FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dok nas razapinju na sve strane od saveza i komsinica do opcine mi ovdje palamudimo o Murinju i Husrefu, dajte hajmo podrzat klub dolaskom na utakmice mi svakako trenera necemo mijenjati do ljeta, tako da dzabe se nerviramo. Savez nam je najveci neprijatelj u ovoj ligi jbte kaznjavaju Velkoskog i strucni stab zog Vedrana momka koji je poginuo zbog fudbala, umjesto da mu svi pokazu postovanje oni kaznjavaju jos fujjj **** uhljebljena.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Klub ce napredovati tek onda kada prve greske budemo ispravljali u klubu a ne van kluba.mensur55 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:28dok nas razapinju na sve strane od saveza i komsinica do opcine mi ovdje palamudimo o Murinju i Husrefu, dajte hajmo podrzat klub dolaskom na utakmice mi svakako trenera necemo mijenjati do ljeta, tako da dzabe se nerviramo. Savez nam je najveci neprijatelj u ovoj ligi jbte kaznjavaju Velkoskog i strucni stab zog Vedrana momka koji je poginuo zbog fudbala, umjesto da mu svi pokazu postovanje oni kaznjavaju jos fujjj **** uhljebljena.
Jel stvarnonsudija problem ako ti dva puta uputis sut u okvir gola?
Ili je pametno da kupujes sudije i slicna sranja pa da te sipa hapsi jer prisluskuju? Ili je lakse samljeti na terenu protivnika? Nadtrcati ga, slomiti ga da ne moze prici golu. Onda ni sudija ne mozw nista.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- pravnik1981
- Kontakt:
Pozdrav, za raju koja ce u subotu na dedaru jedno obavjestenje. KOP Red Army ce biti smjesten na sektorima 5 i 6 (slova E i Ž), pa tako kad budete ulazili na tribinu da znate, da ne zalutate u kop 

klub ce napredovati kad liga napreduje i kad se sredi infrastruktura, tesko da se ikad odlijepimo od ostatka lige uvijek ce to bit u pet deka sve. Ne kazem da treba kupovat sudije kupice ih zeljo i hercegovci, treba se borit protiv toga a mi mozemo samo da stanemo iza igraca i kluba a ne da se odma doceka na noz onaj ko drugacije misli.Pantelija je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:40Klub ce napredovati tek onda kada prve greske budemo ispravljali u klubu a ne van kluba.mensur55 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:28dok nas razapinju na sve strane od saveza i komsinica do opcine mi ovdje palamudimo o Murinju i Husrefu, dajte hajmo podrzat klub dolaskom na utakmice mi svakako trenera necemo mijenjati do ljeta, tako da dzabe se nerviramo. Savez nam je najveci neprijatelj u ovoj ligi jbte kaznjavaju Velkoskog i strucni stab zog Vedrana momka koji je poginuo zbog fudbala, umjesto da mu svi pokazu postovanje oni kaznjavaju jos fujjj **** uhljebljena.
Jel stvarnonsudija problem ako ti dva puta uputis sut u okvir gola?
Ili je pametno da kupujes sudije i slicna sranja pa da te sipa hapsi jer prisluskuju? Ili je lakse samljeti na terenu protivnika? Nadtrcati ga, slomiti ga da ne moze prici golu. Onda ni sudija ne mozw nista.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
kakvo će nam vrijeme bit, pusti ove formalnostipravnik1981 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:56Pozdrav, za raju koja ce u subotu na dedaru jedno obavjestenje. KOP Red Army ce biti smjesten na sektorima 5 i 6 (slova E i Ž), pa tako kad budete ulazili na tribinu da znate, da ne zalutate u kop![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
usput u utorak igramo sa Olimpićićima u kampu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- pravnik1981
- Kontakt:
Najavljuju fino, 20 stepeni, kao i rezultatDenchi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 15:09kakvo će nam vrijeme bit, pusti ove formalnostipravnik1981 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:56Pozdrav, za raju koja ce u subotu na dedaru jedno obavjestenje. KOP Red Army ce biti smjesten na sektorima 5 i 6 (slova E i Ž), pa tako kad budete ulazili na tribinu da znate, da ne zalutate u kop![]()
![]()
![]()

more bit svašta u strašnoj smo formipravnik1981 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 15:15Najavljuju fino, 20 stepeni, kao i rezultatDenchi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 15:09kakvo će nam vrijeme bit, pusti ove formalnostipravnik1981 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:56Pozdrav, za raju koja ce u subotu na dedaru jedno obavjestenje. KOP Red Army ce biti smjesten na sektorima 5 i 6 (slova E i Ž), pa tako kad budete ulazili na tribinu da znate, da ne zalutate u kop![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesul izglasali?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
i Hastahana je na tapeti

-
- Kontakt:
nemoj plakat Kamuflazn
Adnan Čustović je blizu povratka u domovinu nakon dugo vremena. Jedan od naših najboljih stručnjaka u inostranstvu danas i svakako najperspektivniji nedavno se razišao sa Beverenom. Prethodno je u Jupiler ligi Belgije radio u Kortrijku kao asistent, te u Oostendeu, timu koji je uspio spasiti ispadanja iz društva najboljih.
Čustović bi se, saznajemo, iako je zanimljiv i nekim klubovima iz Belgije, uskoro mogao vratiti u BiH. Ime kluba se drži u tajnosti.
I da zalutaju ja mislim na ljubomoru mnogih , mi smo dva kluba i dvije skupine navijaca koji misle da se sve treba rjesiti na terenu uz naravno super atmosferu koji ce napravit i jedni i drugi i tako najaviti povratak velikog derbija koji ce bit u sljedecim desetljecima.pravnik1981 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:56Pozdrav, za raju koja ce u subotu na dedaru jedno obavjestenje. KOP Red Army ce biti smjesten na sektorima 5 i 6 (slova E i Ž), pa tako kad budete ulazili na tribinu da znate, da ne zalutate u kop![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
GOTOVO JE
USVOJEN RP
USVOJEN RP
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Denchi, za mustuluka siDenchi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 16:07nemoj plakat Kamuflazn
Adnan Čustović je blizu povratka u domovinu nakon dugo vremena. Jedan od naših najboljih stručnjaka u inostranstvu danas i svakako najperspektivniji nedavno se razišao sa Beverenom. Prethodno je u Jupiler ligi Belgije radio u Kortrijku kao asistent, te u Oostendeu, timu koji je uspio spasiti ispadanja iz društva najboljih.
Čustović bi se, saznajemo, iako je zanimljiv i nekim klubovima iz Belgije, uskoro mogao vratiti u BiH. Ime kluba se drži u tajnosti.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ako ce Sarajevo biti bolje nemam nista protiv. Al dabogda sceri..Denchi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 16:07nemoj plakat Kamuflazn
Nego, natrag u realnost. ide Kosevo. Mustuluk.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Usvojen plan 

ćao atletico
hello Sarajevo!!!
jednoglasno

hello Sarajevo!!!
jednoglasno

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, jurisicduska, napoleon72, Proximic i 50 gostiju.