Pa više od pola srba su **** koji glasaju za Radikale. Isto tako nisu ni svi Podrinjci isti, znam ok ljudi, al vecina su seljacine primjerenije vlasicu nego asvaltu.
Slazem se u oba slucaja, ali nemoj zbog tih dobrih ljudi pisati takve stvari. Te dobre ljude i branim cijelo vrijeme.
Al ruku na srce, digli bi migranti gore prosjek IQ i obrazovanja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta su braca bijelog donijela to je cudo, nikad kod nas nije ovoliko bilo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa više od pola srba su **** koji glasaju za Radikale. Isto tako nisu ni svi Podrinjci isti, znam ok ljudi, al vecina su seljacine primjerenije vlasicu nego asvaltu.
Slazem se u oba slucaja, ali nemoj zbog tih dobrih ljudi pisati takve stvari. Te dobre ljude i branim cijelo vrijeme.
Uzalud ti govoriti neke stvari. Uzmi onda pusku i pobij gore sve sto hoda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nije ni čudo što ovoj državi ništa ne ide od ruke, kako će ići kad ovakvi mozgovi obvitavaju istom. Allah zaista neće promjeniti stanje jednog naroda...