Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
velika mu je prednost sto je pored Irvinga, Leverta, Dinvidija vjerovatno jedini koji moze nesto iskreirati pogotovo iz p&r
prince je dobar role igrac kad igra u okviru svojih mogucnosti, odbrana i sut za tri poena
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Za Musu nema zime, sportista je i to ga ispunjava. Voli trenirati i napredovati i ima ciljeve koje zeli ispuniti. Njemu samo treba dati dobre uslove i trenere i napredak je neminovan.
S druge strane imamo Gegica i Atica koji ce 90% novca sjebati na kurave i alkohol i kojima je to cilj.
S druge strane imamo Gegica i Atica koji ce 90% novca sjebati na kurave i alkohol i kojima je to cilj.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
pa brate i Juka je trosio pare na kurveWandelanoite je napisao/la: ↑17 nov 2019, 01:31Za Musu nema zime, sportista je i to ga ispunjava. Voli trenirati i napredovati i ima ciljeve koje zeli ispuniti. Njemu samo treba dati dobre uslove i trenere i napredak je neminovan.
Sad je bio i previše nesebičan, morao je ovdje on završavati.
sta ono bi dragi Dzanane hahah
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Loš pas, nespretno je uhvatio, i eto. Bezveze turnover, al' hajd.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Potez Pinsona može u emisiju kod Shaqa
nije on jos suter kakvi bi oni volili da jeste...bice i dobrih i losih izdanja sa trice
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nisam neki stručnjak, al' ovo suđenje mi je smješno. I najblaži kontakt se svira za Chicago, na suprotnoj strani ništa skoro..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ne bas dobro drugo pol za sada
Upravo.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 01:44Nisam neki stručnjak, al' ovo suđenje mi je smješno. I najblaži kontakt se svira za Chicago, na suprotnoj strani ništa skoro..
Već četvrta situacija u kojoj bi bilo bolje da je on pokušao ići do kraja nego što je pokušao dodati.
Za ovo zadnje, nemoj da te cuje Amina. Mozda cita forume...Ziggs je napisao/la: ↑17 nov 2019, 01:32pa brate i Juka je trosio pare na kurveWandelanoite je napisao/la: ↑17 nov 2019, 01:31Za Musu nema zime, sportista je i to ga ispunjava. Voli trenirati i napredovati i ima ciljeve koje zeli ispuniti. Njemu samo treba dati dobre uslove i trenere i napredak je neminovan.
S druge strane imamo Gegica i Atica koji ce 90% novca sjebati na kurave i alkohol i kojima je to cilj.![]()
@igrajlopte 🐦
dobro bi mu doslo da odmori, da se malo sabere
al cinjenica da je jos uvijek na parketu govori da im je potreban, a i da mu trener vjeruje veceras
al cinjenica da je jos uvijek na parketu govori da im je potreban, a i da mu trener vjeruje veceras
- Illmatic09
- Kontakt:
Nekako se u par navrata prebrzo rješava lopte kao da je vrući krompir.
Ma sta ce odmarati, trenira svaki dan ko mamlaz da bi mogao izdrzati, bolje mu je ovo da igra do besvjesti, svakako ce ga duze drzati rahatnijim 
Ma palo mu samopouzdanje za sut, sada ide na dodavanja, nece ga nikako, pogotovo trica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.