Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 nov 2010, 14:33

T-MAC je napisao/la:ma oce sikirica malo u popravni dom,, :mrgreen:
to poslije rodjendana kad ga umoci, otici ce dobrovoljno :mrgreen:
Za zivot cijeli!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 nov 2010, 14:36

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@Sikirica ti si legenda, sa 15 godina prvi mamurluk, pa hoces jos i da ga umocis, zivis k'o da imas 25, a ne 15, jesi li najludji u svojoj raji ? :mrgreen:
U nasem razredu je svako po necemu lud.
Ima jedan kad se nasmije sve ti zuji u usima pola sata,jedan je smijesan po refleksima.Ti se poceses po glavi on obe ruke digne ,kofole cuva se,a najslabiji u razredu.Jednog kad prozovu kaze upisite jedan.Jedan je visok 2 metra a priv srednje.Jedan nema palceva i sve ga pustaju kad nije naucio puste ga sljedeci put.On se zatrce u sali i padne i ne radi fizicko.Dvojica se prepiru ko zivi na vecem brdu.Jedan govori kako on i njegove komsije pomjeraju zvijezde na nebu jer su na najvisem brdu i jer su najvveci seljaci u Visokom,a jedan govori da u njeg jos nema struje jer zivi na najvecem brdu i jer su oni najveci seljaci u Visokom(u pitanju su sela Gornji Porijecani i Godusa).Na kraju ja dolazim.Ja sam poznat u citavoj skoli po svojim rjecnikom(jesi konjjak,f.uck the zljeb,j,ebem ti anjaha,Bog te poljevo,itd itd.I normalno,najveci sam pubertetlija u razredu. :mrgreen:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 nov 2010, 14:38

sikirica je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@Sikirica ti si legenda, sa 15 godina prvi mamurluk, pa hoces jos i da ga umocis, zivis k'o da imas 25, a ne 15, jesi li najludji u svojoj raji ? :mrgreen:
U nasem razredu je svako po necemu lud.
Ima jedan kad se nasmije sve ti zuji u usima pola sata,jedan je smijesan po refleksima.Ti se poceses po glavi on obe ruke digne ,kofole cuva se,a najslabiji u razredu.Jednog kad prozovu kaze upisite jedan.Jedan je visok 2 metra a priv srednje.Jedan nema palceva i sve ga pustaju kad nije naucio puste ga sljedeci put.On se zatrce u sali i padne i ne radi fizicko.Dvojica se prepiru ko zivi na vecem brdu.Jedan govori kako on i njegove komsije pomjeraju zvijezde na nebu jer su na najvisem brdu i jer su najvveci seljaci u Visokom,a jedan govori da u njeg jos nema struje jer zivi na najvecem brdu i jer su oni najveci seljaci u Visokom(u pitanju su sela Gornji Porijecani i Godusa).Na kraju ja dolazim.Ja sam poznat u citavoj skoli po svojim rjecnikom(jesi konjjak,f.uck the zljeb,j,ebem ti anjaha,Bog te poljevo,itd itd.I normalno,najveci sam pubertetlija u razredu. :mrgreen:
ma ti si najludji, vjeruj ti meni :mrgreen:
Za zivot cijeli!

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 17 nov 2010, 14:44

Sta ga to furate :lol: :lol:
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 nov 2010, 14:45

LFC4ever je napisao/la:Sta ga to furate :lol: :lol:
sikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX! :lol: :lol:
Za zivot cijeli!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 nov 2010, 14:51

i da li mi ko moze dati torent ili nesto slicno da skinem diskografiju od grupe COD...

stvarno mi je hitno....mozel ko pomoci,ja se slomi trazeci....

a sikirca,,,razmisli jos jednom....ako odes u sivi dom,ima da ti .uza bude siroka ko onaj olimpiski krug.... :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 17 nov 2010, 15:11

Sikirica najludji si samo naprijed umocices ga ;) stavi curama tablete u pice i siluj ih

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 nov 2010, 15:13

Samo F.K.S !! je napisao/la:Sikirica najludji si samo naprijed umocices ga ;) stavi curama tablete u pice i siluj ih
Pa nisam izgorio po glavi.Hvala ti za te tablete jer sam se sjetio kako cu ga umocit.Kupit cu u apoteci tablete za sex.Cura kad ih popije nalozi se i ne gleda sta je je.be,al me je.be to sto moze mene odbacit a neko scene safatat da je je.be. :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 17 nov 2010, 15:15

Eh to to je dobro bgm efikasno ;) samo cure pozovi na rodjendan i umocices 100% ;)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 nov 2010, 15:17

_dreamer_ je napisao/la:joj ljudi kako sam los danas, ima vec par dana kako mi se neka alergija po tijelu pojavila, posebno na rukama, i to me ubija u pojam... nemam volje ni za bilo cime, evo sjedim vec 3 sata na poslu i buljim u monitor ko debil... Sreca pa mi nema sefice, poderala bi me ko macku za ovo ljencarenje...
bio kod teta doktorice, veli nekakvu akutnu "urticariu" imam... navadila mi je nekih receptova, pa odem sade da si porucim ovu drogu u apoteci da imam sta za vrijeme utakmice uz casu vode zamezit'... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 17 nov 2010, 15:18

Sikirica koliko ti imas godina, svega ti :?

Jedan slucaj je bio sa "tabletama za sex", zovu se španska mušica i papak je djevojci stavio dvije u piće, kasnije u autu dok je bio điđi-miđi, lik predloži da odahnu i da zapali cigaru usput, međutim kad je sišla sa njega, momentalno je zaskočila mjenjač, sad je ovaj se prepo da neumre :lol: Ako ima forumaša sa područja opštine Hadžići, mislim da znaju o kome pričam.
Big club, great history, Nottm Forest.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 nov 2010, 15:32

onoffon je napisao/la:Sikirica koliko ti imas godina, svega ti :?

Jedan slucaj je bio sa "tabletama za sex", zovu se španska mušica i papak je djevojci stavio dvije u piće, kasnije u autu dok je bio điđi-miđi, lik predloži da odahnu i da zapali cigaru usput, međutim kad je sišla sa njega, momentalno je zaskočila mjenjač, sad je ovaj se prepo da neumre :lol: Ako ima forumaša sa područja opštine Hadžići, mislim da znaju o kome pričam.
14 u petak cu imati 15

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 nov 2010, 16:20

[youtube][/youtube]
Rođen s tobom da budem

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 17 nov 2010, 16:23

Faraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]

Svaka čast ljudima,, ja ne bi smio :D

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 17 nov 2010, 16:30

Unica_Liverpool_ je napisao/la:

Svaka čast ljudima,, ja ne bi smio :D
svaka cast...ovo zahebano i gledati,a kamoli... :P
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 nov 2010, 17:04

Zna li neko podrzava li LG Cookie 3G mrezu?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 nov 2010, 17:27

Megamon je napisao/la:Zna li neko podrzava li LG Cookie 3G mrezu?
Mislim da ne
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 17 nov 2010, 18:12

budale,mene je ovako na kompu strah pogleati ovo a kamoli biti na toj visini

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 nov 2010, 18:20

sikirica je napisao/la:
onoffon je napisao/la:Sikirica koliko ti imas godina, svega ti :?

14 u petak cu imati 15
Mogo sam ti i ja doć na rođendan da podjelimo te 3 bratski popola tebi 2 meni 1 :lol:
Najluđi si majke mi,al svako je lud na svoj način :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 nov 2010, 19:08

Silovanje finske nad san marinom 8-0 a jos 10 min do kraja
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.