Mi nemamo sta trazti iskreno. Jos igramo fudbal ko da je 1999 godina, nespremni igraci, nemaju zelju za pobjedu I nema mudda na terenu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sacekaj pa kako budu spremni 3 dana poslje za klubove?
Clan Udinesea moze protiv laznih iraca ili Walesa biti dobar kao Djuric birvaktile. Bolji nego Hodzic ili Kodro.
Wandelanoite je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:41Po meni najbolja postava za baraz.
----------------------Sehic--------------------------
Stanic-----Kovacevic------Sipovic-------Pidro--
-------------------Hadziahmetovic----------------
-----------Cimirot--------------Gojak--------------
Visca (C)----------------------------------Duljevic-
---------------------Hodzic-------------------------
Trebamo podmladiti repku, a ovo su sve nadareni momci i vrlo dobri fudbaleri, a ono sto je najvaznije i najbitnije dolaze iz sarajevskog lobija bez kojeg uspjeha nema vidjeli ste i u ovim kvalifikacijama cim smo otjerali neke standardne reprezentativce, a njihova mjesta zauzele Sarajlije odma su rezultati i igra bolji.
Normalno je podmladjivati repku na pocetku kvalifikacije,ali ko jos podmladjuje repku u barazuWandelanoite je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:41Po meni najbolja postava za baraz.
Trebamo podmladiti repku, a ovo su sve nadareni momci i vrlo dobri fudbaleri, a ono sto je najvaznije i najbitnije dolaze iz sarajevskog lobija bez kojeg uspjeha nema vidjeli ste i u ovim kvalifikacijama cim smo otjerali neke standardne reprezentativce, a njihova mjesta zauzele Sarajlije odma su rezultati i igra bolji.
Treba probati sta fali ovo je ekipa za pozeljeti sigurno treba Robi razmisliti o ovom mom prijedlogu.Salih1984 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:43Normalno je podmladjivati repku na pocetku kvalifikacije,ali ko jos podmladjuje repku u barazuWandelanoite je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:41Po meni najbolja postava za baraz.
Trebamo podmladiti repku, a ovo su sve nadareni momci i vrlo dobri fudbaleri, a ono sto je najvaznije i najbitnije dolaze iz sarajevskog lobija bez kojeg uspjeha nema vidjeli ste i u ovim kvalifikacijama cim smo otjerali neke standardne reprezentativce, a njihova mjesta zauzele Sarajlije odma su rezultati i igra bolji.![]()
Upravu si jarane....ovakve bekove ni Real Madrid nemaWandelanoite je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:47Treba probati sta fali ovo je ekipa za pozeljeti sigurno treba Robi razmisliti o ovom mom prijedlogu.Salih1984 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:43Normalno je podmladjivati repku na pocetku kvalifikacije,ali ko jos podmladjuje repku u barazuWandelanoite je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:41Po meni najbolja postava za baraz.
Trebamo podmladiti repku, a ovo su sve nadareni momci i vrlo dobri fudbaleri, a ono sto je najvaznije i najbitnije dolaze iz sarajevskog lobija bez kojeg uspjeha nema vidjeli ste i u ovim kvalifikacijama cim smo otjerali neke standardne reprezentativce, a njihova mjesta zauzele Sarajlije odma su rezultati i igra bolji.![]()
Wandelanoite je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:41Po meni najbolja postava za baraz.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Brazzzoo123, GG3, kakarut, Mostarska, napapijri1987 i 82 gosta.