Kriminal i politika u tome ti je nevolja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vidio ga fanatic kako završava na Alipašinom
Vidio ga fanatic kako završava na Alipašinom
Razumijem te i dosta igraju za klubove svaka 3/4 dana ali okolnost igraca jer drugacija i ima dosta trkaca. Ja odkad pratim reprezentaciju mogu mozda nabrojati samo Salihamidzica, Lulica, Bajramovica, Kolasinac i Besic kao neki trkaci koji pokrivaju dosta terena i imaju brzinu/kondiciju. Svi ostali su slicni tip igraca a za 30godina to nije dovoljno.vest je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:23Sacekaj pa kako budu spremni 3 dana poslje za klubove?
Problem je selekcija igraca te postava i zadatak na terenu.
Begovica na gol jednom rukom brani bolje od ovog.
Kovacevica napolje metni Sunjica, Bicakcica i Memisevica, Besic hvala adios. Kolasinac ima slobodu a Dzeko moze jedino sa nekim zajedno u napadu jok sam.
--------------------------BEGOVIC---------------------
----BICAKCIC----MEMISEVIC---SUNJIC---
-----------------CIMIROT-------PJANIC------------
-----VISCA--------KRUNIC-----KOLASINAC--
---------------------BAJIC---------DZEKO----------
Dao ga je sam, a idioti ga nisu prihvatili.paulus je napisao/la: ↑18 nov 2019, 11:17Koje je ovaj covjek razocarenje , stvarno sam mislio da zna nes , al kako ces ti motivisat ikog kad izgledas ko bure, mislim ,, ja ne znam sta ovi lopovi cekaju dajte mu **** otkaz kad ocigledno nema obraza da ga da sam , U ovoj grupi bez obzira na slabost repke osvojit 10 bodova do sad , uzas
Da ponovim vecu neznalicu i ublehu od trenera nisam vidio kao stoje ovaj robert decembarski
Hoces ti da uzmes hljeb iz usta ljudima u savezu, sto bi oni mislili na nove kvalifikacije na mlade igrace i da se konacno kvalfiikujemo kad se moze na laski nacin pljackom, licnim interesima bogatiti a reprezentacija propada, kao i kompletan bh fudbal.JonSnow je napisao/la: ↑18 nov 2019, 11:34Da ima i malo pameti u leglu korupcije zvanom NFSBiH već bi sad krenule prripreme za idući krug kvalifikacija i ligu nacija.
Mislim da je to savršen period za smjenu generacija i za kretanje od nule.
Potencijalni mladi igrači, imati će tonu utakmica protiv izuzetno jakih reprezentacija. To bi im bila svaršena šansa za sazrijevanje i uigravanje nekog sistema.
Zanimljiva je cinjenica da to samo dio BiH misli, plasirao se u baraz, pa to je treci u povijesti, ne? Tezak je put s dna, treba dati priliku da zavrsi. Robert je pobjednik, to je cinjenica, sada da li ce sa BiH biti, to je tesko reci, mora izmisliti igrace, a njih nema, truljavi su, a i cinjenica da nemas stopere i da mu je ulica najboljeg branica Vranjesa otpisala, nije lako.robertkosar je napisao/la: ↑18 nov 2019, 11:29Da ponovim vecu neznalicu i ublehu od trenera nisam vidio kao stoje ovaj robert decembarski![]()
![]()
![]()
![]()
Opis okupljanja Robijeve reprezentacije:pijanke,kolaci,brajlovic itdcrozla je napisao/la: ↑18 nov 2019, 12:10Zanimljiva je cinjenica da to samo dio BiH misli, plasirao se u baraz, pa to je treci u povijesti, ne? Tezak je put s dna, treba dati priliku da zavrsi. Robert je pobjednik, to je cinjenica, sada da li ce sa BiH biti, to je tesko reci, mora izmisliti igrace, a njih nema, truljavi su, a i cinjenica da nemas stopere i da mu je ulica najboljeg branica Vranjesa otpisala, nije lako.robertkosar je napisao/la: ↑18 nov 2019, 11:29Da ponovim vecu neznalicu i ublehu od trenera nisam vidio kao stoje ovaj robert decembarski![]()
![]()
![]()
![]()