NK Zvijezda Gradačac

zvjezdas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvjezdas » 16 nov 2010, 23:54

U SUBOTU JE ZADNJA UTAKMICA.SJECAL TE SE KAKVA JE ATMOSVERA BILA KADA SMO BILI U DRUGOJ,PRVOJ PA I NA POCETKU PL.U PRIJATELJSKIM SMO KAO DRUGOLIGAS DOBIVALI I ZELJU.DA JE NEKU KAMPANJU NAPRAVIT PA DA SVI NAVIJAMO KAO NEKADA SVI ,A NE TRIDESETAK LJUDI.MOZDA TAJ AMBIJENT,UZAVRELE ATMOSVERE, FALI NASIM IGRACIMA.STO NEKO NE POKUSA SA UPRAVOM DOGOVORITI SLOBODAN ULAZ.TO PONEKAD RADE I KLUBOVI CIJI JE BUDZET DOSTA MANJI OD ZVIJEZDINOG.DA PROBAMO ORGANIZOVANO SVI A NE SAMO ONA GRUPICA.NE ZNAM,AL VRIJEDI POKUSATI I DA BUDEMO SVI KO JEDAN,A TO JE TAJ DVANAESTI IGRAC.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 17 nov 2010, 13:49

trening danas u pola 3 bas da vidim dali ce ko od vas doci

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 17 nov 2010, 16:10

al vi ljudi valjate gluposti.pa nismo ti mi lazio iz rima pa da tucemo igrace vec obicni klub iz jedne provincije.hajde malo se ohladite i budimo realni

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 17 nov 2010, 16:32

Evo jedan text sa stranice gradacac-x.com koji je napisao jedan od navijača NK Zvijezda a mislim da se s njim slaže većina navijača našeg kluba:

BHT1 opet zanemaruje Zvijezdu
17.11.2010. 09:36

"S obzirom da, opet, na programu BHT1, u večerašnjem terminu, nismo mogli vidjeti izvještaj sa utakmice NK Zvijezda, uputio sam mail Uredniku sportskog programa BHT1, o kojem vas informišem, a također ću vas informisati o eventualnom odgovoru", napisao nam je jedan od stalnih čitatelja Gradačačkog informativnog portala.

On se, pismom namjere, obratio televiziji BHT1, a pismo prenosimo u cijelosti:

"Poštovani!
Svoje obraćanje sam naslovio kao primjedbu, a, u stvari, bi više bilo kao ozbiljni prigovor, za koji imam, mislim i ozbiljne argumente.
Pišem kao navijač NK Zvijezda iz Gradačca, a na ovo obraćanje me je ponukalo to što, po ko zna koji puta, na Vašem programu, nemamo izvještaj sa Zvijezdinih utakmica. Provjerite u režiji šta je sa utakmicama sa Budućnošću, Olimpicom i sl.

Takođe, smatram da ekipa iz tako malog grada, kao što je Zvijezda, a sa toliko puno pobornika, kakve ona ima u posljednjih 5-6 godina, zaslužuje pažnju i TV gledalaca. Na domaćim utakmicama, Zvijezda redovno prikupi 2-3 hilajde gledalaca, a i na gostujućim ima veliki broj svojih vjernih simpatizera. Misli da ima smisla podržati ovako mali grad, gdje entuzijasti obezbjeđuju sredstva za takmičenje od cca. 1.000.000 KM godišnje, bez marke duga, a svjedoci smo šta se dešava sa gigantima kao što je NK Sarajevo. Bolji poznavaoci će posvjedočiti da je Zvijezda, prvenstveno svojom igrom, a ne samo odnosom grada i navijača, zaslužila i neki direktan prijenos, a ne samo, barem, kompletne izvještaje sa svojih utakmica; a nema ni to!

Jasno mi je da ekonomski uslovi diktiraju sve, u ovoj našoj današnjoj zbilji, ali baš zato mislim da NK Zvijezda, bar na programu svebosanske BHT1, zaslužuje šansu!

U nadi za bolje sutra, srdačno Vas pozdravljam!"

(gradacac-x.com)

http://gradacac-x.com/content/view/1121/119/

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 17 nov 2010, 16:41

Eto kad nema niko spaćan i pametan iz kluba da reaguje možemo barem mi navijači Zvijezde uraditi po tom pitanju.Svaka cast za tekst,stvarno je ovo bruka i sramota sta rade sa Zvijezdinim utakmicama na BHTV-u.Rijetko se kada mogu vidjeti izjave trenera sa nasih utakmica a u posljednje vrijeme nas redovno preskacu i sa pregledom.Ova televizija nema nikakve veze sa državnom.Vec sam ranije pisao kako je napravljena nepravda prema ostalim klubovima sto se tiče TV prenosa, pa nemoraju Širokog pet puta zaredom prenosit.STIDI SE BELMINE KARAMEHMEDOVICU!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 nov 2010, 16:46

Bosanski zmaj je napisao/la:Eto kad nema niko spaćan i pametan iz kluba da reaguje možemo barem mi navijači Zvijezde uraditi po tom pitanju.Svaka cast za tekst,stvarno je ovo bruka i sramota sta rade sa Zvijezdinim utakmicama na BHTV-u.Rijetko se kada mogu vidjeti izjave trenera sa nasih utakmica a u posljednje vrijeme nas redovno preskacu i sa pregledom.Ova televizija nema nikakve veze sa državnom.Vec sam ranije pisao kako je napravljena nepravda prema ostalim klubovima sto se tiče TV prenosa, pa nemoraju Širokog pet puta zaredom prenosit.STIDI SE BELMINE KARAMEHMEDOVICU!
To je zato što je Cvitkušić potpisao ugovor sa Hayatom o prenosu za sledeću godinu ;)
Dragon Town

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 17 nov 2010, 20:39

ciro_ciro je napisao/la:zmaj od b. ti pod tim nikom blatiš ih sve odreda, a sa drugim nikom ih moliš za intervjue i zoveš ih.... kani se toga...
Momčino ne valjaj gluposti, kao prvo ja ne pišem svkodnevno i ne prenosim čaršijske priče ai ne bolujem od ne ostvarenih snova, ja samo pišem ono što vidim i na način kako ja to doživljavam, ko drugo ja sam puno i stariji i ozbiljniji od tebe da bih se s tobom rapravljao oko ovih stvari, a kao treće ja Zvijezdu pratim bar duplo duže nego ti.
A tebi i drugima kojima se ne sviđa to što za mene pojedini igrači nisu zaslužili da nose Zvijezdin dres i što ja lično mislim da je za sve ove promašaje isključivo kriv zalizani gospodin meni, je jako žao.
Slažem se ja da Zvijezda ne mora da se bori za vrh tabele da je i ovo dobro, ali me ne može niko ubijediti da igrač koji u subotu na komentar jednog od svojih trenera sa tribine okrene se i kaže "još smo jednu progovori i vidjet ćeš" zaslužuje da igra u Zvijezdi ne može me niko ubijediti.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 17 nov 2010, 22:40

Ljudi moji ima promašaja al nemožemo ništa promjeniti mi lično ja i ti smo ništa.. To moramo shvatiti... ovdje anonimno komentarisati je ništa potpišeš se kao ja ... ciro mislim da dovoljno poznat svima... Onda na ovdej na forum dodje Cvitkušić i vidi da sam mu ja pisao je... sve...

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 18 nov 2010, 08:11

zmaj od b. je napisao/la:
ciro_ciro je napisao/la:zmaj od b. ti pod tim nikom blatiš ih sve odreda, a sa drugim nikom ih moliš za intervjue i zoveš ih.... kani se toga...
Momčino ne valjaj gluposti, kao prvo ja ne pišem svkodnevno i ne prenosim čaršijske priče ai ne bolujem od ne ostvarenih snova, ja samo pišem ono što vidim i na način kako ja to doživljavam, ko drugo ja sam puno i stariji i ozbiljniji od tebe da bih se s tobom rapravljao oko ovih stvari, a kao treće ja Zvijezdu pratim bar duplo duže nego ti.
A tebi i drugima kojima se ne sviđa to što za mene pojedini igrači nisu zaslužili da nose Zvijezdin dres i što ja lično mislim da je za sve ove promašaje isključivo kriv zalizani gospodin meni, je jako žao.
Slažem se ja da Zvijezda ne mora da se bori za vrh tabele da je i ovo dobro, ali me ne može niko ubijediti da igrač koji u subotu na komentar jednog od svojih trenera sa tribine okrene se i kaže "još smo jednu progovori i vidjet ćeš" zaslužuje da igra u Zvijezdi ne može me niko ubijediti.
mozel se znati koji su to igrac i trener

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 18 nov 2010, 13:17

mmmirza je napisao/la:al vi ljudi valjate gluposti.pa nismo ti mi lazio iz rima pa da tucemo igrace vec obicni klub iz jedne provincije.hajde malo se ohladite i budimo realni
a ko je reko da cemo tuci igrace pogledaj moj post i vidjet ces sta sam napisao da odemo tamo i kazemo im u lice da smo nezadovoljni njihovim zalaganjem i to nekim igracima ne svim ima pojedinaca koji ginu na terenu a ima bogami ti par sminkera kojih jednostavno boli briga za klubom i navijacima jesil sad skonto ;)

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 18 nov 2010, 13:56

molimo sve navijace gradacacke zvijezde da u subotu dodu u sto vecem broju da navijamo za svoj grad i klub ova utakmica nam je bitna
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 18 nov 2010, 15:37

DZABA MOLITI NAVIJACE KADA IH POLA NEMA INTRNET.BOLJE SUTRA,PETAK,KO IMA VREMENA KROZ GRAD SA AUTIMA NA RAZGLAS POZIVAT NA UTAKMICU,JOS DA JE ULAZ BESPLATAN MOGLI BI NAVUC BAR JOS HILJADU VISE.JA SE SJECAM KADA SMO ULAZILI U PL.KAKO SU PRIJE NA JEDAN DAN KRUZILI GRADOM SA RAZGLASOM I POZIVALI NA UTAKMICU .TREBA DATI PODRSKU NASIM MOMCIMA,MOZDA IM TO I FALI.IMA NAS AL ONU GRUPU NAVIJACA TREBA RAZVUCI NA CIJELI STADION I DA POKRENU ONE KOJI SAMO SJEDE I GRICKAJU SJEMENKE.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 18 nov 2010, 16:37

eh zvjezdaš druže da su svi tvog razmišljanja, pa većina tih ljudi su ugledni gradjani i njima je ispod nivoa da navijaju... i plešću...

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 18 nov 2010, 16:42

zvjezdas je napisao/la:DZABA MOLITI NAVIJACE KADA IH POLA NEMA INTRNET.BOLJE SUTRA,PETAK,KO IMA VREMENA KROZ GRAD SA AUTIMA NA RAZGLAS POZIVAT NA UTAKMICU,JOS DA JE ULAZ BESPLATAN MOGLI BI NAVUC BAR JOS HILJADU VISE.JA SE SJECAM KADA SMO ULAZILI U PL.KAKO SU PRIJE NA JEDAN DAN KRUZILI GRADOM SA RAZGLASOM I POZIVALI NA UTAKMICU .TREBA DATI PODRSKU NASIM MOMCIMA,MOZDA IM TO I FALI.IMA NAS AL ONU GRUPU NAVIJACA TREBA RAZVUCI NA CIJELI STADION I DA POKRENU ONE KOJI SAMO SJEDE I GRICKAJU SJEMENKE.
Prijateljki savjet, isključi Caps Look dok pišeš.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 18 nov 2010, 16:49

aka se nemoze naci razglas barem da se polijepe plakati da sabaremo jednu grupu navijaca barem da nas ima najmanje 150 jer doce fukara oko 200
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 18 nov 2010, 16:59

Ima dosta ljudi kojima je prekipilo vise gladati onu glumu od pojedinaca i lucidne takticke zamisli,tako da doci na stadion nece sve da ih i pustis besplatno.Dosta njih ceka da se nesto promijeni da bi se vratilo na stadion,jer gubiti zivce zbog manekena i sabotera naseg kluba,ne vrijedi,a promijeniti se nista ne moze bez vecine koja je ,sad za sad, zadovoljna.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 18 nov 2010, 20:19

ma sminkere ce otjerat subotnji remi sa slobodom, a jos kad sam vidio danas da nam sudi ono sarajevsko djubre od sudije EMIR ALECKOVIC, ni poraz nam nije daleko.on nam je sudio lani kad smo popusili od modrice - pa je tad ninkovic otisao, a proslu utakmicu sa rudarom on je iskljucio curguza na poluvremenu. mrka kapa protiv slobode i novi gubitak bodova , daj boze da grijesim

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 nov 2010, 20:23

mmmirza je napisao/la:ma sminkere ce otjerat subotnji remi sa slobodom, a jos kad sam vidio danas da nam sudi ono sarajevsko djubre od sudije EMIR ALECKOVIC, ni poraz nam nije daleko.on nam je sudio lani kad smo popusili od modrice - pa je tad ninkovic otisao, a proslu utakmicu sa rudarom on je iskljucio curguza na poluvremenu. mrka kapa protiv slobode i novi gubitak bodova , daj boze da grijesim
da nije mozda Sabovic potplatio ALECKOVICA :lol: :lol: suplje su vam te price stvarno :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 18 nov 2010, 20:23

Kakve li ironije, više će biti nas Fukara nego vas "domaćina". :lol:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 nov 2010, 20:25

AulleTa je napisao/la:Kakve li ironije, više će biti nas Fukara nego vas "domaćina". :lol:

upravo tako :lol: :lol: nego bas su se zabrinuli za subotnju utakmicu pa hoce da sto vise navijaca dodje :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.