Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Bravo debilčino alkoholičarska, yebo te onaj ko te doveo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Krme narkomansko dabogda pogino skupa sa krmcima kemalom iz kaknja i shisha golmanom koji nikad na gol nebi stao da niste radili sta ste radili krmad. Onaj gore sve gleda **** vam mamu
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Savez je ogledalo reprezentacije, tek onda selektor i igraci.
Mjau !
Ti se samo javljas kad gubimo ili kad tvoji ljubimci igraju dobro.bhfanatic14 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:59Krme narkomansko dabogda pogino skupa sa krmcima kemalom iz kaknja i shisha golmanom koji nikad na gol nebi stao da niste radili sta ste radili krmad. Onaj gore sve gleda **** vam mamu
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuj javlja se samo kad gubimo... A mi to kao nekad i pobjeđujemo je li?Rimes87 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:37Ti se samo javljas kad gubimo ili kad tvoji ljubimci igraju dobro.bhfanatic14 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:59Krme narkomansko dabogda pogino skupa sa krmcima kemalom iz kaknja i shisha golmanom koji nikad na gol nebi stao da niste radili sta ste radili krmad. Onaj gore sve gleda **** vam mamu

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nismo klasa, al’ se odbrana mora i moze bolje postaviti. Kakav je to propuh izmedju veze i odbrane (kad nemamo loptu). Katastrofa
-
- Kontakt:
Rimes87 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:37Ti se samo javljas kad gubimo ili kad tvoji ljubimci igraju dobro.bhfanatic14 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:59Krme narkomansko dabogda pogino skupa sa krmcima kemalom iz kaknja i shisha golmanom koji nikad na gol nebi stao da niste radili sta ste radili krmad. Onaj gore sve gleda **** vam mamu

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Vucevich je napisao/la:Dajte nam Robija i zavrsite ovaj cirkus.
Vucevich je napisao/la:Kad bi taj bio legenda evropskog fudbala, asistent na svjetskom prvenstvu i dugogodisnji trener, onda da.
Vucevich je napisao/la:Hajmo žuti https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki-rekao-da/263170
Vucevich je napisao/la:Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.
Vucevich je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji Azerbejdzanske reprezentacije je napravio Robert Prosinecki.
Vucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.
Vucevich je napisao/la:Za Amara jesu samo navijaci Zeljeznicara, dok su za Robija svi ostali.
Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
ODLAZI ŽUTO GOFNO! 

Virtu4l je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:45Vucevich je napisao/la:Dajte nam Robija i zavrsite ovaj cirkus.Vucevich je napisao/la:Kad bi taj bio legenda evropskog fudbala, asistent na svjetskom prvenstvu i dugogodisnji trener, onda da.Vucevich je napisao/la:Hajmo žuti https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki-rekao-da/263170Vucevich je napisao/la:Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.Vucevich je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji Azerbejdzanske reprezentacije je napravio Robert Prosinecki.Vucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.Vucevich je napisao/la:Za Amara jesu samo navijaci Zeljeznicara, dok su za Robija svi ostali.Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.![]()
![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Moja kuja.Salih1984 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:46Virtu4l je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:45Vucevich je napisao/la:Dajte nam Robija i zavrsite ovaj cirkus.Vucevich je napisao/la:Kad bi taj bio legenda evropskog fudbala, asistent na svjetskom prvenstvu i dugogodisnji trener, onda da.Vucevich je napisao/la:Hajmo žuti https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki-rekao-da/263170Vucevich je napisao/la:Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.Vucevich je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji Azerbejdzanske reprezentacije je napravio Robert Prosinecki.Vucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.Vucevich je napisao/la:Za Amara jesu samo navijaci Zeljeznicara, dok su za Robija svi ostali.Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.![]()
![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovo mu je najjače

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Debilčina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Safet Sušić Pape - Selektor BiH!!!!
Robi izgleda da je povuko malo vise nakon utakmice
Robi djeluje kao da je sve u redu 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kakarut, Sheyi, zastitaIdentiteta i 60 gostiju.