FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 nov 2019, 16:26

Sve u i oko, na i ispod.. kluba i navijača može stati u jednu utakmicu prošle sezone.
NK Široki Brijeg : FK Sarajevo 1pol 0:0, 2pol 0:3.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 17 nov 2019, 16:27

Zna li neko kako izgleda novi klupski autobus?Ili jos nije kupljen,znam da je Nam govorio da cemo dobiti autobus : D :D?

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 17 nov 2019, 16:29

Uzecemo od Centrotransa bus i prefarbati. Pregleda njihove buseve iprekrizos najbolje i to je to.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 nov 2019, 16:39

ShofaII je napisao/la:
17 nov 2019, 16:22
Pa ne potpisuje Jeleskovic ugovor sa Husrefom nego sa upravom.
Jbt Jeleskovicu ugovor isticao i nasi ga nisu produzili.
Pusti skuplje Husref kriv. Znali su nasi da Jeleskovic nece vise biti tu zato su i poslali Šarića na seminar u Tursku.
Ovaj Custovic je macak u vreci i sigurno ne znas na cemu si sa njim dok ne probas.

Uglavnom uprava nije stisnula damu da produzi Jeleskovica i dovede ovu vasu zakletvu Custovica.
Husrefu je isticao ugovor al nisu imali damu da preuzmu odgovornost. Sad kao jajare kakve zele da svu svoju odgovornost i nerad prebace na trenera.
ODGOVORNOST UPRAVE JE KONDICIONI I KRAJ PRICE. Svjesno poslali Šarića na seminar da bi zamjenio Jeleskovica. Isto tako odgovornost uprave je Husref.

Husrefova odgovornost je ekipa i da ih dovede u red kako zna.

A igraci trebaju da se dozovu i shvate da mi gledamo njihovu qrcobolju i to da igraju kad hoce. I svjesno to rade dobro kuci lose na strani.
Ako su htjeli da idu trebali su trazi ti slobodne papire kad nisu imali isplacene plate. A ne da nas jebu sad sa qurcoboljom.
Nisu igraci bojkotovali pripreme zbog svadbi nego zbog plata.
Ma sve oni to znaju,Al opet istu pricu pricaju i pricat ce i da pobjedimo 15 utakmica zaredom.
Ja licno nikad za Custovica tog nisam cuo,a nisu ni oni nego ukucali na google vidili i sad se prave da oni znaju odlicno njegou karijeru i da je strucnjak,ne kazem da nije,Al niko ne moze to odma tvrdit kad niko nije upoznat sa njegovim radom,oni to koriste samo kako bi blatili nekog i pokazali nekom nesto.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 nov 2019, 16:42

Pitar6785 je napisao/la:
17 nov 2019, 15:24
Jeleskovic Gdje god radio osvoi TITULU. Neznam jel taj covjek igdje uvezo 2 godine. Dali ga je trener zrinjskog otjero ili zelje ili je ko neka lutalica ko ima najbolji tim tubi iso da trenira.

Ako je Husref smjenio JELESKOVICA odma dat otkaz Husrefu KAO I cjeloj upravu I ss.

Jeleskovic bi istreniro stanojevica da bi Ovaj cim bi dobio naocale razvalio ligu igra 90+ minuta PO utakmici.. Bi al u kurcu

Jeleskovic bi natjero sudiju da svira penal protiv slobode. Bi al u kurcu

Murinjo osvoio kup osvoio 2 mjesto osvoio ligu evrope

Lester je bio prvak PRIJE 3 godine

Sevilja osvoila kup uefe 3x zaredom

Budzet Manchester United ima skoro ko I city ako dodas koliko je taj klub popularan 2 m dresova prodaju I normalno je da otjeraju trenera koji nemoze iznad 5 mjesta u roku od 15-16 kola.

Alegri je dobio otkaz radi ne osvajanja lp, posto navijacima juventusa osvajanje alabaster A serije se podrazumjeva, I 100% sam ubjeden da je Alegri osvoio lp a bilo 3 u seri A da ga nebi istjerali

OVDE se dalo primjetit da je nekim navijacima krivo za platu I klauzulu koju Husref ima, neznam kako to neki znaju sta je u ugovoru al iako znaju I Ako je 11k km I 12 mjeseci da mu se isplati u slucaju tjeranja Meni to nije puno

Uprava mora dat do znanja igracima da oni nemogu tjerat nikoga jer prvo niko od njih nije Messi , vec im je dedo sa 35 najbolji medzu njima, oni trebaju da daju sve sto mogu jer ni oni neigraju dzaba ponovo kazem dedo sa 35 najbolji medzu njima
Upravo tako,potpisujem svaku rijec
Husref izvede istu ekipu protiv Sirokog i protiv Radnika,Siroki ubijemo protiv Radnika se vucemo na terenu,jel to do Husrefa ?
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 17 nov 2019, 16:47

Denchi je napisao/la:
17 nov 2019, 11:40
ShofaII je napisao/la:
17 nov 2019, 11:25
joker90 je napisao/la:
17 nov 2019, 10:57
Kad bi FKS sad otpustilo Husrefa, on bi vec sutra imao na stolu 5 ponuda od vecih klubova. :kafa:
A koga cemo dovesti umjesto Husrefa?
Nekog ko ima isto ponuda ili manje.
Nema niko damu da kaze koje je ime u igri, da je kakv kvalitet juce bi to nasi zavrsili i danas se slikali i promovisali.
Boli mene briga koliko Husref ima ponuda i hoce li ga iko nakon nas.
Hocu ba trenera da je bolji a ne da mu mi budemo prvi ozbiljni posao i prvi klub sa navijacima.
NAM:
Vidite li u budućnosti mogućnost da dovedete neka od najvećih svjetskih imena da treniraju i vode akademiju u Sarajevu, ali i prvi tim?

"Da i to vrlo brzo. Jer, ako dovedemo vrlo poznate fudbalere, trenere i stručnjake...

HUS:
čisto sumnjam da će biti nekog napretka bez obzira ko došao u Bosnu i da dovedete najboljeg trenera na svijetu, čisto sumnjam".
:kafa:
Nam moze dovest Murinja, Klopa i jos 50 trenera al u ovim uslovima koje mi imamo oni nece napravit nista.. uopste nista pogresno nije rekao..

Ovo je pretjerivanje..

Za koji ku*ac mi treba da placamo nesto sto nismo u mogucnosti da koristimo.. realno sad ne mozes dodat 3 ista pasa na 80% terena...

Teren je najosnovniji uslov, koliko god mi okretali glavu... sve dok se to ne popravi mi samo gubimo vrijeme i tapkamo u mjestu.. napredak 0 bodova...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 nov 2019, 16:57

Kamuflazn je napisao/la:
17 nov 2019, 16:52
Ovdje vrijeme stalo, sve isto. Isti likovi lazu konstantno bez ikakvih sankcija. Toliko o administraciji.
A ko to laže i koji likovi?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 nov 2019, 17:23

simidobar je napisao/la:
17 nov 2019, 16:47

Nam moze dovest Murinja, Klopa i jos 50 trenera al u ovim uslovima koje mi imamo oni nece napravit nista.. uopste nista pogresno nije rekao..

Ovo je pretjerivanje..

Za koji ku*ac mi treba da placamo nesto sto nismo u mogucnosti da koristimo.. realno sad ne mozes dodat 3 ista pasa na 80% terena...

Teren je najosnovniji uslov, koliko god mi okretali glavu... sve dok se to ne popravi mi samo gubimo vrijeme i tapkamo u mjestu.. napredak 0 bodova...
Isti su uslovi za sviju....malo mi je dopizdilo to izvlacenje na teren...jer dosta ekipa igra bolje i ljepse od nas a pametnije svakako....ovaj ne zna osnove uigrat...ima ociglednu prednost u visini ekipe...a tek nam je svaki 20 korner opasan...

A druga stvar "MI" ne placamo nikoga, pa ni ovog alibi-meistera...Nam ako hoce ime i bolje trenere onda ce doci vrlo brzo kao sto je rekao u intervjuu...on placa sve svojom lovom....
A ako je taj neki skup pa i Husref je, nije Bosnjakovica nijednom dobio a Milenko za milju i po vodi ekipu....pa ti vidi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 nov 2019, 17:30

Uf kad se poslije pauze vrati oremus rahman stanoje tatar itd.
NEMA NAZAD

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 17 nov 2019, 17:31

SarajevoJeBordo je napisao/la:
17 nov 2019, 17:04
Dajte ban kad mi ko kritikuje babukicu kme kmee kmee
Velika je razlika izmedju kritike i pljuvanja.. ;)

Uopste mi se ne svidja igra a ni neki njegovi stavovi u ovoj sezoni. Ni blizu ko prosle sezone.
Takodje prema svojim kolegama treba da ima puno vise postovanja.

Ima gresaka sto jest, jest..

Al zamisli da nam dodje neko poput morza... :facepalm: vidis da moze puno gore.. :shhh:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 nov 2019, 17:34

Cuj shofe neko nekoga hvalio i sad taj neko kriv haha Ja sam kralju navijac moje je da hvalim, kritikujem, prizivam igrace itd... A onaj za koga ti navijas je trener, i on je DIREKTNO ODGOVORAN za rezultat i igru, koja je OCAJNA !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 17 nov 2019, 17:40

Denchi je napisao/la:
17 nov 2019, 17:23
simidobar je napisao/la:

Ovo je pretjerivanje..

Isti su uslovi za sviju....malo mi je dopizdilo to izvlacenje na teren...jer dosta ekipa igra bolje i ljepse od nas a pametnije svakako....ovaj ne zna osnove uigrat...ima ociglednu prednost u visini ekipe...a tek nam je svaki 20 korner opasan...

A druga stvar "MI" ne placamo nikoga, pa ni ovog alibi-meistera...Nam ako hoce ime i bolje trenere onda ce doci vrlo brzo kao sto je rekao u intervjuu...on placa sve svojom lovom....
A ako je taj neki skup pa i Husref je, nije Bosnjakovica nijednom dobio a Milenko za milju i po vodi ekipu....pa ti vidi....
Nema tu nikakvog izvlacenja.. slusaj misljenje o nasim najboljim terenima kad igramo neke medjunarodne utakmice.

Braca ako nema hljeba uzalud sve ostalo, mislim moze se jest, al nije to to..

Moze Nam bacit brdo para a da ne ulozi u infrastrukturu al dobre rezultate i kvalitetne igrace ce dobit tek kad napravi ono osnovno za fudbal, bar solidnu infrastrukturu..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 nov 2019, 17:57

A ne znam kako se zove rjesavanje stadiona i sirenje kampa po uzoru na vfc akademiju nego ulaganje u infrastrukturu?
Pa ulaganje u ekipu i strucni stab...

Ocigledno ima ambicije covjek
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 nov 2019, 18:03

simidobar je napisao/la:

Ovo je pretjerivanje..

Zato treba gledati da se napravi stadion sa vrhunskom travom.
Pa ces onda imati 50% utakmica na odlicnom terenu, plus jednu ili dvije ugostima kod kona...

Samo takodjer treba reci, da smo mi losi bez obzira kakav teren bio...
Nije manjak motivacije zbog protivnika i terena nego zbog trenera. On to ne zna, evidentno.

Samo je steta sto se slusala grupa zvana grafit boysi, pa su ostavili trenera na svom radnom mjestu, jer je on svoj maximum u klubu dao. Sad ide pad, hvala bogu oa je blagi pad jer se ima vremena reagovati... Da je nagli, nebi nam spasa bilo...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 17 nov 2019, 18:23

Denchi je napisao/la:
17 nov 2019, 17:57
A ne znam kako se zove rjesavanje stadiona i sirenje kampa po uzoru na vfc akademiju nego ulaganje u infrastrukturu?
Pa ulaganje u ekipu i strucni stab...

Ocigledno ima ambicije covjek
Namove zelje su super, sve je fino rekao.. samo da pocne.. naslusali smo se svega, ako me razumijes... :)

Za mene je porazavajuce to da nas najbolji igrac iz prosle sezone ne moze izborit mjesto u Kortrijku.. Pravo dobar igrac, borac, ima slifa.. al fali mu nesto... I svi koji odu iz PL imaju taj problem...

Tereni, spora igra... Jos uvijek se gusimo u tom...ne mozemo rec da nam fali talenta..

Odlican primjer je Serbecic i koliko je covjek tamo napredovao... a nije se bas nesto naigrao u Rozenburgu... i ako smo mi Brazil sto se tice fudbalera za njih oni su puno spremniji i uigraniji... imaju uslove.. tereni su im svugdje dobri... standardno, nije neka prica.. to se podrazumijeva..

Samo nam fali par zakona i da ovi "patrioti" iz politike imaju malo volje da prezentuju neku pozitivnu pricu o BiH u svijetu..
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 17 nov 2019, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 nov 2019, 21:43

OPAAA, SEMA PIŠE...

Sram ih bilo, grobari albanske atletike, uništavaju atletsku stazu i atletski sport u Albaniji 😂😂😂

Ako Bog da, sutra se ispunjava prvi i osnovni uslov za odlazak atletske staze sa koševskog stadiona u historiju. ;)
FK Sarajevo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 nov 2019, 22:10

Sutra je ova sjednica..
"Sjednica OV Centar na kojoj bi trebao biti izglasana promjena regulacionog plana za Koševo po kojem sadašnji višefunkcionalni stadion mijenja fudbalska arena. To je prvi i osnovni uslov da bi se uopšte moglo krenuti u izgradnju fudbalske arene na mjestu današnjeg stadiona."
FK Sarajevo

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 17 nov 2019, 22:16

Zip je napisao/la:
17 nov 2019, 18:03
simidobar je napisao/la:

Ovo je pretjerivanje..

Zato treba gledati da se napravi stadion sa vrhunskom travom.
Pa ces onda imati 50% utakmica na odlicnom terenu, plus jednu ili dvije ugostima kod kona...

Samo takodjer treba reci, da smo mi losi bez obzira kakav teren bio...
Nije manjak motivacije zbog protivnika i terena nego zbog trenera. On to ne zna, evidentno.

Samo je steta sto se slusala grupa zvana grafit boysi, pa su ostavili trenera na svom radnom mjestu, jer je on svoj maximum u klubu dao. Sad ide pad, hvala bogu oa je blagi pad jer se ima vremena reagovati... Da je nagli, nebi nam spasa bilo...
Cuj grupa grafity Boysi, iznenadjujes me iz dana u dan ..
Veca je steta sto ti navijas za Fks i sto znas uopste za ovaj forum .. al haj istresi se slobodno 🤣

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 nov 2019, 22:58

Jedva čekam naredni vikend i preslikavanje genijalnih zamisli našeg trenerskog maga na gostujući teren. Ne sumnjam da će njegov ljubavnik i kapiten to fino izrežirati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 17 nov 2019, 23:02

Lahko je srati sakriven iza imena. Fino ste ljetos mogli otic na ciglane pa reci grafity boysi ohladite malo, ko ste ba vi. Al muda ko u crva.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 11 gostiju.