Boris Pandža
Re: Boris Pandža
Nije meni Albanija pokazala da je Sušić pogriješio sa Mravcem. To je samo bila potvrda. Svi su očekivali da starta Pandža, koji je u velikoj formi, a i dosta mlađi, perspektivniji. Ali eto, selektor se odlučio za "univerzalca".
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ovaj Mali Pandza zasluzuje mjesto u prvih 11, igra dobro, daje golove, i pravi je Bosanac...
BLUE NATION.
Jaydoo82 je napisao/la:Ovaj Mali Pandza zasluzuje mjesto u prvih 11, igra dobro, daje golove, i pravi je Bosanac...

I nije bas pravi Bosanac,vise naginje na Hercegovca.
@Curtman nam rece da je jedan od najgorih igraca svih vremena u repci.Sta cemo onda.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako je on rekao da je najgori, najgori je, nema tu diskusije.harishp je napisao/la:@Curtman nam rece da je jedan od najgorih igraca svih vremena u repci.Sta cemo onda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ovaj momak ima predispozicije bolje od svakog stopera koji ikad rodjen na balkanu,samo da li ima u glavi e to je druga prica
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Koje?tik-tak je napisao/la:ovaj momak ima predispozicije bolje od svakog stopera koji ikad rodjen na balkanu,samo da li ima u glavi e to je druga prica
RIP SALE VILENJAK
186 visok i jos pola od toga u ramenima.RKO je napisao/la:Koje?tik-tak je napisao/la:ovaj momak ima predispozicije bolje od svakog stopera koji ikad rodjen na balkanu,samo da li ima u glavi e to je druga prica
Dobar u skok igri,ako i to sto je dobar i u prekidima sto se tice defanzive.Brzina za tu konstrukciju,sasvim solidna.
Plus sto jedan rodjeni zapadni Mostarac koji je dugo boravio u Sirokom.Ima pametnije razmisljanje i kao sportista i kao covjek,nego vecina iz tog regiona.
Cak je i trener lazia Reja rekao,da je jedan od boljih flaster igraca koji je ikad vodio.
Sto znaci osim predispozucija ima itekako i u glavi a ponesto mu ostalo i u srcu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jak,odlucan,srcan...harishp je napisao/la:186 visok i jos pola od toga u ramenima.RKO je napisao/la:Koje?tik-tak je napisao/la:ovaj momak ima predispozicije bolje od svakog stopera koji ikad rodjen na balkanu,samo da li ima u glavi e to je druga prica
Dobar u skok igri,ako i to sto je dobar i u prekidima sto se tice defanzive.Brzina za tu konstrukciju,sasvim solidna.
Plus sto jedan rodjeni zapadni Mostarac koji je dugo boravio u Sirokom.Ima pametnije razmisljanje i kao sportista i kao covjek,nego vecina iz tog regiona.
Cak je i trener lazia Reja rekao,da je jedan od boljih flaster igraca koji je ikad vodio.
Sto znaci osim predispozucija ima itekako i u glavi a ponesto mu ostalo i u srcu.
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
ma boris je mostarac al' onaj pravi, cim ga cujem kako prica i kako covjek razmislja znam odmah sve..harishp je napisao/la: 186 visok i jos pola od toga u ramenima.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Meni definitivno jedan od drazih reprezentativaca.Steve je napisao/la:ma boris je mostarac al' onaj pravi, cim ga cujem kako prica i kako covjek razmislja znam odmah sve..harishp je napisao/la: 186 visok i jos pola od toga u ramenima.
I 100% se slazem sa @principatusovim gledistem u vezi Pandze.
Ono sto mi je drago,da je trener Mechelena gotovo sam rekao da igrac koji je reprezentativac jedne repke koja je smozdila Belgiju.Itekako kvalitetan da igra u njegovom klubu.Znaci dobro se dobrim vraca.A ovaj to maksimalno iskoristio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2010, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Hahahahaha harise yebo ti sebe, nisi normalan. Haahhaha.harishp je napisao/la:Jaydoo82 je napisao/la:Ovaj Mali Pandza zasluzuje mjesto u prvih 11, igra dobro, daje golove, i pravi je Bosanac...![]()
Pandza je sve,samo nije mali.
I nije bas pravi Bosanac,vise naginje na Hercegovca.
@Curtman nam rece da je jedan od najgorih igraca svih vremena u repci.Sta cemo onda.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Naravno da je jedan od najgorih. Ali kad igra na desnom beku. Sta drugo rec nakon utakmice gdje aut nije izveo kako treba, i gdje ga je onaj mali albanac driblao ko da je Ronaldo a ne neki tamo igrac iz Svedske lige? Ali vise je kriv moron sto ga stavi na tu poziciju. Kao centar-half je solidan. Ni manje ni vise.
A to sto skutori pucaju od muke radi njegovih izjava je naravno plus.
A to sto skutori pucaju od muke radi njegovih izjava je naravno plus.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo moje pitanje "Koje" nemojte shvatiti kao nesto lose.Slazem se da je momak pravo dobar,extrica samo popravi igru 1v1 sto je gore neko napisao i negine mu Premiership a sad da je najbolji stoper ili ti ga potencijal na balkanu neznam bas ali ja ga gotivim kao da jeste.Nas je.Mislim da sa Spahicem treba ciniti prvi stoperski par i Jahicem ispred kao defanzivnim veznim....imali bi jaku centralnu odbranu
RIP SALE VILENJAK
I ja mislim da bi on trebao igrati sa Spahicem,ta on nam je jedini igrac koji zapravo i izgleda kao stoperRKO je napisao/la:Ovo moje pitanje "Koje" nemojte shvatiti kao nesto lose.Slazem se da je momak pravo dobar,extrica samo popravi igru 1v1 sto je gore neko napisao i negine mu Premiership a sad da je najbolji stoper ili ti ga potencijal na balkanu neznam bas ali ja ga gotivim kao da jeste.Nas je.Mislim da sa Spahicem treba ciniti prvi stoperski par i Jahicem ispred kao defanzivnim veznim....imali bi jaku centralnu odbranu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja kari-ne i svetaca.Dylan Dog je napisao/la:Svete rijeci.Cartman je napisao/la:Harishp, najveci moron na forumu, a i sire. Sigurno ne manje, mozda i vise.

Jedan ne cita kao biva ono sto napisem a zna citirati svaku koja mu nepase od mene.I plus svakog naseg igraca je maksimum ispljuvao i omalovazio.Bez obzira ko bio a razlozi bizarni
A drugog ne zanima BIH repka ni reprezentivci.Cak sta vise drazi mu je Hamsik.
E pa ako je iko moron i lazov onda.........
Ali vazda je bilo,svaka krpa svoju zakrpu nadje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eto kakvi pljuju
Kako ima obraza se reg. na jedan sportski sajt 

Pandža je pravi Bosanac/Hercegovac nije vazno, covjek se bori za BIH i na tekmi uvjek da sve od sebe. Zato i zasluzuje da bude u prvih 11 u sredini sa spahicem..
znaci
Lulic Spahic Pandza Mujdza
znaci
Lulic Spahic Pandza Mujdza
BLUE NATION.
Mislio sam da nije moguce odigrat onako lose kao sto je ovaj odigro protiv Svedske. Sad je bio vrlo blizu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Na koju god temu zavirim ti Cartman pljujes po nasim igracima,a odkako je Safet selektor nismo bolje odigrali.
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.