Sto budala ne procita izmisli. Pitao si ko je menadzerski. Nisam napisao da su razlog silovanja.emir79 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:47I oni su razlog sto smo mi 5. na tabeli, odnosno najgore plasirani u historiji? Sta je sa nemenadzerskih igraca? Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Krunica, Visce...
Opravdavate ovaj uzas vadeci 2-3 igraca iz naftalina.
Dzaba vam Lulic otvarao oci. Kvrzic sad ne valja, a do ove utakmice jedan od najboljih.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
- JohnCleese
- Kontakt:
Mijenjao se sistem zbog Pjanica vise puta.HongKong je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:21Nece mu dovesti sve te igrace, ali ce napraviti sistem koji ce izvuci sve prednosti koje Pjanic ima. Pa gledali smo sve tekme i u vecini utakmice vezni igraci bukvalno smetaju jedan drugom. Nije Pjanic igrac poput Mesija, Ronalda ili Manea npr, Balea i slicnih koji mogu uzeti loptu i napraviti razliku driblingom, prodorom...Pjanic je igrac koji diktira tempo, kako je i Sari rekao brzo razmislja, brzo pomjera loptu po terenu, ali sta mu vrijedi kad sve sto napravi na terenu nema ko na kraju iskoristiti. Svi gledaju da iskoriste najbolje sto imaju od svojih igraca, posebno kad imas nekog ko je svjetska klasa, samo kod nas stavis igraca i ocekujes da se desi nesto.
Ali eto nek bude da su Pjanic i Dzeko krivi za sve ove rezultate, a savez, selektor, igraci koje poziva da bi ih lakse prodali nisu. Mozda jos jedan ciklus cemo gledati ovu dvojicu i to je to. Onda cemo uzivati u igrama Sarica, Cimirota, Jajala, Hodzica, Visce, Loncara i ostalih. Jedva cekam da i to vidim.
Prvo ne moze s ovim nije mu kompatibilan, pa onda gusi ga ovaj- onaj, pa ne moze samo sa jednim partnernom u veznom redu premalo mu je to...
Na kraju krajeva upravo je Robert napravio identican sistem kao sto igra i Juventus. Tamo pokraj sebe ima Khediru cije je mjesto desno od Pjanica i koji pokriva prostor od svog do protivnickog sesnaesterca, usput pomaze u iznosenju lopte i Matuidia koji slicno djeluje s lijeve strane. Ovdje identicne zadatke imaju Cimirot i Besic, ili Saric ili u nekim utakmicama prije i Krunic. Pjanic je na istom mjestu sa istim zadacima kao sto ih ima i u klubu.
Treba biti realan i reci da je to bilo ucinkovito par utakmica Lige nacija i kuci protiv Finske, sto je premalo, i sto je iznova ponovo potvrdilo da nije do sistema koji (ne)odgovara Pjanicu... Sistem je podredjen Pjanicu i mit o sistemu je razbijen !
Samo tamo ga skoro nikad ne zasjene igraci poput Matuidia, Khedire ili Bentacura, a svakako da su kvalitetniji od recimo Cimirota koji ga zasjeni.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Da li je ikad Pjanic odigro utakmicu kao Mihtarijan protiv nas? Jednu utakmicu da je uzeo palicu i pokazao da je klasa?
+1JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:59
Treba biti realan i reci da je to bilo ucinkovito par utakmica Lige nacija i kuci protiv Finske
Svi smo pricali kako je Pjanic dosta razigraniji u Ligi Nacija i kako mu odgovara ovaj sistem 4-3-3 u odnosu na partije koje je pruzao pod Mesom sa 4-1-4-1. Protiv Finske odigrao fantasticnu utakmicu. Sa istim igracima u istoj postavi izasao tri dana poslije i bivao pojeden. Nije on jedini krivac, nema jedinog iskljucivog krivca, ali ovaj ciklus je pokazao da sa istim trenerom, u istoj formaciji i sa istim igracima u postavi on cesce pokazuje ispodprosjecne partije nego li one odlicne, a on bi trebao biti motor nase ekipe koji ce nas pokrenuti i kad ostalima ne ide dobro. Mora i on preuzeti odgovornost za to, a ne govoriti kako smo mi prosjecna ekipa dok nas hebena Armenija samara.
Finska prije mjesec dana. Mislim da je to to.
"We need to suffer. And we need to fight."
- JohnCleese
- Kontakt:
Svakako da mora preuzeti odgovornost i vjerujem da nije jedini krivac.mire96 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 15:11+1JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:59
Treba biti realan i reci da je to bilo ucinkovito par utakmica Lige nacija i kuci protiv Finske
Svi smo pricali kako je Pjanic dosta razigraniji u Ligi Nacija i kako mu odgovara ovaj sistem 4-3-3 u odnosu na partije koje je pruzao pod Mesom sa 4-1-4-1. Protiv Finske odigrao fantasticnu utakmicu. Sa istim igracima u istoj postavi izasao tri dana poslije i bivao pojeden. Nije on jedini krivac, nema jedinog iskljucivog krivca, ali ovaj ciklus je pokazao da sa istim trenerom, u istoj formaciji i sa istim igracima u postavi on cesce pokazuje ispodprosjecne partije nego li one odlicne, a on bi trebao biti motor nase ekipe koji ce nas pokrenuti i kad ostalima ne ide dobro. Mora i on preuzeti odgovornost za to, a ne govoriti kako smo mi prosjecna ekipa dok nas hebena Armenija samara.
Odgovornost raspodijeliti prema njihovom pristupu i statusu u reprezentaciji i inace njihovom statusu u svijetu fudbala.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mekan.
Pa po cemu su menadzerski? Po tome jer si ti neka strucnjacka faca koja smatra da ti igraci nisu za reprezentaciju, i odma menadzerski.samoposmatram je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:56Sto budala ne procita izmisli. Pitao si ko je menadzerski. Nisam napisao da su razlog silovanja.emir79 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:47I oni su razlog sto smo mi 5. na tabeli, odnosno najgore plasirani u historiji? Sta je sa nemenadzerskih igraca? Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Krunica, Visce...
Dzaba vam Lulic otvarao oci. Kvrzic sad ne valja, a do ove utakmice jedan od najboljih.
Kvrzic je bolji i od Todorovica i od Susica na desnoj strani. Prema tome tu pricu macku o rep okaci. Imas ti neki drugi interes sa tom pricom, a najmanje za boljitak reprezentacije.
Malo vise mozda pricati o tome da se odgađaju letovi da bi nase zvijezdice mogle da se opijaju, a ne trabunjati pricu o menadzerskim igracima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Sehic, Kovacevic, Kvrzic, Saric, Visca, Hodzic su menadzerski igraci koji su tu radi menadzera i nemaju kvalitet da budu tu. Sve te igrace sam poredao u onom postu gdje sam napisao ko stoji iza koga samo sam Viscu zaboravio.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kojeg to napadaca imamo da he bolji od Hodzica?? Sehic vs Begovic, pa cak bi se usudio reci da je do sada vise i boljih odbrana imao Sehic. Visca ima mjesta na spisku ali ne za prvih 11. Kovacevic Saric nebi trebali biti tu.Wandelanoite je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:42Sehic, Kovacevic, Kvrzic, Saric, Visca, Hodzic su menadzerski igraci koji su tu radi menadzera i nemaju kvalitet da budu tu. Sve te igrace sam poredao u onom postu gdje sam napisao ko stoji iza koga samo sam Viscu zaboravio.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Demirovica, a da ne pricam o tome kako bi tu trebali biti i Tankovic i Budimir prije Hodzica, ali se o tim momcima ne prica jer se mora progurati sarajevski skart Hodzic i Bajic.Fudo je napisao/la: ↑17 nov 2019, 19:17Kojeg to napadaca imamo da he bolji od Hodzica?? Sehic vs Begovic, pa cak bi se usudio reci da je do sada vise i boljih odbrana imao Sehic. Visca ima mjesta na spisku ali ne za prvih 11. Kovacevic Saric nebi trebali biti tu.Wandelanoite je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:42Sehic, Kovacevic, Kvrzic, Saric, Visca, Hodzic su menadzerski igraci koji su tu radi menadzera i nemaju kvalitet da budu tu. Sve te igrace sam poredao u onom postu gdje sam napisao ko stoji iza koga samo sam Viscu zaboravio.
Sehic je amatercina najgori golman u historiji BiH, 17 komada primiti u najlaksoj grupi ikad je porazno, 10 amaterskih reprezentacija je manje primilio, a Andora samo jedan vise.
Visca ima mjesta da bude na kraju spiska i da minute dobija u prijateljskim utakmica, kao Hotic ili Milosevic sada.
MES QUE UN CLUB!
- ASD
- Kontakt:
Čuj Tanković. Lik nas izlevatio deset put do sad.
Kaže da će igrati, mediji se zapale, pa onda kaže da se opet predomislio.
Kaže da će igrati, mediji se zapale, pa onda kaže da se opet predomislio.

Niko nije lud da igra za narkomancinu i fudbalsku neznalicu.
-
- Kontakt:
Gledas li ti ista osim kad igra Bosna?emir79 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:18Pa po cemu su menadzerski? Po tome jer si ti neka strucnjacka faca koja smatra da ti igraci nisu za reprezentaciju, i odma menadzerski.samoposmatram je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:56Sto budala ne procita izmisli. Pitao si ko je menadzerski. Nisam napisao da su razlog silovanja.emir79 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:47I oni su razlog sto smo mi 5. na tabeli, odnosno najgore plasirani u historiji? Sta je sa nemenadzerskih igraca? Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Krunica, Visce...
Kvrzic je bolji i od Todorovica i od Susica na desnoj strani. Prema tome tu pricu macku o rep okaci. Imas ti neki drugi interes sa tom pricom, a najmanje za boljitak reprezentacije.
Malo vise mozda pricati o tome da se odgađaju letovi da bi nase zvijezdice mogle da se opijaju, a ne trabunjati pricu o menadzerskim igracima.
Jarane pod prvo ko je taj Budimir, bili on igro za nas, pod drugo taj Tankovic nece da igra za nas a sta je to on postigao? Jedino si Demirovica spomenuo a da je realisticno, a nije ni on Ronaldo i neznam da li je bas bolji od Hodzica za sad dok od Bajica je i Melunovic bolji. Nije Sehic kriv sto je primo 17 golova, pa bufon bi primo 17 golova kad je odbrana suplja ko ****.Wandelanoite je napisao/la: ↑17 nov 2019, 19:37Demirovica, a da ne pricam o tome kako bi tu trebali biti i Tankovic i Budimir prije Hodzica, ali se o tim momcima ne prica jer se mora progurati sarajevski skart Hodzic i Bajic.Fudo je napisao/la: ↑17 nov 2019, 19:17Kojeg to napadaca imamo da he bolji od Hodzica?? Sehic vs Begovic, pa cak bi se usudio reci da je do sada vise i boljih odbrana imao Sehic. Visca ima mjesta na spisku ali ne za prvih 11. Kovacevic Saric nebi trebali biti tu.Wandelanoite je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:42Sehic, Kovacevic, Kvrzic, Saric, Visca, Hodzic su menadzerski igraci koji su tu radi menadzera i nemaju kvalitet da budu tu. Sve te igrace sam poredao u onom postu gdje sam napisao ko stoji iza koga samo sam Viscu zaboravio.
Sehic je amatercina najgori golman u historiji BiH, 17 komada primiti u najlaksoj grupi ikad je porazno, 10 amaterskih reprezentacija je manje primilio, a Andora samo jedan vise.
Visca ima mjesta da bude na kraju spiska i da minute dobija u prijateljskim utakmica, kao Hotic ili Milosevic sada.
-
- Kontakt:
Naravno da bi igrali kad bi pravi ljudi dosli po njih, a ne novinari.
Da ja sam kriv sto je primio, lik je usrao preko 5 bodova u ovim kvalifikacijama. Covjek je amater neviđeni, pored katastrofalnih reakcija, jedini golman kojem odbrana 3 puta po meču yebe majku sto suti i ne postavlja odbranu.
Demirovic je bolji naravno igra ozbiljniju ligu i mlađi je i u pravom timu on je taj koji bi dobio sansu.
Da ja sam kriv sto je primio, lik je usrao preko 5 bodova u ovim kvalifikacijama. Covjek je amater neviđeni, pored katastrofalnih reakcija, jedini golman kojem odbrana 3 puta po meču yebe majku sto suti i ne postavlja odbranu.
Demirovic je bolji naravno igra ozbiljniju ligu i mlađi je i u pravom timu on je taj koji bi dobio sansu.
MES QUE UN CLUB!
Ko su ti pravi ljudi? Pa pokusavalo se srediti ali covjek izabrao svedsku! Koga bi ti na gol, Begovica??? Pa on nas je kosto bodova i bodova, eve samo iz sjecanja, radjin gol u zenici protiv belgije, protiv kipra isto tako, a da nepricam za golove sa 30 metara u barazu protiv portugala itd.Wandelanoite je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:17Naravno da bi igrali kad bi pravi ljudi dosli po njih, a ne novinari.
I do kada cete ta tri gola spominjat? Ne spominjes 20 utakmica protiv Spanije, Francuske, Argentine, Brazila, Portugala...Fudo je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:34Ko su ti pravi ljudi? Pa pokusavalo se srediti ali covjek izabrao svedsku! Koga bi ti na gol, Begovica??? Pa on nas je kosto bodova i bodova, eve samo iz sjecanja, radjin gol u zenici protiv belgije, protiv kipra isto tako, a da nepricam za golove sa 30 metara u barazu protiv portugala itd.Wandelanoite je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:17Naravno da bi igrali kad bi pravi ljudi dosli po njih, a ne novinari.
I opet Begovic ima bolji prosjek primljenih golova od Sehica.
Sehic ne zna komunicirati s odbranom, sinoc direktni krivac za dva gola, a vi guslate o 3-4 kiksa Begovica u 10 godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.