud....Vucevich je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:34Vrlo jednostavno pitanje - da li je Amaru 'promaklo 3 boda' ili nije? Jer ovaj tvoj jaran govori da je preporodio tu katarsku ekipu i odveo ih na 7 mjesto, iako tada nije bio trener vec 7 mjeseci.Virtu4l je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:31Amar je vodio ekipu na početku sezone, nekih 6-7 kola, što uostalom nije ni bitno.
Vidi se kakva je situacija kada se argument u korist Amara sastoji od mitomanije i lazi. Makar navedi tacne cinjenice ako ces nesto pricat o njegovim takozvanim uspjehama u srednjem istoku.
Naravn osad ces rec robi kakav da je bolji je od amara....
=\_1921_/=
Nisam ni ja siguran bas u Marinovica. Mlada jeste na momente u proslim kvalama dosta lijepo igrala, i u ovim solidno defanzivno barem. Ali recimo protiv Rumunije u gostima je takticki podbacio, iako se kasnije pokazalo da je ta Rumunija dosta jaka. Ali recimo Jagodic je imao i jace rezultate i partije sa mladom, pa nista od njega.
Isto tako ne znam je li u ovom trenutku dovoljno veliko ime da zapali ekipu i navijace za ovaj baraz. Opet kazem, dosta je specificna situacija gdje je po meni motivator vazniji od takticara za ovaj baraz. Treba nam jedan Solskjaer
Samo ga onda odyebat prije nego sto izlapi, a ne kao United.
Isto tako ne znam je li u ovom trenutku dovoljno veliko ime da zapali ekipu i navijace za ovaj baraz. Opet kazem, dosta je specificna situacija gdje je po meni motivator vazniji od takticara za ovaj baraz. Treba nam jedan Solskjaer

Samo ga onda odyebat prije nego sto izlapi, a ne kao United.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ocigledan napredak sa u21 je tu. Prosli ciklus teska grupa sa Portugalom, Svicarskom, i Rumunijom koja je kasnije igrala polufinale Evropskog Prvenstva. Doslo je nekoliko mladih igraca poslije dugo dugo godina cekanja. Sa Zrinjskim je isto igrao dobar fudbal. Upravo Zrinjski kasnije je imao samo jednog trenera koji je imao rezultate a to je Sliskovic. Ne kazem da je za selektorske pozicije, samo kazem da dobro radi u svom domenu.Transfer1312 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:26Vinko je navikan , sve sto je radio on sa Zrinjskim realno bila je zasluga Šulente koji je jako dobar u svom poslu. Kasnije su svi treneri imali iste rezultate tj dobro im je islo sve do ovog Vukasa.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 19 nov 2019, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nek dovedu Vahu ili nek idu u picku materinu. Postoje dvije opcije. Jedna je da Vaha odma dodje, druga je da Vaha dodje kad zavrsi u Maroku. Dok on ne dodje moze nas voditi i salem prolic. Sve ostalo je nastavak lopovluka i talova koje gledamo.
Samo Vahid Halilhodzic. Nema druge opcije. Ukoliko bilo koga drugog dovedu to znaci da se nastavljaju igre i talovi oko reprezentacije.
Samo Vahid Halilhodzic. Nema druge opcije. Ukoliko bilo koga drugog dovedu to znaci da se nastavljaju igre i talovi oko reprezentacije.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Gledaj ovog cetalja jest se odjednom raspiso po zadatku. Neprijatelj ove repke, klaun jedan nisi dzaba bio sto puta kanta krmak jedan. Jer si neprijatelj i ljudska nula, ti ces nekom govorit da je neko ponizen i ismijan, nema ko nije piso po tebi , tamo na pl te rastavljaju na proste faktore . Kakvi su ovo imbecili sa grbavice ovo nije realno , unistili ovu repku ali nece da stanu. Prati tamo taj klub kojeg niko nezna u evropi a ovdje pusti da pisu pravi navijaci ove repke. Nema nista od morza u repci zapamti nit ce ikada bit ! Nikad !Virtu4l je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:31Amar je vodio ekipu na početku sezone, nekih 6-7 kola, što uostalom nije ni bitno.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Samo da ne bude trener koji u Japanu i Kataru ima vise poraza od pobjeda. Da se opet bira, opet bih izabrao Prosineckog, iako je daleko najgori trener BiH u zadnjih 15 godina.invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:37Eo tebi jednostavno pitanje...tolko si guslo o robiju i sra.o o amaru i sta cemo sad ? Hoces se poklopit...jok nego ces opet velicat nekog lev.ata i kad i taj isti prne u sishu napravit ces se lud....
Amar bukvalno ne moze nigdje biti uspjesan trener osim u Zeljeznicaru. Da sta valja, onda bi makar uspjesno vodio neki klub izvan granice BiH, a ne zamalo ispao u Japanu i Kataru i onda dobio nogu zbog katastrofalnih rezultata. Ljudi bi tek vidjeli sta je cirkus kada bi Amar preuzeo reprezentaciju.
- invincible1921
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:43Samo da ne bude trener koji u Japanu i Kataru ima vise poraza od pobjeda. Da se opet bira, opet bih izabrao Prosineckog, iako je daleko najgori trener BiH u zadnjih 15 godina.invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:37Eo tebi jednostavno pitanje...tolko si guslo o robiju i sra.o o amaru i sta cemo sad ? Hoces se poklopit...jok nego ces opet velicat nekog lev.ata i kad i taj isti prne u sishu napravit ces se lud....
Amar bukvalno ne moze nigdje biti uspjesan trener nego u Zeljeznicaru. Da sta valja, onda bi makar uspjesno vodio neki klub izvan granice BiH, a ne zamalo ispao u Japanu i Kataru i onda dobio nogu zbog katastrofalnih rezultata. Ljudi bi tek vidjeli sta je cirkus kada bi Amar preuzeo reprezentaciju.
Predpostavljam da Kodro moze iako je on uspio dobit nogu i u toj istoj ligi gdje je amar Bog i batina ?
=\_1921_/=
Ja ti opet kažem, to je totalno nebitno, ali baš nebitno. Ti si se samo uhvatio za jedan detalj kojim se pokušavaš spasiti, ono kao da ti nekoga zakucaš.Vucevich je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:34Vrlo jednostavno pitanje - da li je Amaru 'promaklo 3 boda' ili nije? Jer ovaj tvoj jaran govori da je preporodio tu katarsku ekipu i odveo ih na 7 mjesto, iako tada nije bio trener vec 7 mjeseci.
Vidi se kakva je situacija kada se argument u korist Amara sastoji od mitomanije i lazi. Makar navedi tacne cinjenice ako ces nesto pricat o njegovim takozvanim uspjehama u srednjem istoku.
Al Kharitiyath je nebitna ekipa, tim koji je imao najmanji budžet i jedini cilj je bio da ostanu u prvoj ligi, što naravno kasnije nisu uspjeli i ispali su u drugu diviziju. Amar je tamo otišao iz istog i jedinog razloga kao i svi ostali, da uzme lovu, što je i uradio.
Sad ćeš ti nama kontrirati u svemu, znam ja kako to ide kad je povrijeđen ego, ali to ti nije pametan put. Nisi glup kao ova dva bolida, saberi se i počni normalno razmišljati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Struka ti je kod nas bilo koji novinar koji pise na nekom portalu. Mogu i ja biti struka, jer kriteriji su zaista niski. Oni su struka i lokalni treneri, uz nekoliko starijih legendi ko bivsi golman Janjus. Ali evo npr Bolic nije bio nesto za Amara, a bila je emisija/debata na Al Jazeera.mire96 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:36A jok eto nije. Komisija je zasjedala u nekoliko navrata kad je izbor spao na Mehu i Amara, a Ivica se povukao pred glasanje kad je bilo jasno da Amar nece imati vecinu, sto se i objavljivalo u medijima danima prije toga. To sto je ss objavljivao kako je trenerska struka u BiH za Amara meni ne znaci nista. Ja sam ti naveo konkretne primjere struke koja nije dala podrsku Amaru. Znaci u najboljem slucaju je bilo podijeljeno, a ti gore pises kao da je Misimovic svojevoljno svima uskratio priliku da gledaju Amara na klupiTransfer1312 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:50Samo izjave sportskih radnika i trenera iz BIH pogledaj iz BIH , sad ne mogu trazit linkove a sutra cu postavit ovdje. A ne lupaj ivica nije ni glasao povukao se jer je Amar bio u izboru zato ne rise molim te.![]()
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 19 nov 2019, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.transfermarkt.com/amar-osim ... 2016-11-03
Rezulati naseg najtrofejnijeg trenera na klupi najlosije i najsiromasnije ekipe u katarskoj ligi kojoj je on za 2,5 godine rada postavio ozbiljne temelje (nakon njegovog odlaska sve se urusilo i kulminiralo da su oni sada u 2. ligi).... vise nego respektabilni rezultati... najveci uspjeh JEF Uniteda je ostvario A. Osim, i naravno najvece uspjehe u Zelji, odnosno bolje receno najvise trofeja jer mu je otac tvorac najveceg uspjeha u Zelji...
No za ovu pricu oko selektorskog debila, Prosineckog, Amar vise nije ni vazan jer nece selektor sigurno ni biti buduci da ovaj kloc ostaje selektor to je valjda jasno, a i Amar nece Zelju napustiti u pola sezone radi raspustene bande koju je kreirao selektorski debil...
Rezulati naseg najtrofejnijeg trenera na klupi najlosije i najsiromasnije ekipe u katarskoj ligi kojoj je on za 2,5 godine rada postavio ozbiljne temelje (nakon njegovog odlaska sve se urusilo i kulminiralo da su oni sada u 2. ligi).... vise nego respektabilni rezultati... najveci uspjeh JEF Uniteda je ostvario A. Osim, i naravno najvece uspjehe u Zelji, odnosno bolje receno najvise trofeja jer mu je otac tvorac najveceg uspjeha u Zelji...
No za ovu pricu oko selektorskog debila, Prosineckog, Amar vise nije ni vazan jer nece selektor sigurno ni biti buduci da ovaj kloc ostaje selektor to je valjda jasno, a i Amar nece Zelju napustiti u pola sezone radi raspustene bande koju je kreirao selektorski debil...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921 i 26 gostiju.