kuknjava

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
E pa iskreno kad vec hocete da znate,niti sam iz zdravstvenih razloga osunecen,niti vjerskih uvjerenja,nego iz razloga sto sam cuo da plavi vole obrezane..
Srbija je srce Tursketikatakaboys je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:19Ne grešite ni jedni ni drugi, jer i jeste poturčeni Srbi!
Možda si i ti pokršteni Turčintikatakaboys je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:19Ne grešite ni jedni ni drugi, jer i jeste poturčeni Srbi!
dete janjičarashtaje je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:38Možda si i ti pokršteni Turčintikatakaboys je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:19Ne grešite ni jedni ni drugi, jer i jeste poturčeni Srbi!
Tvoj dedo je pristo na jedan uštipak za turčenje!Enigma je napisao/la: ↑17 nov 2019, 16:34Majko. a znas li to ko su Turci ?
-Pa naravno sine a kako to ne bi znala .
-Pa svaka srpkinja sine, to dobro zna.
-Turci su bili vladari ovdje punih 520g i svaka srpkinja
je morala s njima prvo spavati
pa tek onda sa svojim muzem.
-Sine to se zvalo "pravo prve bracne noci"
- ili u nasem junackom servskom narodu bilo je poznato kao "Vodanje opanaka" Dok je srbin vodao opanke,
-to jest vodao konja da ga aga vidi da slucajno ne viri kroz kljucaonicumi smo , servkinje morali spavati sa agama.
-I tako sine punih 520 godina
-Pa tako sada u nasoj krvi sine ima 49% turskih gena.
-Mi smo sine PRAVOSLAVNI TURCI
- to ne smes nikada da zaboravis, sine.Nikada
Da su turci crnci Srbija bi se Nigerija zvala
I ti si negdje moderator?! I tebe neko postavi na to mjesto??!! I ti navijas za FKS??!!
Moj dedo spasio nenu od turskog qrca a ti se upitaj koji ti je turcin predaktikatakaboys je napisao/la: ↑17 nov 2019, 20:28Tvoj dedo je pristo na jedan uštipak za turčenje!Enigma je napisao/la: ↑17 nov 2019, 16:34Majko. a znas li to ko su Turci ?
-Pa naravno sine a kako to ne bi znala .
-Pa svaka srpkinja sine, to dobro zna.
-Turci su bili vladari ovdje punih 520g i svaka srpkinja
je morala s njima prvo spavati
pa tek onda sa svojim muzem.
-Sine to se zvalo "pravo prve bracne noci"
- ili u nasem junackom servskom narodu bilo je poznato kao "Vodanje opanaka" Dok je srbin vodao opanke,
-to jest vodao konja da ga aga vidi da slucajno ne viri kroz kljucaonicumi smo , servkinje morali spavati sa agama.
-I tako sine punih 520 godina
-Pa tako sada u nasoj krvi sine ima 49% turskih gena.
-Mi smo sine PRAVOSLAVNI TURCI
- to ne smes nikada da zaboravis, sine.Nikada
Da su turci crnci Srbija bi se Nigerija zvala![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.