FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 18 nov 2019, 00:06

Kamuflazn je napisao/la:
17 nov 2019, 23:02
Lahko je srati sakriven iza imena. Fino ste ljetos mogli otic na ciglane pa reci grafity boysi ohladite malo, ko ste ba vi. Al muda ko u crva.
Lahko se skrivati iza grafita u noci u 2h ...mozemo i tako
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 nov 2019, 00:11

Pantelija je napisao/la:
18 nov 2019, 00:06
Kamuflazn je napisao/la:
Lahko je srati sakriven iza imena. Fino ste ljetos mogli otic na ciglane pa reci grafity boysi ohladite malo, ko ste ba vi. Al muda ko u crva.
Lahko se skrivati iza grafita u noci u 2h ...mozemo i tako
Najveće tri greške Husrefa Musemića su:

1. 442 na derbiju
2. To što je po zanimanju trener
3. Napravio je sina debila
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 18 nov 2019, 02:03

Yebem te seljo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 nov 2019, 08:04

Kamuflazn je napisao/la:
A ti mangup jel?
Opet ponavljam,ne krij se iza sjevera...ako imas sta kome licno reci imas pp.
A to kad neko kritikuje kao pojedinac npr moj sjever,ja se ne moram slagati ali necu pisati "mangupske poruke" kao ovaj iznad "sto im ne kazes" ili " skupi muda pa reci"....Fino ti sam skupis muda pa posaljes poruku na pp tim sto seru i natabanas ga kad si zajeban kontas.Ne uvlacis tribinu u to ,rijesis sam.Akteras-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 nov 2019, 08:25

Isto da kažem "haj dođi na Vojnu akademiju u Beogradu pa im reci da su četnici". :rol:
Kad u svijetu navijači prijetnjama i pritiscima na ljude u upravi vode fudbalski klub, to se zove mafija. Kod nas se to zove nemjerljiva ljubav prema klubu. Evo, u Romi se dešava skandal, prvi put nakon 40 godina će Roma dobit kapitena koji nije Rimljanin. Baš me zanima da li će tifozi Rome pisat grafite i prijetit upravi da vrati Florencija u prvu postavu i da mu stave kapitensku. Hoće qrac, ne pitaju se oni ništa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 nov 2019, 08:48

skoroalen je napisao/la:
18 nov 2019, 08:25
Isto da kažem "haj dođi na Vojnu akademiju u Beogradu pa im reci da su četnici". :rol:
Kad u svijetu navijači prijetnjama i pritiscima na ljude u upravi vode fudbalski klub, to se zove mafija. Kod nas se to zove nemjerljiva ljubav prema klubu. Evo, u Romi se dešava skandal, prvi put nakon 40 godina će Roma dobit kapitena koji nije Rimljanin. Baš me zanima da li će tifozi Rome pisat grafite i prijetit upravi da vrati Florencija u prvu postavu i da mu stave kapitensku. Hoće qrac, ne pitaju se oni ništa.
Florenzi je Romin Hebibović
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 09:13

Raja danas za historiju

Veliki korak ka nasem Kosevu
Kako saznaje Klix.ba, već mjesecima su čelnici FK Sarajevo u svakodnevnom kontaktu sa svim nivoma vlasti, a usvajanje ovog regulacionog plana koji će suštinski pretvoriti "Asim Ferhatović Hase" iz multifunkcionalnog u isključivo nogometni stadion je prvi korak ka tome da se Klub iz Maršala Tita 38b aktivno uključi u njegovo renoviranje i, potencijalno, dugogodišnji najam ili čak kupovinu.
Sjednica pocinje u 15h
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 nov 2019, 09:44

Denchi je napisao/la:
18 nov 2019, 09:13
Raja danas za historiju

Veliki korak ka nasem Kosevu
Kako saznaje Klix.ba, već mjesecima su čelnici FK Sarajevo u svakodnevnom kontaktu sa svim nivoma vlasti, a usvajanje ovog regulacionog plana koji će suštinski pretvoriti "Asim Ferhatović Hase" iz multifunkcionalnog u isključivo nogometni stadion je prvi korak ka tome da se Klub iz Maršala Tita 38b aktivno uključi u njegovo renoviranje i, potencijalno, dugogodišnji najam ili čak kupovinu.
Sjednica pocinje u 15h
Okdud sad to, do neki dan seru svi kako su nasi nezainteresovani, kako se sabra ne javlja na pozive itd..
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 09:44

Cenga kaki
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 nov 2019, 09:47

NorthN01 je napisao/la:
17 nov 2019, 22:16
Zip je napisao/la:
17 nov 2019, 18:03
simidobar je napisao/la:
17 nov 2019, 16:47

Nam moze dovest Murinja, Klopa i jos 50 trenera al u ovim uslovima koje mi imamo oni nece napravit nista.. uopste nista pogresno nije rekao..

Ovo je pretjerivanje..

Za koji ku*ac mi treba da placamo nesto sto nismo u mogucnosti da koristimo.. realno sad ne mozes dodat 3 ista pasa na 80% terena...

Teren je najosnovniji uslov, koliko god mi okretali glavu... sve dok se to ne popravi mi samo gubimo vrijeme i tapkamo u mjestu.. napredak 0 bodova...
Zato treba gledati da se napravi stadion sa vrhunskom travom.
Pa ces onda imati 50% utakmica na odlicnom terenu, plus jednu ili dvije ugostima kod kona...

Samo takodjer treba reci, da smo mi losi bez obzira kakav teren bio...
Nije manjak motivacije zbog protivnika i terena nego zbog trenera. On to ne zna, evidentno.

Samo je steta sto se slusala grupa zvana grafit boysi, pa su ostavili trenera na svom radnom mjestu, jer je on svoj maximum u klubu dao. Sad ide pad, hvala bogu oa je blagi pad jer se ima vremena reagovati... Da je nagli, nebi nam spasa bilo...
Cuj grupa grafity Boysi, iznenadjujes me iz dana u dan ..
Veca je steta sto ti navijas za Fks i sto znas uopste za ovaj forum .. al haj istresi se slobodno 🤣
Ne znam sta je problem druze.
Jeste sarali grafite po imovini kluba, jeste.
Snosi odgovornost za to, ili ne citaj sta pisem.

Ti imas svoje vidjenje situacija, ja svoje. I gotova prica. Hvala bogu da ne razmisljamo isto.

A to ko je i sta veca steta, aplauz ili baklja svakako mozemo porazgovarati na tu temu :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 nov 2019, 10:24

Kamuflazn je napisao/la:
A ti pises pod imenom i prezimenom? Hahaha
Doduse zna se ko si, ali si se pokusao sakriti iza nika :guz:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 18 nov 2019, 10:27

Jest sigurno se prepali grafita i prosjeka 1000 ljudi na tribinama. Inace je ova uprava poznata kao bezmudna, aha kako da ne.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 nov 2019, 10:43

Sda mafija odlucuje sa onim sto je vec prevario raju za stadion , dabogda da to na ista izadje . I ako misle nake pare od Sarajeva dobit u najmanju ruku stadion na 3 decenije do 5 najma sa opcijom kupovine.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 11:20

zagorski je napisao/la:
18 nov 2019, 11:18
https://sportsport.ba/fudbal/clanovima- ... ica/341380

Mamu li vam banditsku :puke:
Iz pritvora na posao hahahah mamaru im jbm kako ispunise kvorum lopovi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 11:21

paulus je napisao/la:
18 nov 2019, 10:43
Sda mafija odlucuje sa onim sto je vec prevario raju za stadion , dabogda da to na ista izadje . I ako misle nake pare od Sarajeva dobit u najmanju ruku stadion na 3 decenije do 5 najma sa opcijom kupovine.
Bukvalno ide plan ko u Zenici....kako sam saznao

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 nov 2019, 11:24

Denchi je napisao/la:
18 nov 2019, 11:21
paulus je napisao/la:
Izvini ne znam kakav je plan u Zenici bio , mozes obrazlozit ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 nov 2019, 11:55

Igraci i ss koji imaju najvece plate, najbolje uslove, redovne plate, trening kamp, sluzbena vozila, itd nikako se za njih ne moze reci da nisu dobro pazeni, i da im nesta u FKS fali.

Kriviti upravu za rezultate a pritom ti igraci i ss imaju sta god pozele, je jadna, sramno i bezobrazno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 nov 2019, 12:25

paulus je napisao/la:
18 nov 2019, 11:24
Denchi je napisao/la:
18 nov 2019, 11:21
paulus je napisao/la:
Izvini ne znam kakav je plan u Zenici bio , mozes obrazlozit ?
Stadion na koristenje fud.klubu 5-6 decenija sa opcijom
Atletskom klubu odvojen stadion za atletiku

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 18 nov 2019, 13:19

Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Giuseppe1, mosarajvosa83, r3m1 i 27 gostiju.