Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Cimerot Besic Saric Jajalo ne mogu skupa igrati ista tipa igraca ..igraci koji su defanzivno orijentisani napadacki rinaka ..svi su nas provalili zatvore Miralema i nema ko da organizuje napad....uz Pjanica mora igrat ili Gojak ili Krunic i jedan od navedene cetvorice
MUSVDG
Bravo, to je to.Enigma je napisao/la: ↑16 nov 2019, 10:56Cimerot Besic Saric Jajalo ne mogu skupa igrati ista tipa igraca ..igraci koji su defanzivno orijentisani napadacki rinaka ..svi su nas provalili zatvore Miralema i nema ko da organizuje napad....uz Pjanica mora igrat ili Gojak ili Krunic i jedan od navedene cetvorice
- JohnCleese
- Kontakt:
Cimirot je sinoc nakon Krunica bio nas najjaci igrac.
Ne daj Boze da njeg nije bilo pored Pjanica i Besica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Slazem se. Cimirot radi fizicke forme, Kruna jer je ters level Misimovic. Da je level Amar zabio bi hattrick.JohnCleese je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:00Cimirot je sinoc nakon Krunica bio nas najjaci igrac.
Samo Safet Susic nas moze odvesti na EP
Samo Sarajevo
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Sam Dzeko je rekao da se nesto mora mijenjati. Mislim da je jasna poruka. Igraci su izgubili povjerenje u selektora i to vec ranije. Podnijeti ostavku pa se vratiti, to nigdje na svijetu nema. Samoubistvo bi bilo igrati baraz sa selektorom koji je doveo igrace do ovakvog mentalnog stanja.
-
- Kontakt:
Dzeko jest rekao , al Prosinecki se pravi lud i govori ko sto bi reko Dzeko mora se u glavama igraca nesto promijenit , a Dzeko mislio opcenito na pozivanje igraca , taktike i td i tdTristan10 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:31Sam Dzeko je rekao da se nesto mora mijenjati. Mislim da je jasna poruka. Igraci su izgubili povjerenje u selektora i to vec ranije. Podnijeti ostavku pa se vratiti, to nigdje na svijetu nema. Samoubistvo bi bilo igrati baraz sa selektorom koji je doveo igrace do ovakvog mentalnog stanja.
Nije problem izgubiti od Italije, to nije nikakva sramota niti Italija moze biti neko mjerilo nase kvalitete!Tristan10 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:31Sam Dzeko je rekao da se nesto mora mijenjati. Mislim da je jasna poruka. Igraci su izgubili povjerenje u selektora i to vec ranije. Podnijeti ostavku pa se vratiti, to nigdje na svijetu nema. Samoubistvo bi bilo igrati baraz sa selektorom koji je doveo igrace do ovakvog mentalnog stanja.
Problem je Gubiti od Armenije, ovakve Grcke itd
A Dzeko se vise refrirao na stanje igrackog kadra sto podrazumjeva i selektora samog kao problem!
Ne moze nama dolaziti Besic na kojem misici vise kao u babe od nespremnosti, trpiti jednog Viscu koji kao da je povukao kopletnu bocnu liniju bijeloga i ne zna gdje goni, stavljati nekakvog Kovacevica koji garantujem ne zna abecedu ni tablicu mnozenja!
Forsirati neplodonosnoga Cimirota, ostavljati Dzeku samoga na citavoj polovini stadiona da se hrve grckorimskim stilom sa 4 igraca odbrane!
Sjeca li se ko vise afirmacije kakvog mladog igraca korz kvalifikacije? U vrijeme kada imamo najvise mladog potencijala mi zaboravili na njih!
Sjecali se ko vise kakvih akcija tipa "Bola reci Balji da se ne zajebaje"? Mi nemamo uopste vise razvlacenja protivnika preko bocnih strana sve se svelo na bacanje na usidrenog Dzeku i ako ko natrci na povratni pas to je sve sto mi trenutno nudimo!
Sazrelo je ovo za jednog totalnog reseta prvenstveno na Kormilu a onda i igrackog kadra!
Koliko mi jos imamo igraca tipa Kvrzic koji zaista igraju fenomenalno samo ih nema u ovim nasim stranackim medijima da se forsiraju!
Selekcija se ne pravi preko novina nego preko podredjenih skauta koji kopkaju po manje jakim ligama!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Amar je trener za BiH lige i to mu je max. I to lige gdje se stima, kako opstanak tako i vrh...kakav Amar i repka da li ste nornalni.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Sad i definitivno, historijske kvalifikacije!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sad ili nikad

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Haha vidi Suske sto se gura u paksu Dzeki i Pjanicu. Kroz kompjuter zasmrdilo. 

Ma ok je diskutovati, ali ovo sve samo razvodnjavanje.
Uvijek ce se naci neko da razvodni cinjenicu da je Prosinecki ubjedljivo najgori selektor Bih u istoriji, dno dna (a konkurencija je paklena),
Da ospori cinjenicu da je trebao otici prije 3 mjeseca mionimum.
Uvijek ce se naci neko da razvodni cinjenicu da je Prosinecki ubjedljivo najgori selektor Bih u istoriji, dno dna (a konkurencija je paklena),
Da ospori cinjenicu da je trebao otici prije 3 mjeseca mionimum.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Robert Prosinečki: Igrat ćemo poput Barcelone ili Manchester Cityja
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 12:08Robert Prosinečki: Igrat ćemo poput Barcelone ili Manchester Cityja

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Moram priznati da sam bi zagovornik imenovanja Prosineckog za selektora, ali mi je vec ta izjava bila alarm da nece ici na dobro.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 12:10BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 12:08Robert Prosinečki: Igrat ćemo poput Barcelone ili Manchester Cityja![]()
neprocjenjivo

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, KrajinaKing, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 62 gosta.