Kako vrijeme prolazi sve vise mislim da su ostali igraci otjerali Ognjena da im zene nebi pohebo. Karma je cudo.
Lejla Hajrović je prva na radaru bila.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Džeko svaki put u ovim kvalifikacijama apsolutno isto, šeta po terenu 90 minuta i igra preko kurca onda nakon utakmice govori kako možemo i moramo bolje
I meni su njegovi odgovori zapali za oko.
Bez zajebancije puno su sablonski i odmjereni, kao da je citao menadzerske knjige o komunikaciji.
Iskreno mislim da on nema vise ni nekog posebnog motiva sto se tice repke. Ali netreba mu zamjeriti, dao je mnogo.
Vrijeme je za laganu smjenu.
Balijsko mahalski mentalitet je propast ove reprezentacije.
Srbi i Hrvati su za nas gospoda.
Koristim priliku i da se sjetim familije forumskim advokatima saveza, Begica, Bakira, Zutog klovna i ostalih baliluka ...smetljari koji nas svakodnevnouvjeravaju nas da se ne moze nuista promijeniti i da su drugi krivi.
Jel ovo mene oci varaju il je ovo Irfan Duric skroz lijevo u vip lozi sa funkcionerima saveza i drzave? Pa lik jucer iz zatvora izasao, optuzen za namjestanje utakmica
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nego zamislite situaciju Prosinecki preuzme drugu repku i odvede je na sljedece SP a mi dovedemo nekog drugog i opet ne prodjemo grupu. Ko bi onda bio kriv?
Balijsko mahalski mentalitet je propast ove reprezentacije.
Srbi i Hrvati su za nas gospoda.
Koristim priliku i da se sjetim familije forumskim advokatima saveza, Begica, Bakira, Zutog klovna i ostalih baliluka ...smetljari koji nas svakodnevnouvjeravaju nas da se ne moze nuista promijeniti i da su drugi krivi.
Jel ovo mene oci varaju il je ovo Irfan Duric skroz lijevo u vip lozi sa funkcionerima saveza i drzave? Pa lik jucer iz zatvora izasao, optuzen za namjestanje utakmica
Pa taj isti savez je ''normalizovao'' lik koji je osudjivan za namjestanje utakmica i imao zabranu bavljenja sportom zbog toga. Ujedno je taj kriminalac i pocasni predsjednik saveza. Sto onda i ovaj nebi bio u pocasnoj lozi? Sve su to ista gofna.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Nego zamislite situaciju Prosinecki preuzme drugu repku i odvede je na sljedece SP a mi dovedemo nekog drugog i opet ne prodjemo grupu. Ko bi onda bio kriv?
Pa taj drugi. Logicno.
Robert moze preuzet samo paket u prolazu iza zgrade.
sine nema to obraaza niti stida..ovdje je rješenje samo hvatiti se kakve toljage pa redom sa lijeva na desno i opet vratit sa desna na lijevo.Još kada vidim ovog našeg glumca Hadžihafizgovnovića...tačno bi mu hraknuo u usta..