Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Najbolji nas trainer
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa sta hoces da zakljucis? Da se vratimo u doba kad su igrali menadzerski igrac? Konacno malo prodisali kad je bio boykot i sad opet se isto vraca. To sto vi pisete jeste, kad je nekad bilo lose moze opet tako.samoposmatram je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:47Gledao sam Vidica, Hrgovica, Berberovica, Besliju, Papca, Grujica i Blatnjaka. A onda Baiana, Jakirevica, Bajica, Mravca, Ibrica. Znam i ko mi se gadio.Tristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 12:06@samoposmatram nikako se o tome ne radi. Pogledaj bilo koju reprezentaciju naseg ranga. Pogledaj spisak njihovih igraca, i viditi ces da velika vecina njihovih igraca igraju u stranim klubovima. A to su lige koje su nivo iznad nase. Nije to nesto sto sam ja tek tak izmislio, nego vi pokusavate da izmislite da je igrac iz PL istog ili malo losiji. Niko ne govori da se ne treba dati prilika Luki Menalu koji je nedavno igrao nasu ligu, ili Loncaru. Ili sutra Serbecicu. Ali nije slucajno sto Mujakic jos ne igra za ispodprosjecni tim u Belgiji. Mozda ce igrati za pola godine, ali to je ta cinjenica da nasim igracima treba 1-2 godine da se stabilizuju, i to je razlika igranja PL i liga srednjeg nivoa. Moze se naci mjesto za 2 igraca iz domace lige, ali sad nekog polovnjaka forsirati da bi neki klub zaradio 150.000 eura, tome necu biti zagovornik. Za to postoje ove Americke i Azijske turneje koje su super stvar da klubovi nesto zarade.
-
- Kontakt:
Zakljucak je da na Euru navijam za Italiju. A dok god nema borbe za mijesta. Bit ce odkaza tipa Sunjic, Pjanic, Kvrzic. Od Kirin kupa nista nisu naucili. Pobijedili Dansku koja nije izgubila od ova finalista na sp.Tristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:56Pa sta hoces da zakljucis? Da se vratimo u doba kad su igrali menadzerski igrac? Konacno malo prodisali kad je bio boykot i sad opet se isto vraca. To sto vi pisete jeste, kad je nekad bilo lose moze opet tako.samoposmatram je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:47Gledao sam Vidica, Hrgovica, Berberovica, Besliju, Papca, Grujica i Blatnjaka. A onda Baiana, Jakirevica, Bajica, Mravca, Ibrica. Znam i ko mi se gadio.Tristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 12:06@samoposmatram nikako se o tome ne radi. Pogledaj bilo koju reprezentaciju naseg ranga. Pogledaj spisak njihovih igraca, i viditi ces da velika vecina njihovih igraca igraju u stranim klubovima. A to su lige koje su nivo iznad nase. Nije to nesto sto sam ja tek tak izmislio, nego vi pokusavate da izmislite da je igrac iz PL istog ili malo losiji. Niko ne govori da se ne treba dati prilika Luki Menalu koji je nedavno igrao nasu ligu, ili Loncaru. Ili sutra Serbecicu. Ali nije slucajno sto Mujakic jos ne igra za ispodprosjecni tim u Belgiji. Mozda ce igrati za pola godine, ali to je ta cinjenica da nasim igracima treba 1-2 godine da se stabilizuju, i to je razlika igranja PL i liga srednjeg nivoa. Moze se naci mjesto za 2 igraca iz domace lige, ali sad nekog polovnjaka forsirati da bi neki klub zaradio 150.000 eura, tome necu biti zagovornik. Za to postoje ove Americke i Azijske turneje koje su super stvar da klubovi nesto zarade.
Ja ne navijam za ikog. A nasa igra je do trenera. Da je kvalitetniji trener, vidio bi borbu. Kad je trener ko mlitava kita toga nema.samoposmatram je napisao/la: ↑17 nov 2019, 15:01Zakljucak je da na Euru navijam za Italiju. A dok god nema borbe za mijesta. Bit ce odkaza tipa Sunjic, Pjanic, Kvrzic. Od Kirin kupa nista nisu naucili. Pobijedili Dansku koja nije izgubila od ova finalista na sp.Tristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:56Pa sta hoces da zakljucis? Da se vratimo u doba kad su igrali menadzerski igrac? Konacno malo prodisali kad je bio boykot i sad opet se isto vraca. To sto vi pisete jeste, kad je nekad bilo lose moze opet tako.samoposmatram je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:47
Gledao sam Vidica, Hrgovica, Berberovica, Besliju, Papca, Grujica i Blatnjaka. A onda Baiana, Jakirevica, Bajica, Mravca, Ibrica. Znam i ko mi se gadio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Samo kod nas javni emiteri prenose vlahadiju mrtve im ****
NEMA NAZAD
O Beli krme debelo nabijem te na k. Odlazi vise i povedi one s kojim ces te pare da polas mamicu vam svima.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Danteyebo mi ovoga lika ne zaslužujemo. U najnebitnijoj utakmici ovih kvalifikacija fraer najavljuje velike promjene. Pa sunce te ne grijalo...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kod nas igraci dolaze kad hoce,odlaze kad hoce,rade sta hoce,lumpuju kolko hoce,igraju kako hoce....
Sta si nam uradio zuti yebem ti svu familiju u usta.
Nije ni Safet Guardiola,imo je i on svojih ispada bilo je i kod njega bezobrazluka.
Ali ovoliko bezobrazluka nikad nije bilo.
Yebem ti mater zutu
Sta si nam uradio zuti yebem ti svu familiju u usta.
Nije ni Safet Guardiola,imo je i on svojih ispada bilo je i kod njega bezobrazluka.
Ali ovoliko bezobrazluka nikad nije bilo.
Yebem ti mater zutu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ima video gdje lik zali sto je ubijen Saddam Husein
Pita ga novinar zasto zalis kad ti je ubio pola familije,kaze on tad smo imali 1 Saddama sad ih imamo 100.
Kad je Safet bio selektor optuzen je da gura svog rođaka Tinu Susica u reprezentaciji.
I ja zalim sto je Safet otisao,tad smo imali 1 Tinu sad ih imamo 15.
Pita ga novinar zasto zalis kad ti je ubio pola familije,kaze on tad smo imali 1 Saddama sad ih imamo 100.
Kad je Safet bio selektor optuzen je da gura svog rođaka Tinu Susica u reprezentaciji.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Mislim da ce ga Misimovic smijeniti, nije Miske glup, i on prica sa igracima, a i sam vidi kakvo je stanje.Salih1984 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:11Ima video gdje lik zali sto je ubijen Saddam Husein
-
- Kontakt:
Krme jedno jeli realno da nemas obraza ni nicega ?? Kako si mogo igrat za real i barcelonu a dopustas sebi da ti kriminalci i ljudi koji neznaju da je lopta okrugla sastavljaju spisak i ekipu? Nocas uz liniju za sankom stize sastav a narkos sav nadrogiran nezna sta se desava. Jedno je sigurno Sutra nova prilika za najveceg menadzerskog u historiji presley sarica , za novi angazman u sumljivim zemljama, kakva bruka nema kakva šuga nije igrala za nas . Ovo je sramota kakvih sve amatera menadzerskih je igralo za repku dodje da povratis . Pa se cudite da idemo u Rang San Marina. Saric, spomenko bosnjak, hota, mulina,mikelini, kerkez, supic, sven susic, hadzic, vrsajevic, kvrzic, civic, miskovic, milenkovic, treba li jos???? Ima ih Jos 100 najmanje ko iz šale da se nabroje . Fuj kako smo jadni
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ovo pozivanje je u rangu Baiana kad je debitovao protiv SCG na Kosevo. Onda otiso u Rusiju iz Sirokog, i nije vise ni odigrao za reprezentaciju.bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:30Krme jedno jeli realno da nemas obraza ni nicega ?? Kako si mogo igrat za real i barcelonu a dopustas sebi da ti kriminalci i ljudi koji neznaju da je lopta okrugla sastavljaju spisak i ekipu? Nocas uz liniju za sankom stize sastav a narkos sav nadrogiran nezna sta se desava. Jedno je sigurno Sutra nova prilika za najveceg menadzerskog u historiji presley sarica , za novi angazman u sumljivim zemljama, kakva bruka nema kakva šuga nije igrala za nas . Ovo je sramota kakvih sve amatera menadzerskih je igralo za repku dodje da povratis . Pa se cudite da idemo u Rang San Marina. Saric, spomenko bosnjak, hota, mulina,mikelini, kerkez, supic, sven susic, hadzic, vrsajevic, kvrzic, civic, miskovic, milenkovic, treba li jos???? Ima ih Jos 100 najmanje ko iz šale da se nabroje . Fuj kako smo jadni
Kako ti ne dosadi?bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:30Krme jedno jeli realno da nemas obraza ni nicega ?? Kako si mogo igrat za real i barcelonu a dopustas sebi da ti kriminalci i ljudi koji neznaju da je lopta okrugla sastavljaju spisak i ekipu? Nocas uz liniju za sankom stize sastav a narkos sav nadrogiran nezna sta se desava. Jedno je sigurno Sutra nova prilika za najveceg menadzerskog u historiji presley sarica , za novi angazman u sumljivim zemljama, kakva bruka nema kakva šuga nije igrala za nas . Ovo je sramota kakvih sve amatera menadzerskih je igralo za repku dodje da povratis . Pa se cudite da idemo u Rang San Marina. Saric, spomenko bosnjak, hota, mulina,mikelini, kerkez, supic, sven susic, hadzic, vrsajevic, kvrzic, civic, miskovic, milenkovic, treba li jos???? Ima ih Jos 100 najmanje ko iz šale da se nabroje . Fuj kako smo jadni
-
- Kontakt:
Bravo ! Njega sam zaboravio . Kakav je to hajp tada bio u avazovom sportuTristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:37Ovo pozivanje je u rangu Baiana kad je debitovao protiv SCG na Kosevo. Onda otiso u Rusiju iz Sirokog, i nije vise ni odigrao za reprezentaciju.bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:30Krme jedno jeli realno da nemas obraza ni nicega ?? Kako si mogo igrat za real i barcelonu a dopustas sebi da ti kriminalci i ljudi koji neznaju da je lopta okrugla sastavljaju spisak i ekipu? Nocas uz liniju za sankom stize sastav a narkos sav nadrogiran nezna sta se desava. Jedno je sigurno Sutra nova prilika za najveceg menadzerskog u historiji presley sarica , za novi angazman u sumljivim zemljama, kakva bruka nema kakva šuga nije igrala za nas . Ovo je sramota kakvih sve amatera menadzerskih je igralo za repku dodje da povratis . Pa se cudite da idemo u Rang San Marina. Saric, spomenko bosnjak, hota, mulina,mikelini, kerkez, supic, sven susic, hadzic, vrsajevic, kvrzic, civic, miskovic, milenkovic, treba li jos???? Ima ih Jos 100 najmanje ko iz šale da se nabroje . Fuj kako smo jadni

Sve u reziji novinarske sline sinana sinanovicabhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:42Bravo ! Njega sam zaboravio . Kakav je to hajp tada bio u avazovom sportuTristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:37Ovo pozivanje je u rangu Baiana kad je debitovao protiv SCG na Kosevo. Onda otiso u Rusiju iz Sirokog, i nije vise ni odigrao za reprezentaciju.bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:30Krme jedno jeli realno da nemas obraza ni nicega ?? Kako si mogo igrat za real i barcelonu a dopustas sebi da ti kriminalci i ljudi koji neznaju da je lopta okrugla sastavljaju spisak i ekipu? Nocas uz liniju za sankom stize sastav a narkos sav nadrogiran nezna sta se desava. Jedno je sigurno Sutra nova prilika za najveceg menadzerskog u historiji presley sarica , za novi angazman u sumljivim zemljama, kakva bruka nema kakva šuga nije igrala za nas . Ovo je sramota kakvih sve amatera menadzerskih je igralo za repku dodje da povratis . Pa se cudite da idemo u Rang San Marina. Saric, spomenko bosnjak, hota, mulina,mikelini, kerkez, supic, sven susic, hadzic, vrsajevic, kvrzic, civic, miskovic, milenkovic, treba li jos???? Ima ih Jos 100 najmanje ko iz šale da se nabroje . Fuj kako smo jadnikao bosna dobija brazilca, jaoo kakvo pojacanje , novi dragulj hahaha . Kakva je ovo bolesna drzava
![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★