FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 17:01

kosevskobrdo je napisao/la:
18 nov 2019, 17:00
Jel shvatate da nakon ovog regulacionog plana stadion AFH više nije multifunkcionalna arena već FUDBALSKI stadion ???
ma ne kontaju raja :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 17:05

paulus je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
18 nov 2019, 16:56
paulus je napisao/la:
18 nov 2019, 16:50
Izvinite plan je usvojen al to su usvajali vise puta , ovo sve zavisi hoce li ostali pristati pomoc , takodje nigdje ne vidim da ja FK Sarajevu ponudjeno da stadion bude njegov u najam il kupovinu ako ulozi pare za plan modernizacije . Znaci za ovo nam treba Kanton Vlada Federacije , ponuda nasem klubu ovo sto sam vec govorio i onda ako se sve to desi , da li je Nam zaista spreman potrositi pare na stadion . Bilo ko od ovih ako se ne ukljuci plan je ko i uvjek mrtvo slovo na papiru. Ja ne znam sta oni misle sa obzirom na ove planove natkriven stadion teren , medijski prostor brojaci , x drugih stvari, plus plan za ove okolne projkte koliko bi izaslo samo Kosevo da se dovede u A kategoriju, to je vise miliona , ko ce dat tolke pare, . Recimo da opstina da milion kanton milion , federacija Milion i nekako Nam Milion , to je 4 miliona , ko misli da se to sve moze uradit za 4 miliona?!
nikad prije nisu usvojili regulacioni plan sa ovim izmjenama

ne znam o čemu pričaš druže
Ok ako je to netacno ispricavam se al slazes se sa ostalim u tekstu da zavisi od mnogo , ako ..... i cak ako svi pljunu po milion opet ne vidim kako to moze bit dovoljno
kingu oni daju repa kao za podršku , glavne radove će raditi međunarodni investitor(pobjednik od 3, a jedan smo mi/NAM)
oni su ovim danas promjenili namjenu stadiona u striktno fudbalski zbog investitora koji su to tražili...

a na apsloutno najcrnjem scenariju će se uložit(grad) par miliona u stadion koji će biti bolji zahvaljujući tome i mi ćemo tu igrati dok se naš ne izgradi...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 18 nov 2019, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2019, 17:06

Ma to je zasad samo jedan mali, mali korak naprijed.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 nov 2019, 17:06

Kamuflazn je napisao/la:
18 nov 2019, 16:22
Denchi je napisao/la:
18 nov 2019, 16:07
nemoj plakat Kamuflazn
Adnan Čustović je blizu povratka u domovinu nakon dugo vremena. Jedan od naših najboljih stručnjaka u inostranstvu danas i svakako najperspektivniji nedavno se razišao sa Beverenom. Prethodno je u Jupiler ligi Belgije radio u Kortrijku kao asistent, te u Oostendeu, timu koji je uspio spasiti ispadanja iz društva najboljih.

Čustović bi se, saznajemo, iako je zanimljiv i nekim klubovima iz Belgije, uskoro mogao vratiti u BiH. Ime kluba se drži u tajnosti.
Ako ce Sarajevo biti bolje nemam nista protiv. Al dabogda sceri..

Nego, natrag u realnost. ide Kosevo. Mustuluk.
Kakvo Kosevo, Fk Sarajevo se ne spominje nikako. Nadam se da grijesim.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 17:08

MortemHz je napisao/la:
18 nov 2019, 17:06
Ma to je zasad samo jedan mali, mali korak naprijed.
ma đe mali jbt, sad je jasno da će biti renoviran potpuno i napokon se prešlo sa bajki na djelo

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 nov 2019, 17:12

Denchi je napisao/la:
18 nov 2019, 17:05
paulus je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
18 nov 2019, 16:56

nikad prije nisu usvojili regulacioni plan sa ovim izmjenama

ne znam o čemu pričaš druže
Ok ako je to netacno ispricavam se al slazes se sa ostalim u tekstu da zavisi od mnogo , ako ..... i cak ako svi pljunu po milion opet ne vidim kako to moze bit dovoljno
kingu oni daju repa kao za podršku , glavne radove će raditi međunarodni investitor(pobjednik od 3, a jedan smo mi/NAM)
oni su ovim danas promjenili namjenu stadiona u striktno fudbalski zbog investitora koji su to tražili...

a na apsloutno najcrnjem scenariju će se uložit(grad) par miliona u stadion koji će biti bolji zahvaljujući tome i mi ćemo tu igrati dok se naš ne izgradi...
Ok ja ocigledno sad bolje razumjem sta je bitno a to je da je strikno fudbalski stadion , sto znaci da je u neku ruku najblizi da bude nas , nr znam u kojem ce to bit svojstvu na startu , al kome ce ga drugo dat . Sad bi bilo dobro da se Tan isprsi sa kesom i postavi uslov da stadion bude nas, recimo da sci ulaze 3 miliona a Nam ulozi 10 , mogao bi svasta trazit na osnovu toga il nisam u pravu ? Jarane ja imam 41 god ne znas sta bi to znacilo za mene koji je pitar od 8 god
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 17:16

ma značilo bi svima nama jbg :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 nov 2019, 17:18

Tribine će biti od čokolade, a stolice od marmelade!!
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 nov 2019, 17:18

Super bi bilo da se Kosevo modernizuje, al sumnjam da ce biti ista od ovoga.
Ovo je preskup projekat. Ovakav stadion sa atletskom stazom i udaljemim tribinama ne ide u prilog.

Ja bih najsretniji bio kad bi se srusio i izgradio novi, jer je to najbolja opcija. Al je preskupa.
Al ako se ima para, ko smo mi da opstuisemo... :D

Izbori su za godinu dana, samo kazem :kafa:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 18 nov 2019, 17:20

joker90 je napisao/la:
18 nov 2019, 17:18
Tribine će biti od čokolade, a stolice od marmelade!!
slika
Hljeba i igara.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 nov 2019, 17:21

paulus
Pa promjenom regulacionog plana u fudbalski stadion,je jedan korak da nama prebace stadion.Zasto kad bude javna ponuda,to mora biti fudbalski klub,a ja osim Sarajeva ne vidim ko bi se drugi mogao pored nas javiti.
Druga stvar koja je predobra sto upravo Nam ima tu akademiju fudbalsku,i to nam ide u prilog.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 17:22

željo će ponudit standardnih 400.000 eura :D

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 18 nov 2019, 17:24

Jel moze neko kompetentan ili ko ima prave info pbjasnit sta ovo znaci u sustini, ja iz ovog nigdje procito nisam nista u vezi FKS osim da ce nastojati da ga modernizuju da igramo utakmice na njemu
Jel ima mogucnost da se nama da pod koncesiju ?
Ili je ovo skupljanje predizbornih poena i pridavanja muda pod bubrege ??

Nadam se da ce se neko i iz nase Uprave oglasit i pbjasniti navijacima sta je stav Investitora i uprave
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 17:30

pa ne može kralju izać načelnik i reć ok jhebo transparentnost i proces ponuda(kao tender) za koncesiju i radove na stadionu, odma da znate ide FK Sarajevu...

jbg skontajte malo....

znači čim se odobri da ide na koncesiju, bit će mogućnost da se da ponuda, pošto je sad striktno fudbalski stadion, FK će imati prednost, jedini FK sa ponudom smo mi....da li će cifra bit prihvatljiva NAM-u, mislim da hoće, ali vidjet ćemo...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 17:37

Zip je napisao/la:

jesu i zadnja im je prilika da se talnu, prodaše i Hastahanu C.banci ako nisi vidio....ne brini nije se Čenga napeo onoliko iz ljubavi....svi oni gledaju pinku....

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 nov 2019, 17:38

amypitar je napisao/la:
18 nov 2019, 17:21
paulus
Pa promjenom regulacionog plana u fudbalski stadion,je jedan korak da nama prebace stadion.Zasto kad bude javna ponuda,to mora biti fudbalski klub,a ja osim Sarajeva ne vidim ko bi se drugi mogao pored nas javiti.
Druga stvar koja je predobra sto upravo Nam ima tu akademiju fudbalsku,i to nam ide u prilog.
Ok to djeluje optimisticnije , al samo ako je Nam spreman da uleti kes i ako su ovi spremni nakon 70 godina da nas prestanu otimat i u zamjenu za pare koje ulazemo dobijemo stadion , al takodje izbori su blizu al sve mislim da bi ovo konacno mozda mogao biti hint Nama da je spreman na to.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 nov 2019, 17:40

Zip je napisao/la:
Super bi bilo da se Kosevo modernizuje, al sumnjam da ce biti ista od ovoga.
Ovo je preskup projekat. Ovakav stadion sa atletskom stazom i udaljemim tribinama ne ide u prilog.

Ja bih najsretniji bio kad bi se srusio i izgradio novi, jer je to najbolja opcija. Al je preskupa.
Al ako se ima para, ko smo mi da opstuisemo... :D

Sklanja se atletska

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 nov 2019, 17:40

Hahahha. Nikada nijedan biznismen neće uložiti u nešto što nije 100% u njegovom vlasništvu ili u ovom slučaju vlasništvu FKS. Ne znam ko pametan može povjerovati da će se ovdje nešto konkretno desiti. Lopovi su namirisali novac kluba i samo im još trebaju lopovi u klubu da pod plaštom "projekat stadion koševo" izmuzu klub i rastale se. Kakva koncesija kakva pm. Upravo, na ispitu si!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 nov 2019, 17:45

Ja samo molim Boga da cemo mi ipak graditi svoj stadion. Ebes ti ovo. Neko je u talu onda sa zelenim a to ce nas nekad kostati kad tad.
Nam, pamet u glavu, za sve nas butmir je kosevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 nov 2019, 17:48

Sve to razumijem, al mislim da se mogu dva stadiona napraviti umjesto modernizovanja Koseva.

Al opet imamo primjere iz spanije gdje su se tribine rusile i priblizavale terene... Sve je moguce...
Al ja da imam milione koje hocu da ulozim, logicno da bi ulozio u svoje.

Sad sta ce od svegaovoga biti,ostaje da vidimo. Nadam se da ce ovo biti za dobro FKS..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86 i 50 gostiju.