Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Seoske varalice po prirodi, taman za Međedalegenda reala je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:13Helćo, ASD stalno ste na forumu što se ne prijavite za ss.ba ligu, ima slobodnih mjesta

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
ASD sam planiro u Bildere, a Helća u Grizlije pa eto samo da pristanu, al ignorišuOsim13 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:35Seoske varalice po prirodi, taman za Međedalegenda reala je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:13Helćo, ASD stalno ste na forumu što se ne prijavite za ss.ba ligu, ima slobodnih mjesta![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
U smislu da me poslovođa vrijeđao, da je jedino meni dosad prijećeno oduzimanjem sati i pisanjem prijava zbog nečega što apsolutno svi rade, da me je na prevaru i koristeći se smicalicama slao na drugo radno mjesto, da konstantno upravniku prenosi loše informacija sa terena o meni i da mi na leđa stavlja da radim više od drugih. U smislu da direktor pogona hoće da me prebaci i na gore radno mjesto zbog svega što je ova seljačina nalajala o meni.
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 17 nov 2019, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Oplodi mu ćerkuMarsal je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:39U smislu da me poslovođa vrijeđao, da je jedino meni dosad prijećeno oduzimanjem sati i pisanjem prijava zbog nečega što apsolutno svi rade, da me je na prevaru i koristeći se smicalicama slao na drugo radno mjesto, da konstantno upravniku prenosi loše informacija sa terena o meni i da mi na leđa stavlja da radim više od drugih.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako mislis istjerati neku pravdu, na to nazalost zaboravi. Predaj za vizu i pljuni mu u lice.
Kako se plaća?legenda reala je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:37ASD sam planiro u Bildere, a Helća u Grizlije pa eto samo da pristanu, al ignorišuOsim13 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:35Seoske varalice po prirodi, taman za Međedalegenda reala je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:13Helćo, ASD stalno ste na forumu što se ne prijavite za ss.ba ligu, ima slobodnih mjesta![]()
Maršale, veći si od njega, saznaj gdje živi i šta vozi, i kad ti sljedeći put bude srao reci mu da bi mu se lupam Megan mogo na Bilmišću spontano samozapalit
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma zabava nema naknade nikakve, haj razmislite
Slažem se s tobom u vezi Marsala, samo mu jbati mater nema ti druge
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Fantasista
- Kontakt:
U ovoj usranoj državi nemaš nikakva prava. Prolaziš kroz sve što sam i ja prošao. Čim sam se malo pobunio krenuli me lomit ne bi li napustio i na kraju mi nisu produžili ugovor. Bio sam jedan od najboljih radnika al nisam šefovima odgovarao jer sam tražio svoja prava. Ne daju ti godišnji, oni nameću svoje i ne pitaju možeš li. Ujutro dođem i zadužim lopatu da čistim snijeg dok kolege unutra piju čaj. Kao što bi Čorba rekao: osjećam se k'o posljednje go.vno.Marsal je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:39U smislu da me poslovođa vrijeđao, da je jedino meni dosad prijećeno oduzimanjem sati i pisanjem prijava zbog nečega što apsolutno svi rade, da me je na prevaru i koristeći se smicalicama slao na drugo radno mjesto, da konstantno upravniku prenosi loše informacija sa terena o meni i da mi na leđa stavlja da radim više od drugih. U smislu da direktor pogona hoće da me prebaci i na gore radno mjesto zbog svega što je ova seljačina nalajala o meni.
Ako je tvoja riječ protiv njegove ti si tu donji gdje god da prijaviš.Jedino ako imate neki sistem praćenja kolicine i kvalitete obavljenog posla ali svejedno ne možeš natjerati nikogada te negdje ne prebaci ili odvoji sa tvog trenutnog zaduzenja.Marsal je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:39U smislu da me poslovođa vrijeđao, da je jedino meni dosad prijećeno oduzimanjem sati i pisanjem prijava zbog nečega što apsolutno svi rade, da me je na prevaru i koristeći se smicalicama slao na drugo radno mjesto, da konstantno upravniku prenosi loše informacija sa terena o meni i da mi na leđa stavlja da radim više od drugih. U smislu da direktor pogona hoće da me prebaci i na gore radno mjesto zbog svega što je ova seljačina nalajala o meni.
Mene moj sef poslao 50 kilometara da vozim o svom trosku, a primio svog komšiju na moje mjesto.Fantasista je napisao/la: ↑17 nov 2019, 18:09U ovoj usranoj državi nemaš nikakva prava. Prolaziš kroz sve što sam i ja prošao. Čim sam se malo pobunio krenuli me lomit ne bi li napustio i na kraju mi nisu produžili ugovor. Bio sam jedan od najboljih radnika al nisam šefovima odgovarao jer sam tražio svoja prava. Ne daju ti godišnji, oni nameću svoje i ne pitaju možeš li. Ujutro dođem i zadužim lopatu da čistim snijeg dok kolege unutra piju čaj. Kao što bi Čorba rekao: osjećam se k'o posljednje go.vno.Marsal je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:39U smislu da me poslovođa vrijeđao, da je jedino meni dosad prijećeno oduzimanjem sati i pisanjem prijava zbog nečega što apsolutno svi rade, da me je na prevaru i koristeći se smicalicama slao na drugo radno mjesto, da konstantno upravniku prenosi loše informacija sa terena o meni i da mi na leđa stavlja da radim više od drugih. U smislu da direktor pogona hoće da me prebaci i na gore radno mjesto zbog svega što je ova seljačina nalajala o meni.

I na kraju mi i ne produze ugovor i hajd na biro.
Dvojica kolega na bolovanju. Šefov šef meni nešto sere, a ja se na licu mjesta počnem skidati i kaem evo ti radi.

Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Nažalost u ugovoru postoji stavka prilikom naših zaduženja koja kaže i sve ostalo i upravo na tu caku koju su ugradili u ugovor mogu da te pošalju u drugi pogon ili da ti dadnu otkaz ako odbiješ, dvojica kolega iz drugih pogona su odbili prelazak tu i dobili su otkaze. Fazon je što je mene direktor kontaktirao preko FB o toj mogućnosti i ja sam se zahvalio na ponudi rekavši da bih ja radije ostao tu gdje jesam na što je on samo napisao ok

Ja čak i ne tražim neka prava, kod mene je stvar drugačije prirode.Fantasista je napisao/la: ↑17 nov 2019, 18:09U ovoj usranoj državi nemaš nikakva prava. Prolaziš kroz sve što sam i ja prošao. Čim sam se malo pobunio krenuli me lomit ne bi li napustio i na kraju mi nisu produžili ugovor. Bio sam jedan od najboljih radnika al nisam šefovima odgovarao jer sam tražio svoja prava. Ne daju ti godišnji, oni nameću svoje i ne pitaju možeš li. Ujutro dođem i zadužim lopatu da čistim snijeg dok kolege unutra piju čaj. Kao što bi Čorba rekao: osjećam se k'o posljednje go.vno.

Pošto sam 2 godine vanredno išao na predavanja u Sarajevo završio sam ŽIŠ 4 stepen i imam zvanje tehničara željezničkog saobraćaja dok moj poslovođa ima osnovnu i srednju iz Kaćuna (I shit you not), a drugi ima neku građevinsku srednju. Igrom slučaja trenutno i radim u željezničkom saobraćaju, a uskoro ide sistematizacija radnih mjesta... boje se da se kolo sreće ne okrene

Spreman sam ici i doktoru, žaliti se na mobing i tražiti bolovanje i da me šalju psihologu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Za sve ostalo dobijaš rješenje, znači po rješenji direktora te samo kože prebaciti i to max. 60 dana godišnje.Marsal je napisao/la: ↑17 nov 2019, 19:38Nažalost u ugovoru postoji stavka prilikom naših zaduženja koja kaže i sve ostalo i upravo na tu caku koju su ugradili u ugovor mogu da te pošalju u drugi pogon ili da ti dadnu otkaz ako odbiješ, dvojica kolega iz drugih pogona su odbili prelazak tu i dobili su otkaze. Fazon je što je mene direktor kontaktirao preko FB o toj mogućnosti i ja sam se zahvalio na ponudi rekavši da bih ja radije ostao tu gdje jesam na što je on samo napisao oksutra mi se sudbina odlučuje bukvalno. Iskreno, radije ću otkaz dati nego tu raditi ali prvo ću iskoristit godišnji i razvuć bolovanje, a mislio sam ako me pošalje i ljekarsko isfolirat, najest se čokolade prije vađenja krvi
![]()
Ja čak i ne tražim neka prava, kod mene je stvar drugačije prirode.Fantasista je napisao/la: ↑17 nov 2019, 18:09U ovoj usranoj državi nemaš nikakva prava. Prolaziš kroz sve što sam i ja prošao. Čim sam se malo pobunio krenuli me lomit ne bi li napustio i na kraju mi nisu produžili ugovor. Bio sam jedan od najboljih radnika al nisam šefovima odgovarao jer sam tražio svoja prava. Ne daju ti godišnji, oni nameću svoje i ne pitaju možeš li. Ujutro dođem i zadužim lopatu da čistim snijeg dok kolege unutra piju čaj. Kao što bi Čorba rekao: osjećam se k'o posljednje go.vno.![]()
Pošto sam 2 godine vanredno išao na predavanja u Sarajevo završio sam ŽIŠ 4 stepen i imam zvanje tehničara željezničkog saobraćaja dok moj poslovođa ima osnovnu i srednju iz Kaćuna (I shit you not), a drugi ima neku građevinsku srednju. Igrom slučaja trenutno i radim u željezničkom saobraćaju, a uskoro ide sistematizacija radnih mjesta... boje se da se kolo sreće ne okrenepa da ja ne dobijem bolje mjesto ili šta već, uglavnom od trenutka kad sam došao pokušavaju da me se riješe.
Spreman sam ici i doktoru, žaliti se na mobing i tražiti bolovanje i da me šalju psihologu.
Nullius in verba
Ja platio vozački sace 8 mjeseci jos na voznju nisam izašo, jedan od razlogajasmin10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 19:18Mene moj sef poslao 50 kilometara da vozim o svom trosku, a primio svog komšiju na moje mjesto.Fantasista je napisao/la: ↑17 nov 2019, 18:09ĐMarsal je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:39
U smislu da me poslovođa vrijeđao, da je jedino meni dosad prijećeno oduzimanjem sati i pisanjem prijava zbog nečega što apsolutno svi rade, da me je na prevaru i koristeći se smicalicama slao na drugo radno mjesto, da konstantno upravniku prenosi loše informacija sa terena o meni i da mi na leđa stavlja da radim više od drugih. U smislu da direktor pogona hoće da me prebaci i na gore radno mjesto zbog svega što je ova seljačina nalajala o meni.
U ovoj usranoj državi nemaš nikakva prava. Prolaziš kroz sve što sam i ja prošao. Čim sam se malo pobunio krenuli me lomit ne bi li napustio i na kraju mi nisu produžili ugovor. Bio sam jedan od najboljih radnika al nisam šefovima odgovarao jer sam tražio svoja prava. Ne daju ti godišnji, oni nameću svoje i ne pitaju možeš li. Ujutro dođem i zadužim lopatu da čistim snijeg dok kolege unutra piju čaj. Kao što bi Čorba rekao: osjećam se k'o posljednje go.vno.doduse sef je SDA tako da me ne cudi.
I na kraju mi i ne produze ugovor i hajd na biro.

Trebalo neke dijelove da se odvezu u Doboj. Odem ja kazem dispeceru, eto njegovog šefa, nemaju moji ljudi vremena, ima auta slobodnih. Reko paša moj, ja samo na biciklu mogu u Doboj

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 64 gosta.