Vidjećete zbog čega je Šeha pozvan

Ma ja sam gledao i Juvetus i M.City i Lech - ma ljudi sta imam cekat Šehu - on je u PL a ovaj brani protiv spomenutih velikih timova. I to jos pobjede MCity. Safet ne voli Zenicu i ne interesuje ga Buric. Al evo sad ce doc u Zenicu i imace 10000% dobrodoslicu za sve izjave i ova ignorisanja.KB-TM87 je napisao/la:Ne bih rekao da je puno bolji, ali svako ima svoje mišljenje![]()
Vidjećete zbog čega je Šeha pozvan
Pročitaj zadnji post sa predhodne stranice, tu ćeš dobiti odgovore ...bparena je napisao/la:
Ma ja sam gledao i Juvetus i M.City i Lech - ma ljudi sta imam cekat Šehu - on je u PL a ovaj brani protiv spomenutih velikih timova. I to jos pobjede MCity. Safet ne voli Zenicu i ne interesuje ga Buric. Al evo sad ce doc u Zenicu i imace 10000% dobrodoslicu za sve izjave i ova ignorisanja.![]()
![]()
![]()
![]()
bparena je napisao/la:BEGOVICU SVA PODRSKA A I BURICU AKO SLICNO ODLUCI. KAD OVAJ SELJAK ODE IMACEMO DVA IZVRSNA MLADA GOLMANA U PRVOJ POSTAVI. BEGOVIC i REZERVA BURIC.
Željovac je napisao/la:Pa je li se to nastavlja sa lažima da je Burić standardan?!
Da ponovimo: Rezerva je 34-godišnjaku u pretposljednjem timu 24. lige Evrope!
To što je takav žrijeb potrefio Lech, pa omogućio Jasminu da brani protiv Cityja i Juvea apsolutno nije prije svega njegova zasluga!!!
Hajde da opet ponovimo: REZERVA U PREDZADNJEM TIMU 24. LIGE U EVROPI!
P.S. HNL je 22. a naša Premijer liga je 29.
P.P.S. Šehić je dvije godine mlađi i dosta bolji golman od mršave rupe Burića. Ko ne vjeruje, neka pogleda kako je Burić izgubio mjesto u Lechu.
iz tvog posta se vidi koliko si ogranicen i zatucan...dok je repka igrala u zenici raja u sarajevu,bihacu tuzli itd nikad nije prijetila niti omalovazavala itd ali hajde poslije markala od vas me nista ne cudi...bparena je napisao/la:Da Begovic bude rezerva Kenanu i Šehi. Ma dajTi ko i Paape imas iste razloge. Samo mi zao sto neces vidjet dobrodoslicu toj legendi u Zenici.
Od nas od vas - nema potrebe da Markale vezes s seljacinom. Bolje prouci ljudima Fatihu nego da ti je to adut da sad valjas gluposti.nick je napisao/la:iz tvog posta se vidi koliko si ogranicen i zatucan...dok je repka igrala u zenici raja u sarajevu,bihacu tuzli itd nikad nije prijetila niti omalovazavala itd ali hajde poslije markala od vas me nista ne cudi...bparena je napisao/la:Da Begovic bude rezerva Kenanu i Šehi. Ma dajTi ko i Paape imas iste razloge. Samo mi zao sto neces vidjet dobrodoslicu toj legendi u Zenici.
pa sto se ne mene ljutis,tvoji sugradjani su psovali...bparena je napisao/la:Od nas od vas - nema potrebe da markale vezes s seljacinom. Bolje proci ljudima Fatihu nego da ti je to adut da sad valjas gluposti.nick je napisao/la:iz tvog posta se vidi koliko si ogranicen i zatucan...dok je repka igrala u zenici raja u sarajevu,bihacu tuzli itd nikad nije prijetila niti omalovazavala itd ali hajde poslije markala od vas me nista ne cudi...bparena je napisao/la:Da Begovic bude rezerva Kenanu i Šehi. Ma dajTi ko i Paape imas iste razloge. Samo mi zao sto neces vidjet dobrodoslicu toj legendi u Zenici.
p.s. i moja familija je stradala na Markalama glupane.
bparena je napisao/la:E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana
http://www.****/index.php?id=10482
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.