Safet Sušić - Pape

B0SANAC
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la B0SANAC » 17 nov 2010, 16:16

volimliverpool je napisao/la:I da Barbarez dodje,rezultati ce biti isti ako ne i gori...zar ne?
Milane jesil to ti ?
Ili je vidovita Dzemila :mrgreen:

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 17 nov 2010, 16:18

volimliverpool je napisao/la:I da Barbarez dodje,rezultati ce biti isti ako ne i gori...zar ne?
ma samo nek dodje neko pismen, neko ko nema kompleksa, neko ko zna motivirati igrace i neko ko ima autoritet da npr. Dzeko ako ne igra dobro(nije u formi) sjedi na klupi itd....e tad ce rezultat bit bolji, sve je to bio Ciro
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 nov 2010, 16:19

B0SANAC je napisao/la:
Milane jesil to ti ?
Druze,ovo je bilo pitanje za ostale fanove repke,vidis valjda upitnik il' ti dioptrija treba?
You'll never walk alone.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 17 nov 2010, 16:20

KB-TM87 je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:kako ovi sto brane susica PAPKA imaju hrabrosti da kazu nekom da nema pojma o fudbalu, ili da treba da navija za Srbiju, Hrvatsku, pa debili sta je to Susic dobrog donio reprezentaciji, nemamo igru, igraci pocinju polako da se ne javljaju pozivu ovom velikom srucnjaku :) i ko zna sta vec, dobar je Papak al onim u savezu i dok bude takav bice i selektor nazalost :?
Nek vam je bio dobar Ćiromuljator ...
Ciro nas je odveo u baraz, a ovaj nas polako vodi u propast, to je razlika, sto Ciro kaze je*at cemo majku Belgijancima, Turcima, aa ovaj protiv velike Albanije se brani

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 16:21

aguero88_ je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:kako ovi sto brane susica PAPKA imaju hrabrosti da kazu nekom da nema pojma o fudbalu, ili da treba da navija za Srbiju, Hrvatsku, pa debili sta je to Susic dobrog donio reprezentaciji, nemamo igru, igraci pocinju polako da se ne javljaju pozivu ovom velikom srucnjaku :) i ko zna sta vec, dobar je Papak al onim u savezu i dok bude takav bice i selektor nazalost :?
Nek vam je bio dobar Ćiromuljator ...
Ciro nas je odveo u baraz, a ovaj nas polako vodi u propast, to je razlika, sto Ciro kaze je*at cemo majku Belgijancima, Turcima, aa ovaj protiv velike Albanije se brani
Kad nam je neuspjeh remi sa Albanijom, šta onda da rade Englezi nakon remija i to kod kuće protiv velike Crne Gore :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 16:22

E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana

http://www.****/index.php?id=10482
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 17 nov 2010, 16:23

Ciro nas je odveo u baraz, a ovaj nas polako vodi u propast, to je razlika, sto Ciro kaze je*at cemo majku Belgijancima, Turcima, aa ovaj protiv velike Albanije se brani[/quote]
Kad nam je neuspjeh remi sa Albanijom, šta onda da rade Englezi nakon remija i to kod kuće protiv velike Crne Gore :roll:[/quote]

jesi l ti englez mozda i pricamo li o engleskoj? mene zaboli k.... za engleskom aa Crna Gora je velesila za Albaniju da se razumijemo, aa ako nije odes u njihovu grupu i pogledaj tabelu, ajd sad mani me se

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 16:24

armando je napisao/la:
MOZAK je napisao/la: Sto je covjek dosadan, jel zato sto je u pravu, sto ima toliko argumenata za razliku od vas?
Ja covjeka podrzavam, govori realno, kriticki, kakav pravi navijac treba da bude.
dosadan je iz tog razloga sto je ko proljev. :twisted:
kad god navratim na forum on jedno te isto brabonja...strucnjak, takticar, mlohavi, dzaba uzima pare, ne radi nista, nema pojma, teleci pogled.....
ok, moze biti da je nesto od ovoga istina, ali zar to mora ponavljati u 1000 postova. samo iritira raju.
ima ovde dosta kriticara lika i djela safeta susica, ali daleko pristojniji, sa vise duha, sarma, iznose svoje nezadovoljstvo dosadasnjim radom naseg selektora.
a ovaj.... :roll: kriticar, a lopte nije sutno na zelenom terenu. :D
Ma nemoj se nervirat,nije dobro za tvoje zdravlje..pa zar nisam upravu,i vi se vadite na cirkus i Ciru :mrgreen: eee sto volim kad me ogovaras,jer znam da sam korak ispred tebe,ti ne znas sta ces vise napisat u odbranu ovog strucnjaka,pa mene uhvatio hahah... smetam tebi i slicnima jer vas hebem sa svojim argumentima,a vi se samo povucete i napadate uvredama,al sta cu vam ja ;) zato no sikirli be hairli ;) i prestani me citirat,nisi zanimljiv,IQ ti je mali,jer vidim nemas dovoljno argumenata da oboris moje rijeci,pa se fatas da sam dosadan itd. zaobidji me ucitelju :D idi do apoteke popij nesto,ja placam ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2010, 16:24

Hej ba covjek onanise po reprezentaciji. Pape nema nikakav rezultat. Nema nista!
Oj majko jbt pa prvi put cu gledam reprezentaciju kroz onaniju selektora!
Ako veceras ne pobijedi makar sa 9 golova razlike zaboravicu ga i kao igraca! U PM ko ga dovede? Da ga nisu mozda doveli pametni i posteni? Doveli su ga oni koji imaju mozga koliko i on!
Doveli su ga oni koji onanisu po reprezentaciji, majku im yebem! Dilovera! Dilkana!Diletanta trfenerskog!
Kad samo pomislim da smo imali Amara Osima. Jbg moglo se lijepo zamolit Amara da bude selektor!
Ako ne moze Amar ima Sergerj...
U PM!!!!!! :twisted:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 16:25

Mora da je neko iz Zenice Pusica dobro zayebo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 nov 2010, 16:25

volimliverpool je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:
Milane jesil to ti ?
Druze,ovo je bilo pitanje za ostale fanove repke,vidis valjda upitnik il' ti dioptrija treba?
To se nemoze znati, covjek nije dobio priliku..glupo mu pitanje.
Safet se dokazao.

KB-TM87..nebudi smjesan
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 17 nov 2010, 16:26

bparena je napisao/la:E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana

to sam ja lave moj govorio vec, ali pojave se neki i kazu da je Sehic bolji od Burica i sta ces pricati vise, svako normalan zna da Safet ne voli Zenicu, i sve sto je vezano za Zenicu ali shvatit ce mali mozgovi nekad, aaa tako isto i za Begovica koji brani u najjacoj ligi na svijetu a zamjena je Hasagicu

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 17 nov 2010, 16:28

bezze poredite "onog" sa "ovim" i one sa nama. sajo nije idealan, idealnog nema. :D
ps: vidi kruticara, sto se zaobado. :D IQ mi mali, velis? hahaha, nece ba on da vredja, gdje ce on tako nesto.
kad ne spominje ono sto je napamet naucio onda poteze za ovim. hary, sjasi sa foruma, nadji sebi stvaran zivot.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 17 nov 2010, 16:28

napredovali smo za 2 mjesta na fifinoj listi..sad smo 51. :o
pa sad recite da nema napretka sa Susicem :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 16:30

bparena je napisao/la:E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana

Slažem se sa tobom, prijatno sam se iznenadio kada sam vidio da je redovan na golu i da uopšte loše ne brani. Razloge ne znam, ali se nadam da nije to što ti tvrdiš ...

aguero88@

Šehić nije dobar golman ? :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2010, 16:31

aguero88_ je napisao/la:

to sam ja lave moj govorio vec, ali pojave se neki i kazu da je Sehic bolji od Burica i sta ces pricati vise, svako normalan zna da Safet ne voli Zenicu, i sve sto je vezano za Zenicu ali shvatit ce mali mozgovi nekad, aaa tako isto i za Begovica koji brani u najjacoj ligi na svijetu a zamjena je Hasagicu
Blento nije pogledao utakmicu od kako je donosio lopte za Krivaju ko pionir!
Sta on zna ko je dobar, a ko ne! Njime drugi upravljaju, a on nepismen izvrsava!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 17 nov 2010, 16:31

Sexmachineboy je napisao/la:napredovali smo za 2 mjesta na fifinoj listi..sad smo 51. :o
pa sad recite da nema napretka sa Susicem :lol:
valjalo je izvuci bod protiv Albanije :)

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 17 nov 2010, 16:34

KB-TM87 je napisao/la:

Slažem se sa tobom, prijatno sam se iznenadio kada sam vidio da je redovan na golu i da uopšte loše ne brani. Razloge ne znam, ali se nadam da nije to što ti tvrdiš ...

aguero88@

Šehić nije dobar golman ? :lol:
bravaru Sehic je dobar al je Buric puno bolji ! :P

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 16:34

armando je napisao/la:bezze poredite "onog" sa "ovim" i one sa nama. sajo nije idealan, idealnog nema. :D
ps: vidi kruticara, sto se zaobado. :D IQ mi mali, velis? hahaha, nece ba on da vredja, gdje ce on tako nesto.
kad ne spominje ono sto je napamet naucio onda poteze za ovim. hary, sjasi sa foruma, nadji sebi stvaran zivot.
Imam stvaran zivot ne brini ;) jbg moram malo ovdje na forumu da tebi i slicnima malo zivce driblam..moram malo ti reci,i ti si meni ;) opet ti mene uhvatio,halo ba zaobidji me,kada imas nesto konkretno reci tad se javi,a do tad cao.Ucitelju zaobidji me,napisi sta o uspjehu ovog strucnjaka,a ne mene citirat i bezze se raspravljam sa tobom,kada nemas argumenata ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 nov 2010, 16:35

aguero88_ je napisao/la:Ciro nas je odveo u baraz, a ovaj nas polako vodi u propast, to je razlika, sto Ciro kaze je*at cemo majku Belgijancima, Turcima, aa ovaj protiv velike Albanije se brani
Kad nam je neuspjeh remi sa Albanijom, šta onda da rade Englezi nakon remija i to kod kuće protiv velike Crne Gore :roll:[/quote]

jesi l ti englez mozda i pricamo li o engleskoj? mene zaboli k.... za engleskom aa Crna Gora je velesila za Albaniju da se razumijemo, aa ako nije odes u njihovu grupu i pogledaj tabelu, ajd sad mani me se[/quote]

A Engleska je velesila za nas?Il' nije?

@MOZAK
Postovi ti nisu u skladu sa nickom.Sa Barbarezom bi bili isti,ako ne bi i izgubili u Albaniji.Ali zaboravih da nisam Milan ili Vidovita Dzemila. :lol:
You'll never walk alone.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.