Safet Sušić - Pape

KB-TM87
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 16:36

Ne bih rekao da je puno bolji, ali svako ima svoje mišljenje :D

Vidjećete zbog čega je Šeha pozvan 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 nov 2010, 16:39

Pa je li se to nastavlja sa lažima da je Burić standardan?!

Da ponovimo: Rezerva je 34-godišnjaku u pretposljednjem timu 24. lige Evrope!

To što je takav žrijeb potrefio Lech, pa omogućio Jasminu da brani protiv Cityja i Juvea apsolutno nije prije svega njegova zasluga!!!

Hajde da opet ponovimo: REZERVA U PREDZADNJEM TIMU 24. LIGE U EVROPI!

P.S. HNL je 22. a naša Premijer liga je 29.

P.P.S. Šehić je dvije godine mlađi i dosta bolji golman od mršave rupe Burića. Ko ne vjeruje, neka pogleda kako je Burić izgubio mjesto u Lechu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 17 nov 2010, 16:41

hary, harison :lol: sta pricas u prazno? u zadnja moja dva posta (ovo je treci) ja tebe uopste ne citiram, dok ti mene....?? :lol:
sad ozbiljno, stvarno si dosadan. :mrgreen: ako poslije ovih kritika ne prestanes, imat ces mene na grbaci do kraja svoje forumaske karijere. :D

sajo igra defanzivno u slovackoj, nece da izgubi. :mrgreen: :mrgreen:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 16:43

KB-TM87 je napisao/la:Ne bih rekao da je puno bolji, ali svako ima svoje mišljenje :D

Vidjećete zbog čega je Šeha pozvan 8-)
Ma ja sam gledao i Juvetus i M.City i Lech - ma ljudi sta imam cekat Šehu - on je u PL a ovaj brani protiv spomenutih velikih timova. I to jos pobjede MCity. Safet ne voli Zenicu i ne interesuje ga Buric. Al evo sad ce doc u Zenicu i imace 10000% dobrodoslicu za sve izjave i ova ignorisanja. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 16:44

bparena je napisao/la:
Ma ja sam gledao i Juvetus i M.City i Lech - ma ljudi sta imam cekat Šehu - on je u PL a ovaj brani protiv spomenutih velikih timova. I to jos pobjede MCity. Safet ne voli Zenicu i ne interesuje ga Buric. Al evo sad ce doc u Zenicu i imace 10000% dobrodoslicu za sve izjave i ova ignorisanja. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pročitaj zadnji post sa predhodne stranice, tu ćeš dobiti odgovore ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 16:45

BEGOVICU SVA PODRSKA A I BURICU AKO SLICNO ODLUCI. KAD OVAJ SELJAK ODE IMACEMO DVA IZVRSNA MLADA GOLMANA U PRVOJ POSTAVI. BEGOVIC i REZERVA BURIC.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 nov 2010, 16:48

bparena je napisao/la:BEGOVICU SVA PODRSKA A I BURICU AKO SLICNO ODLUCI. KAD OVAJ SELJAK ODE IMACEMO DVA IZVRSNA MLADA GOLMANA U PRVOJ POSTAVI. BEGOVIC i REZERVA BURIC.

naravno a kad se spahic povrijedi uvijek mozemo zovnut varupu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 16:48

Opet ti.. meni svejedno,kako zelis :mrgreen: uuu al si opasan.. cuj ti njega ako nakon njegovih kritika ne odustanem,cijelo vrijeme ce me zahebavat hahahhahaha... jes mali opasan jbt..sav drhtim,ja tebe u dva posta zamolio da me zaobidjas al ti opet mene uhvatio :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 16:49

Da Begovic bude rezerva Kenanu i Šehi. Ma daj :? Ti ko i Paape imas iste razloge. Samo mi zao sto neces vidjet dobrodoslicu toj legendi u Zenici. :evil:

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 nov 2010, 16:50

Željovac je napisao/la:Pa je li se to nastavlja sa lažima da je Burić standardan?!

Da ponovimo: Rezerva je 34-godišnjaku u pretposljednjem timu 24. lige Evrope!

To što je takav žrijeb potrefio Lech, pa omogućio Jasminu da brani protiv Cityja i Juvea apsolutno nije prije svega njegova zasluga!!!

Hajde da opet ponovimo: REZERVA U PREDZADNJEM TIMU 24. LIGE U EVROPI!

P.S. HNL je 22. a naša Premijer liga je 29.

P.P.S. Šehić je dvije godine mlađi i dosta bolji golman od mršave rupe Burića. Ko ne vjeruje, neka pogleda kako je Burić izgubio mjesto u Lechu.

Ti i tvoj Sehic :roll: :roll: stvarno prelazi u dosadu tvoje velicanje Sehica i ponizavanje Burica.
RIP SALE VILENJAK

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 nov 2010, 16:51

bparena je napisao/la:Da Begovic bude rezerva Kenanu i Šehi. Ma daj :? Ti ko i Paape imas iste razloge. Samo mi zao sto neces vidjet dobrodoslicu toj legendi u Zenici. :evil:
iz tvog posta se vidi koliko si ogranicen i zatucan...dok je repka igrala u zenici raja u sarajevu,bihacu tuzli itd nikad nije prijetila niti omalovazavala itd ali hajde poslije markala od vas me nista ne cudi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 17 nov 2010, 16:51

eh pape da vidimo tebe i tvoje momke.. :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 16:54

Aaaaaah u blindiranom Papinom autu bi se trebao pojaviti u slucaju da se javno ne odrekne svog stava naspram Zenice i obori onaj nos prd Zenicom. Sto se mene tice i ne mora ali mu nebi u u kozi bio. Zenica moze sve al da je ko dirne u zenicu e to nece moc. ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 16:58

nick je napisao/la:
bparena je napisao/la:Da Begovic bude rezerva Kenanu i Šehi. Ma daj :? Ti ko i Paape imas iste razloge. Samo mi zao sto neces vidjet dobrodoslicu toj legendi u Zenici. :evil:
iz tvog posta se vidi koliko si ogranicen i zatucan...dok je repka igrala u zenici raja u sarajevu,bihacu tuzli itd nikad nije prijetila niti omalovazavala itd ali hajde poslije markala od vas me nista ne cudi...
Od nas od vas - nema potrebe da Markale vezes s seljacinom. Bolje prouci ljudima Fatihu nego da ti je to adut da sad valjas gluposti.

p.s. i moja familija je stradala na Markalama glupane. :evil:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 nov 2010, 17:00

bparena je napisao/la:
nick je napisao/la:
Od nas od vas - nema potrebe da markale vezes s seljacinom. Bolje proci ljudima Fatihu nego da ti je to adut da sad valjas gluposti.

p.s. i moja familija je stradala na Markalama glupane. :evil:
pa sto se ne mene ljutis,tvoji sugradjani su psovali...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 17:03

To su psovali slicni onima sto su i bacili granatu nan markale. A sad molim admina da ukloni sve ove postoje vezane za ovo Markale i ovog glupana kojii se javio vezano za to. Ja imam razlog sto to trazim ....

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 17:05

bparena je napisao/la:E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana

http://www.****/index.php?id=10482

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 17:09

oooooo moj Boze od euforije i Cirinog baraza s Portugalom do 1:0 u 3 minuti i ovog seljacine
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 17 nov 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 nov 2010, 17:14

JOJ sta nam ovaj pitar uradi od reprezetacije....
Idi cuvaj ovce u Vozucu majmune zadrti... :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2010, 17:32

Mudonjaaaa ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.