ma ne kontaju rajakosevskobrdo je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:00Jel shvatate da nakon ovog regulacionog plana stadion AFH više nije multifunkcionalna arena već FUDBALSKI stadion ???

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma ne kontaju rajakosevskobrdo je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:00Jel shvatate da nakon ovog regulacionog plana stadion AFH više nije multifunkcionalna arena već FUDBALSKI stadion ???
kingu oni daju repa kao za podršku , glavne radove će raditi međunarodni investitor(pobjednik od 3, a jedan smo mi/NAM)paulus je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:00Ok ako je to netacno ispricavam se al slazes se sa ostalim u tekstu da zavisi od mnogo , ako ..... i cak ako svi pljunu po milion opet ne vidim kako to moze bit dovoljnoDenchi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 16:56nikad prije nisu usvojili regulacioni plan sa ovim izmjenamapaulus je napisao/la: ↑18 nov 2019, 16:50Izvinite plan je usvojen al to su usvajali vise puta , ovo sve zavisi hoce li ostali pristati pomoc , takodje nigdje ne vidim da ja FK Sarajevu ponudjeno da stadion bude njegov u najam il kupovinu ako ulozi pare za plan modernizacije . Znaci za ovo nam treba Kanton Vlada Federacije , ponuda nasem klubu ovo sto sam vec govorio i onda ako se sve to desi , da li je Nam zaista spreman potrositi pare na stadion . Bilo ko od ovih ako se ne ukljuci plan je ko i uvjek mrtvo slovo na papiru. Ja ne znam sta oni misle sa obzirom na ove planove natkriven stadion teren , medijski prostor brojaci , x drugih stvari, plus plan za ove okolne projkte koliko bi izaslo samo Kosevo da se dovede u A kategoriju, to je vise miliona , ko ce dat tolke pare, . Recimo da opstina da milion kanton milion , federacija Milion i nekako Nam Milion , to je 4 miliona , ko misli da se to sve moze uradit za 4 miliona?!
ne znam o čemu pričaš druže
Kakvo Kosevo, Fk Sarajevo se ne spominje nikako. Nadam se da grijesim.Kamuflazn je napisao/la: ↑18 nov 2019, 16:22Ako ce Sarajevo biti bolje nemam nista protiv. Al dabogda sceri..Denchi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 16:07nemoj plakat Kamuflazn
Adnan Čustović je blizu povratka u domovinu nakon dugo vremena. Jedan od naših najboljih stručnjaka u inostranstvu danas i svakako najperspektivniji nedavno se razišao sa Beverenom. Prethodno je u Jupiler ligi Belgije radio u Kortrijku kao asistent, te u Oostendeu, timu koji je uspio spasiti ispadanja iz društva najboljih.
Čustović bi se, saznajemo, iako je zanimljiv i nekim klubovima iz Belgije, uskoro mogao vratiti u BiH. Ime kluba se drži u tajnosti.
Nego, natrag u realnost. ide Kosevo. Mustuluk.
ma đe mali jbt, sad je jasno da će biti renoviran potpuno i napokon se prešlo sa bajki na djelo
Ok ja ocigledno sad bolje razumjem sta je bitno a to je da je strikno fudbalski stadion , sto znaci da je u neku ruku najblizi da bude nas , nr znam u kojem ce to bit svojstvu na startu , al kome ce ga drugo dat . Sad bi bilo dobro da se Tan isprsi sa kesom i postavi uslov da stadion bude nas, recimo da sci ulaze 3 miliona a Nam ulozi 10 , mogao bi svasta trazit na osnovu toga il nisam u pravu ? Jarane ja imam 41 god ne znas sta bi to znacilo za mene koji je pitar od 8 godDenchi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:05kingu oni daju repa kao za podršku , glavne radove će raditi međunarodni investitor(pobjednik od 3, a jedan smo mi/NAM)
oni su ovim danas promjenili namjenu stadiona u striktno fudbalski zbog investitora koji su to tražili...
a na apsloutno najcrnjem scenariju će se uložit(grad) par miliona u stadion koji će biti bolji zahvaljujući tome i mi ćemo tu igrati dok se naš ne izgradi...
jesu i zadnja im je prilika da se talnu, prodaše i Hastahanu C.banci ako nisi vidio....ne brini nije se Čenga napeo onoliko iz ljubavi....svi oni gledaju pinku....
Ok to djeluje optimisticnije , al samo ako je Nam spreman da uleti kes i ako su ovi spremni nakon 70 godina da nas prestanu otimat i u zamjenu za pare koje ulazemo dobijemo stadion , al takodje izbori su blizu al sve mislim da bi ovo konacno mozda mogao biti hint Nama da je spreman na to.amypitar je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:21paulus
Pa promjenom regulacionog plana u fudbalski stadion,je jedan korak da nama prebace stadion.Zasto kad bude javna ponuda,to mora biti fudbalski klub,a ja osim Sarajeva ne vidim ko bi se drugi mogao pored nas javiti.
Druga stvar koja je predobra sto upravo Nam ima tu akademiju fudbalsku,i to nam ide u prilog.
Sklanja se atletskaZip je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:18Super bi bilo da se Kosevo modernizuje, al sumnjam da ce biti ista od ovoga.
Ovo je preskup projekat. Ovakav stadion sa atletskom stazom i udaljemim tribinama ne ide u prilog.
Ja bih najsretniji bio kad bi se srusio i izgradio novi, jer je to najbolja opcija. Al je preskupa.
Al ako se ima para, ko smo mi da opstuisemo...
Izbori su za godinu dana, samo kazem![]()
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, tuitamo, Vanja8 i 41 gost.